exista vreun risc de a ramine insarcinata?

anul trecut am luat anticonceptionale novinette pina in luna noiembrie. 2 luni am facut pauza si am reluat incepind din 19 ianuarie (prima zi de ciclu) aceleasi anticonceptionale. cu o seara inainte (18 ian.) am avut contact sexual neprotejat si fara ejaculare. exista vreun risc de a ramine insarcinata?
3 comentarii

da, exista, chiar daca e foarte mic...singurul sex sigur e cel pe care nu-l faci!!!

Eu zic asa.practic nu prea ai de ce sa te temi ca ai fi putut ramine insarcinata.cu atit mai mult ca a si aparut menstruatia.
Menstruatia coincide cu eliminarea endometrului in lipsa nidarii oului si apare in principiu la aproximativ 14 zile dupa ovulatie.Daca mai stim si ca ovulul traieste circa 48 de ore nu avem date care sa ne determine sa zicem ca ar exista vreun risc de sarcina
Menstruatia coincide cu eliminarea endometrului in lipsa nidarii oului si apare in principiu la aproximativ 14 zile dupa ovulatie.Daca mai stim si ca ovulul traieste circa 48 de ore nu avem date care sa ne determine sa zicem ca ar exista vreun risc de sarcina

Am facut 2 teste de sarcina dupa 2 saptamani de la administrarea pilulei contraceptive si mi-au iesi negative. Credeti ca mai exista motive de ingrijorare ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Aceeasi intrebare: oare pot fi insarcinata?
- 4din "joaca" am scapat un pic de sperma in vagin
- 4cu vreo 5 zile inainte sa imi vina menstruatia am avut primul contact sexual... sunt gravida?
- 3de cateva sapt. am stari de greata si uneori si pofte si mi-a intarziat cm.. oare sunt insarcinata?
- 2caz aparte...suntem insarcinati?
- 10se poate intampla ceva ?
- 26Am facut-o fara prezervativ.. sunt nedumerita
- 5infectie urinara, menstruatie intarziata = sarcina?
- 3exista poibilitatea de a ramane insarcinata?
- 5Risc de sarcina?
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 1Credeti ca e sarcina?
- 0a ramas cineva insarcinata folosind ovule pharmatex?
- 1Poate fii vorba de sarcina?
- 1Posibilitatea de a fi insarcinata
- 5Sarcina?
- 7Sarcina sau...?VA ROG!!!
- 1Simptome sarcina sau utrogestan??
- 19Îmi este frica. Va rog, sa va dați cu părerea
- 0Posibila sarcina cu teste negative si lipsa menstrei din 3 iunie
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: