extractia dentara

prietenului meu i s'a extras azi o masea ( era tocita ) la un cabinet pt. ca era sambata nu erau multe deschise il durea foarte tare dupa extractie il doare si mai tare ce pot sa fac. L'am sunat pe doctor si a zis sa ia algocalmin fiole ca o sa treaca si nu a trecut il doare mai tare ca inainte.
Doctorul a zis ca poate sa mai fie ceva cica nu are cum sa il doara asa tare de la o masea care nici macar nu era intreaga si sa faca luni o radiografie ca vada ce are.Si inca ceva cam cat costa o radiografie pe partea stanga jos
Mentionez ca il doare toata partea stanga pe jos.
Va rog ajutati'ma ce poate lua inafa de ketonal aulin si algocalmin
Doctorul a zis ca poate sa mai fie ceva cica nu are cum sa il doara asa tare de la o masea care nici macar nu era intreaga si sa faca luni o radiografie ca vada ce are.Si inca ceva cam cat costa o radiografie pe partea stanga jos
Mentionez ca il doare toata partea stanga pe jos.
Va rog ajutati'ma ce poate lua inafa de ketonal aulin si algocalmin
2 comentarii

nurofen este foarte bun si sa ia doua odata in prima faza apoi cate una la 8 ore si daca durerea nu cedeaza sa le ia la 6 ore!!multa sanatate

Presupun ca prietenul dvs. nu a luat inainte de extractie nici un antibiotic, iar din relatarea dvs. inteleg ca era vorba despre un rest de masea care sigur era infectata (cred ca il durea f tare daca nu a mai putut astepta pana luni). Aceasta ar explica durerile mari pe care le are. Recomandarea mea este sa ia Augmentin - comprimate de 1000mg, 1 la 12 ore timp de 5 zile. Dupa primele 2 zile de tratament durerea ar trebui sa cedeze. Avand in vedere ca nu aveti reteta, puteti sa procurati antibioticul de la orice farmacie HelpNet (la celelalte farmacii va cer reteta). Este bine de facut totusi si o radiografie mica la locul extractiei (costa in jur de 10 RON). Numai bine!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9probleme premolar si o masea
- 16Osteoporoza si BONVIVA
- 3extractie cu umflatura
- 6Nu pot deschide gura complet
- 4Aparat dentar mobil sau extractie premolari permanenti
- 2extractie masea de lapte la 3 ani jumate
- 5Dinte extras
- 1buza amortita dupa extractie molar de minte
- 1Probleme masea de minte - Extractie? DA sau NU?
- 3Problema extractie granulom (citire radiografie)
- 0Cheagul de după extracţie
- 1gingie umflata dupa extractii
- 2Extracție Masea
- 3Extracție
- 1Scoaterea firelor dupa operatie masele de minte
- 3întrebarre - cum trebuie sa arate un loc care se vindeca dupa extracție?
- 1Obraz umflat fara durere la o luna dupa extragere molar de minte
- 1Extracție măsea de minte
- 2Extractie efectuata de un medic rezident
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: