exista vreun risc de a ramine insarcinata?
anul trecut am luat anticonceptionale novinette pina in luna noiembrie. 2 luni am facut pauza si am reluat incepind din 19 ianuarie (prima zi de ciclu) aceleasi anticonceptionale. cu o seara inainte (18 ian.) am avut contact sexual neprotejat si fara ejaculare. exista vreun risc de a ramine insarcinata?
3 comentarii
da, exista, chiar daca e foarte mic...singurul sex sigur e cel pe care nu-l faci!!!
Eu zic asa.practic nu prea ai de ce sa te temi ca ai fi putut ramine insarcinata.cu atit mai mult ca a si aparut menstruatia.
Menstruatia coincide cu eliminarea endometrului in lipsa nidarii oului si apare in principiu la aproximativ 14 zile dupa ovulatie.Daca mai stim si ca ovulul traieste circa 48 de ore nu avem date care sa ne determine sa zicem ca ar exista vreun risc de sarcina
Menstruatia coincide cu eliminarea endometrului in lipsa nidarii oului si apare in principiu la aproximativ 14 zile dupa ovulatie.Daca mai stim si ca ovulul traieste circa 48 de ore nu avem date care sa ne determine sa zicem ca ar exista vreun risc de sarcina
Am facut 2 teste de sarcina dupa 2 saptamani de la administrarea pilulei contraceptive si mi-au iesi negative. Credeti ca mai exista motive de ingrijorare ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Oare sunt insarcinata?
- 3Pot fi gravida?
- 2oare sunt inarcinata?
- 5sex in timpul menstruatiei.. sunt insarcinata?
- 3ce sanse am sa fiu gravida daca in luna decembrie nu a terminat inauntru si mi-a venit ciclu?
- 4care sunt sansele sa raman gravida?
- 4am ramas insarcinata
- 10e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte?
- 4contact sexual neprotejat in ultima zi de menstruatie
- 11As vrea sa stiu daca poate ramine prietena mea insarcinata, daca e virgina?
- 0insarcinata sau dereglare?
- 14Ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 2posibila sarcina, sau.?
- 0Sarcina sau nu?
- 14Sarcina sau nu?
- 0sarcina in a doua zi dupa menstruatie ?
- 1Pot ramane insarcinata dupa pastila de a doua zi
- 1Cum pot sa aflu????
- 0Pot sa fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: