exista vreun risc de a ramine insarcinata?
anul trecut am luat anticonceptionale novinette pina in luna noiembrie. 2 luni am facut pauza si am reluat incepind din 19 ianuarie (prima zi de ciclu) aceleasi anticonceptionale. cu o seara inainte (18 ian.) am avut contact sexual neprotejat si fara ejaculare. exista vreun risc de a ramine insarcinata?
3 comentarii
da, exista, chiar daca e foarte mic...singurul sex sigur e cel pe care nu-l faci!!!
Eu zic asa.practic nu prea ai de ce sa te temi ca ai fi putut ramine insarcinata.cu atit mai mult ca a si aparut menstruatia.
Menstruatia coincide cu eliminarea endometrului in lipsa nidarii oului si apare in principiu la aproximativ 14 zile dupa ovulatie.Daca mai stim si ca ovulul traieste circa 48 de ore nu avem date care sa ne determine sa zicem ca ar exista vreun risc de sarcina
Menstruatia coincide cu eliminarea endometrului in lipsa nidarii oului si apare in principiu la aproximativ 14 zile dupa ovulatie.Daca mai stim si ca ovulul traieste circa 48 de ore nu avem date care sa ne determine sa zicem ca ar exista vreun risc de sarcina
Am facut 2 teste de sarcina dupa 2 saptamani de la administrarea pilulei contraceptive si mi-au iesi negative. Credeti ca mai exista motive de ingrijorare ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2e posibil sa fiu insarcinata?
- 6Sunt gravida?
- 20probleme dupa administarea postinor 2
- 2sunt insarcinata sau nu?
- 4pot fi gravida?
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 3Ce sanse sa fiu insarcinata sunt?
- 7O nelamurire: nu a mai facut pauza, e insarcinata?
- 23Exista vreun risc sa raman insarcinata?
- 3sarcina posibila?
- 8sex neprotejat si diverse stari
- 7sarcina sau nu, o parere... va rog!
- 0E posibil sa fiu gravida?
- 4Posibila sarcina - ajutor
- 1Sunt insarcinata sau ce se intampla?
- 1Îngrijorare în legătură cu peeting
- 9Am nevoie de un raspuns
- 0Sarcina sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: