exista vreun risc de a ramine insarcinata?
anul trecut am luat anticonceptionale novinette pina in luna noiembrie. 2 luni am facut pauza si am reluat incepind din 19 ianuarie (prima zi de ciclu) aceleasi anticonceptionale. cu o seara inainte (18 ian.) am avut contact sexual neprotejat si fara ejaculare. exista vreun risc de a ramine insarcinata?
3 comentarii
da, exista, chiar daca e foarte mic...singurul sex sigur e cel pe care nu-l faci!!!
Eu zic asa.practic nu prea ai de ce sa te temi ca ai fi putut ramine insarcinata.cu atit mai mult ca a si aparut menstruatia.
Menstruatia coincide cu eliminarea endometrului in lipsa nidarii oului si apare in principiu la aproximativ 14 zile dupa ovulatie.Daca mai stim si ca ovulul traieste circa 48 de ore nu avem date care sa ne determine sa zicem ca ar exista vreun risc de sarcina
Menstruatia coincide cu eliminarea endometrului in lipsa nidarii oului si apare in principiu la aproximativ 14 zile dupa ovulatie.Daca mai stim si ca ovulul traieste circa 48 de ore nu avem date care sa ne determine sa zicem ca ar exista vreun risc de sarcina
Am facut 2 teste de sarcina dupa 2 saptamani de la administrarea pilulei contraceptive si mi-au iesi negative. Credeti ca mai exista motive de ingrijorare ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Este posibil sa fiu insarcinata?
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 4va rog ajutati-ma sunt gravida?
- 2este vorba despre o sarcina?
- 3test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
- 8sunt insarcinata sau nu?
- 15sunt insarcinata?
- 6Menstruatie intarziata sau sarcina?
- 12pot ramane insarcinata?
- 3am ramas insarcinata?
- 2pot ramane insarcinata?
- 1Pot ramane insarcinata..lichidul preejeculator
- 1sarcina sau nu?
- 2e posibil sa fie prietena mea gravida?
- 3Insarcinata fiind virgina
- 0Exista posibilitatea unei sarcini?
- 0Care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 0Risc de sarcina ?
- 1Exista sansa ?
- 2Sunt confuza
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: