Extracție premolar

17-02-2023
Dianavs
Nu este medic/terapeut
Dianavs
Buna seara! In urma cu o lună mi s-a efectuat o extracție dentara a unui premolar. După extracție am inceput sa resimt dureri pulsatile destul de puternice de la dintele vecin, mă durea și la simpla atingere. S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema? Menționez că dintele este perfect, nu este mobil, nu are carii, fara plombe. Daca mi se va scoate nervul se va rezolva problema sau poate fi ceva mai complex? Mulțumesc anticipat !
4 comentarii
0
18-02-2023, ora 23:33
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Am avut eu problema asta, dupa extractia maselei de minte.

Ma durea de nu puteam sa fac nimic, era practic dintele de langa masea si era sanatos.

Dupa 2 saptamani mi-a trecut, nu mai aveam nicio problema, ce mai luam ketonal pentru durere, si cam atat.
0
19-02-2023, ora 00:07
Dianavs
Nu este medic/terapeut
Dianavs
In regula, m-am mai calmat, mulțumesc pentru răspuns, voi merge totuși să fac o radiografie sa vad exact starea dintelui pentru orice eventualitate.
0
19-02-2023, ora 07:03
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Dap, cel mai bine.
0
15-03-2023, ora 11:09
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov, Darste
Dr. dentist: Maier Marius
Buna ziua,

desi se poate sa fie doar o durere trecatoare, ar fi bine sa mergeti la un medic dentist sa faca o evaluare suplimentara si un test de vitalitate, pentru a se evalua daca nervul mai este viu.

Se poate intampla ca uneori nervul sa moara, dar la radiografie sa nu se observe nimic decat cand se complica situatia si se formeaza o infectie la varful dintelui.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

---------------*

Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog.

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce doare locul extracției?
  •