Durere după extracția maselei
Buna ziua ! As avea o intrebare... am avut o problema cu o măsea stânga jos, am fost la un medic mi.a pus medicament pentru omorârea nervului dar seara l-am scos nesuportând durerea, am mers a doua zi m.a curățat apoi mi.a plimbat.o... durerea a continuat așa ca am mers la alt dentist și mi.a scos plomba și a zis ca tratamentul nu e corect făcut și un canal nu era închis și de asemenea aveam și o infecție mi.a dat sa iau antibiotic am luat 3 zile apoi am fost la el, nu reușea sa ajungă la canale sa mi le curețe, eu trebuia sa plec din țara așa ca am decis mai bine sa o scot, mi.a făcut anestezie apoi alta anestezie pentru ca încă ma durea intr-o parte a maselei și nu puteam sa rezist apoi a mai făcut una, nu reușea nici cu 3 anesrezii a tăiat măseaua in 2 și mi.a scos o parte iar la cealaltă o durere îngrozitoare, mi.a zis ca aveam un chist m.a curățat și a zis ca asta a fost cea mai buna opțiune. Problema e ca acum ma doare e scoasă de 2 zile și când strâng din Dinți am o sensibilitate pe partea aceea simt ca ma dor ceilalți Dinți... el mi.a zis ca e normal... câteva zile... dacă beau nurofen îmi trece... credeți ca e normal ? Și de asemenea am continuat cu antibioticul... am doua zile de când e scoasă... m.am saturat sa iau nurofen, doctorul a zis ca e normal pt ca s.a chimir cam doua ore sa o scoată și a fost dureros
1 comentarii
Bună ziua,
este normal să aveți dureri și sensibilitate după o extracție de măsea, mai ales în primele câteva zile. Aceasta se datorează inflamației și vindecării naturale a zonei afectate. Este important să urmați instrucțiunile medicului dumneavoastră referitoare la igiena orală și regimul de medicamente prescrise pentru a reduce inflamația și durerea. De asemenea, evitați să mestecați alimente tari sau să consumați băuturi foarte fierbinți sau reci pe partea afectată.
Dacă durerea este prea mare sau nu dispare într-un timp rezonabil, trebuie să contactați din nou medicul dumneavoastră pentru a verifica dacă există o altă problemă, cum ar fi o infecție sau un alt tratament necesar. Este important să nu ignorați durerea sau să luați doze prea mari de analgezice fără consultarea medicului, deoarece acest lucru poate agrava problema.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună
este normal să aveți dureri și sensibilitate după o extracție de măsea, mai ales în primele câteva zile. Aceasta se datorează inflamației și vindecării naturale a zonei afectate. Este important să urmați instrucțiunile medicului dumneavoastră referitoare la igiena orală și regimul de medicamente prescrise pentru a reduce inflamația și durerea. De asemenea, evitați să mestecați alimente tari sau să consumați băuturi foarte fierbinți sau reci pe partea afectată.
Dacă durerea este prea mare sau nu dispare într-un timp rezonabil, trebuie să contactați din nou medicul dumneavoastră pentru a verifica dacă există o altă problemă, cum ar fi o infecție sau un alt tratament necesar. Este important să nu ignorați durerea sau să luați doze prea mari de analgezice fără consultarea medicului, deoarece acest lucru poate agrava problema.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5inflamatie si durere dupa extragere
- 7durere post extractie
- 5durere dupa extractie - e normal?
- 3dureri dupa extractie nerv
- 5durere postextractie molar
- 0Durere necontrolata dupa extractie
- 1Durere gingie coroana dentara
- 2Extras masea
- 1Disconfort dupa extractia molarului 3.6
- 11Dureri foarte mari a 5-a zi dupa extractie masea de minte
- 1Durere în gât după extracție măsea de minte.
- 8Extractie pe infectie
- 3Inflamare după extracție (2)
- 3Extractie Masea de minte - 14 zile si locul nu este vindecat complet
- 2Durere la apasare
- 3Durere ciudata dupa extractie
- 1Durere urechi+gat
- 4Măsea umflată Ajutoor
- 4Extracție premolar
Mai multe informații despre: durerea dupa extractie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: