Extracție premolari 2 superiori
Bună ziua ! Luni am făcut 2 extracții de premolari 2 superiori pentru ca joi sa îmi pună aparatul dentar.Ideea este ca de luni tot iau la nurofen forte din cauza durerii.după ce îi trece efectul, mă trezesc pe la 4 dimineața de durere.mă doare gura, dinții, capul mereu și trebuie sa tot iau la pastile.cât va mai tine durerea ? Nu știu ce sa mai fac și îmi e groaza pentru când îmi va pune aparatul sa nu fie mai rau.Doamna doctor a spus ca nu e prea devreme deoarece dansa pune si după o zi de la extracții aparat pentru ca dinții au o mobilitate mai mare și e foarte bine.Ce sa mă fac cu durerile ? Ce sa mai folosesc ? cat e normal sa mă doară ?
Mulțumesc anticipat !
Mulțumesc anticipat !
2 comentarii
Buna dimineata,
este normal sa doara in urma extractiilor unor dinti definitivi inainte de a vi se pune aparat.Durerea r trebui sa va lase in maxim o saptamana.Va sugerez sa igienizati foare bine locul si eventual sa mergeti la un control la un medic stomatolog ca va asigurati ca nu ati facut vreo alveolita sau vreo infectie pe acolo care va poate da aceste dureri.
Multa sanatate va urez!
este normal sa doara in urma extractiilor unor dinti definitivi inainte de a vi se pune aparat.Durerea r trebui sa va lase in maxim o saptamana.Va sugerez sa igienizati foare bine locul si eventual sa mergeti la un control la un medic stomatolog ca va asigurati ca nu ati facut vreo alveolita sau vreo infectie pe acolo care va poate da aceste dureri.
Multa sanatate va urez!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Mi-am scos o masea.
- 1durere dupa extractie
- 0Durere dupa scoaterea maselei!
- 0Durere necontrolata dupa extractie
- 1Durere post-extractionala
- 2Durere dupa extractie
- 1Durere gingie coroana dentara
- 7Durere de maxilar dupa extractia molarului de minte superior in dreapta
- 5Operație molar de minte
- 1Disconfort dupa extractia molarului 3.6
- 1Durere în gât după extracție măsea de minte.
- 2Durere la apasare
- 1Afectiuni stomatologice - mi am scos o masea ma doare ingrozitor de tare
- 3Dureri după extracție molar de minte
- 6Durere dupa extractie
- 4Oraz umflat si foarte tare dupa extractie masea de minte
- 5Durere dupa 8 luni de la extractie, nici o pista!
- 1Dureri post extracție molar de minte
- 1Ajutor - amorteala și furnicături in bărbie, ma doare și urechea dupa extractie
Mai multe informații despre: durerea dupa extractie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: