Molar de minte
Buna seara! Acum 7 zile am fost la stomatolog pentru a scoate molarul de minte din partea dreapta jos, deoarece era cariat. Durerile au fost destul de mari toata saptamana. Am luat ketonal, algocalmin, iar in ultimele zile m-am limitat la Iburpofen (cam 2-3 pe zi). Insa durerile sunt destul de rele, ma dor maselele din partea dreapta jos, maselele dreapta sus, tampla, in ureche (ca un curent), inghit greu si dureros si chiar de la durerile de cap simt ca nu pot sa tin ochii deschisi. Doamna doctor sustine ca durerile sunt normale si spune sa nu mai iau pastile, ca o sa treaca, iar eu nu contest faptul ca dansa stie mai bine, insa ma doare rau. E normal sa ma doara atata timp? Mentionez ca nu mi-a prescris deloc antibiotic. Ce sa fac? Va multumesc anticipat!
2 comentarii
e adevarat dupa extractii de molari de minte pot fi dureri dar care ar trebui sa scada in intensitate de la o zi la alta.V-as adresa cateva intrebari: ati fost la un control de dupa extractie sa vada cum arata locul extractiei? pot aparea dureri foarte mari daca acolo locul s-a infectat si ati facut vreo alveolita... asta ar putea fi o varianta.
Ati facut cumva o radiografie de control de dupa exatrctie? sa verificam care e stare osului si cum se prezinta dintii vecini care spuneti ca va dor.
In general antibioticul nu are rolul dea diminua durerile.
sugestia mea ar fi sa faceti o radiografie de control si un control cat mai curand posibil pentru a elimina orice alte variante care ar putea sa nu fie tocmai convenabile.
Ati facut cumva o radiografie de control de dupa exatrctie? sa verificam care e stare osului si cum se prezinta dintii vecini care spuneti ca va dor.
In general antibioticul nu are rolul dea diminua durerile.
sugestia mea ar fi sa faceti o radiografie de control si un control cat mai curand posibil pentru a elimina orice alte variante care ar putea sa nu fie tocmai convenabile.
Va multumesc pentru raspuns! Se uitase doamna doctor chiar in ziua aceea la mine, deoarece imi scosese firele. A spus ca nu este nimic in neregula. Durerile au mai trecut in cele 2 zile de cand am scris post-ul, nu mai iau pastile in timpul zilei, decat 1 seara. Am fost astazi iar la cabinet deoarece inca ma dor maselele din partea de sus si doamna doctor mi-a dat sa fac o radiografie panoramica. Exact cum spuneti si dumneavoastra, pentru a vedea exact ce este acolo.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9ajutor - halena si dureri la o luna dupa extractie
- 1durere dupa extractie
- 0Durere dupa scoaterea maselei!
- 4exctacie masea
- 2Durere dupa extractie
- 1Extracție măsea de minte
- 1Disconfort dupa extractia molarului 3.6
- 5mi s-a umflat locul extractiei si ma doare si urechea, ganglioni durerosi
- 8Extractie pe infectie
- 6Imflamare dupa extractie
- 3Extracție măsea de minte