Extractie dentara

27-08-2008
babbyjessus
Nu este medic/terapeut
babbyjessus
Astazi mi-a fost extrasa radacina ramasa deskisa a unui dinte frontal sus(nu cunosc denumirea). Aveam un chist la baza radacinei care mi sa spus ca a fost scos. Problema este ca in nebagare de seama am apucat sa fumez 3 tigari, sa beau acidulat si sa clatesc excesiv ceea ce am aflat ulterior ca nu am voie sa fac. Ce se poate intampla daca am facut aceste 3 lucruri care in mod normal nu am voie sa le fac dupa o extractie.

Va multumesc de raspuns.
4 comentarii
0
27-08-2008, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Se va vindeca mai greu.nu cred ca se pune problema unei infectii, dar...
0
28-08-2008, ora 00:00
babbyjessus
Nu este medic/terapeut
babbyjessus
Va multumesc de raspuns... Astazi arata bine totul si ma simt bine dar oricum o sa fac o vizita la medic deoarece mai am o extractie de masea de facut. Este normal ca 2 extractii sa fie facut la interval de 24 de ore una dupa cealalta sau ar fi bine sa sugerez medicului sa mai astept?
Va multumesc din nou.
0
04-09-2008, ora 00:00
anka85
Nu este medic/terapeut
anka85
Buna
Va rog sa imi spuneti daca in urma unei extractii medicamentul numit Ketonal forte ajuta pentru diminuarea durerii si retragerea inflamatiei.De asemenea e normal ca dupa o extractie sa iti prescrie medicul dentist antibiotic precum amoxycilina?Multumesc
0
05-09-2008, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
da...da
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •