dupa extractia unei masele de minte a inceput sa ma doara locul
Buna ziua.Pe 24 mai mi-au extras maseaua de minte parte stg jos.Ajunsa acasa cand a inceput sa se desmorteasca gingia am luat un antidolorific ptr ca incepuse sa ma doara locul.Cum durerea persista am continuat inca pentru 2 zile cu antidol.simtind ca nu-mi trece am tel.la cabinet si mia spus sa incep sa iau antibiotic.Durerea era tot mai persistenta si cu dificultate de inghitire, durere care urca pana la tampla.Dupa 6 zile de antibiotic (Augmentin )pe 1Iunie m-am intors la cabinet unde mia facut chiuretaj alveolar si inchis cu 2 puncte.Astazi pe 2, durerea este aproape la fel, nu am sangerari dar cand inghit ma doare, este normal?trebuie sa continui sa iau antibiotic?doctorul lipseste ptr1 saptamana, si nu mia spus nimic de acest lucru.Mentionez ca locul nu este umflat dar durerea nu cedeaza decat cu antidolorific.Ma clatesc de 3-4 ori pe zi cu apa oxigenata.Va multumesc, Sofia.
1 comentarii
Din pacate ai facut o alveolita (inflamatia alveolei) care apare cateodata dupa o extractie.
Medicul tau a procedat corect. Din pacate aceste alveolite sunt foarte dureroase si persista cateva zile dupa acel chiuretaj. Continua tratamentul cu antibiotic si ia cateva zile si un antiinflamator si un antialgic (pentru durere). POti incerca ketonal, la pacientii mei a dat rezultate foarte bune pentru durere
Medicul tau a procedat corect. Din pacate aceste alveolite sunt foarte dureroase si persista cateva zile dupa acel chiuretaj. Continua tratamentul cu antibiotic si ia cateva zile si un antiinflamator si un antialgic (pentru durere). POti incerca ketonal, la pacientii mei a dat rezultate foarte bune pentru durere
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7extractie molar de minte
- 6Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 12infectie la radacina dintelui
- 7O posibila infectie dupa extractie!
- 5Risc deschidere sinus dupa extractie
- 1Rubeola, puroiul in gat si maseaua de minte.
- 3maseaua de minte
- 2Molarii de minte
- 1Post operatie masea de minte
- 4Operatie pentru extractia maselei de minte
- 16Maseaua de minte (gaura mare in mandibula dupa scoaterea firelor)
- 0Cheagul de după extracţie
- 4exctacie masea
- 2Stomatologie extracție măsea de minte
- 3Durere partea stanga
- 3Extractie masea de minte
- 5Infecţie postextracţională
- 1Exctractie dentara
- 6Probleme auriculare in urma extractiei molarilor de minte
- 1Extractie efectuata de un medic rezident
Mai multe informații despre: Extractia dentara Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: