Durere dupa o saptamana de la extractie
Buna seara! Acum aproape o saptamana am suferit o interventie chirurgicala laborioasa. Maseaua mea de minte era crescuta in sinus si cumva imi impingea si ceilalti dinti. Operatia a durat in jur de 40 de minute, timp in care chirurgul s-a chinuit sa o scoata de acolo fara sa o impinga in sinus sau alte probleme si ca urmare taietura a fost adanca de vreo 2 cm si lunga deoarece a intervenit si deasupra gingiei celorlalti doi dinti de langa. Mi-a psu un buretel in locul acela si m-a cusut. Operatia a fost una reusita din punctul meu de vedere intrucat am fost foarte bine cusuta si nu am avut probleme de "gust" insuportabil au alte chestii. Acum locul arata foarte bine, nu mai iau nici amtibiotic si nici calmante insa seara ma mai necajeste putin zona respectiva si sinusurile putin. E normal sa mai mai doara? Nu e ceva insuportabil insa ma sperie pe mine putin. Pot sa deschid gura dar ma doare putin cand o deschid complet. Cred ca maseaua a fost rupta cu o butica de carne/ os deoarece era lipita cumva in sinus. Nu stiu exact cum era. E normal sa ma mao doara inca locul respectiv? Si cam in cat timp ar trebui sa scap de durere de tot. Pot manca pe partea respectiva fara probleme insa nu imi place sa fortez
3 comentarii
Buna dimineata,
Durerea poate sa persiste 10-14 zile.
Locul respectiv se va vindeca in maxim 8 saptamani.
Durerea poate sa persiste 10-14 zile.
Locul respectiv se va vindeca in maxim 8 saptamani.
Buna ziua! Va multumesc mult de raspuns! Mai am o mica intrebare, am o sensibilitate la incisivi, canini si unele masele de pe partae superioara(atat partea dreapta cat si partea stanga). Se poate sa aiba legatura cu sinusurile care nu sunt inca vindecate complet?
Sensibilitatea ajunge pana la jumatatea fetei, in dreptul incisivului central, pe partea afectata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri dupa extractie nerv
- 1durere dupa extractie
- 0Durere necontrolata dupa extractie
- 2durere post-extractie masea de minte
- 1Extractie prmolar 3.4 - dureri foarte mari
- 0Durere dupa extractie.
- 9Obraz umflat dupa extractie de molar de minte
- 2extragerea a 2 masele de minte si una normala intro zi
- 11Dureri foarte mari a 5-a zi dupa extractie masea de minte
- 1Complicatii dupa extragere de masea de minte stanga jos
- 3Extractie Masea de minte - 14 zile si locul nu este vindecat complet
- 6Ajutati-ma - locul extractiei este foarte mare, poate sa faca ceva sa nu stea osul in afara?
- 2Durere la apasare
- 1Durere la 1 luna dupa extractia molarului de minte
- 2Durere in ureche dupa extractie molar de minte
- 3Durere ciudata dupa extractie
- 1Afectiuni stomatologice - mi am scos o masea ma doare ingrozitor de tare
- 1Extractie dentara - au inceput durerile si persista mai ales seara
- 1Extracție măsea de minte
- 1Ajutați-mă. Cât ar mai dura durerile astea dupa extractie?
Mai multe informații despre: durerea dupa extractie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: