Extractie dentara
Astazi mi-a fost extrasa radacina ramasa deskisa a unui dinte frontal sus(nu cunosc denumirea). Aveam un chist la baza radacinei care mi sa spus ca a fost scos. Problema este ca in nebagare de seama am apucat sa fumez 3 tigari, sa beau acidulat si sa clatesc excesiv ceea ce am aflat ulterior ca nu am voie sa fac. Ce se poate intampla daca am facut aceste 3 lucruri care in mod normal nu am voie sa le fac dupa o extractie.
Va multumesc de raspuns.
Va multumesc de raspuns.
4 comentarii
Se va vindeca mai greu.nu cred ca se pune problema unei infectii, dar...
Va multumesc de raspuns... Astazi arata bine totul si ma simt bine dar oricum o sa fac o vizita la medic deoarece mai am o extractie de masea de facut. Este normal ca 2 extractii sa fie facut la interval de 24 de ore una dupa cealalta sau ar fi bine sa sugerez medicului sa mai astept?
Va multumesc din nou.
Va multumesc din nou.
Buna
Va rog sa imi spuneti daca in urma unei extractii medicamentul numit Ketonal forte ajuta pentru diminuarea durerii si retragerea inflamatiei.De asemenea e normal ca dupa o extractie sa iti prescrie medicul dentist antibiotic precum amoxycilina?Multumesc
Va rog sa imi spuneti daca in urma unei extractii medicamentul numit Ketonal forte ajuta pentru diminuarea durerii si retragerea inflamatiei.De asemenea e normal ca dupa o extractie sa iti prescrie medicul dentist antibiotic precum amoxycilina?Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10infectie molar de minte??help:-ss
- 5durere dupa extractie - e normal?
- 3extractie cu umflatura
- 6Parodontita?
- 8granulom si abces...pot scapa de extractie?
- 3extractie infectie
- 3Mi-am scos un dinte canin!
- 5cand se poate face implantul?
- 4Puroi dupa extractie de masea
- 4Urgent, extractie premolar se vindeca foarte greu !
- 0complicatii dupa extractie
- 2masea
- 2extracţie canini
- 3umflatura
- 1Umflare după extractie
- 2Infectie la radacina dintelui., Va rog ajutor!
- 3Extracție măsea de minte
- 1Masea ingropata in gingie
- 3Extractie masea inferioara. Nu se acopera gaura
- 1Scoatere fire dupa extractie
Mai multe informații despre: Extractia dentara infectia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: