Sarcina sau...?VA ROG!!!

Buna seara!Nu am de gand sa ma lungesc cu subiectul tinand cont ca sunt atatea subiecte mult mai importante. Sunt virgina. Eu purtam lenjerie, el nu. Exista lichid preseminal, care este posibil sa fii ajuns pe labii. Care sunt sansele unei sarcini nedorite? Eram in perioada nefertila. Menstruatia mea nu este regulata, dar pun intarzierea ei pe fondul stresului...Va multumesc pentru raspunsuri!
7 comentarii

Multumesc de raspuns!!! Are rost sa incerc un test de sarcina?

Nu. Dar ca sa stati dv linistita, il puteti face la 7 zile dupa intarzierea menstruatiei. E dovada cea mai clara.

Sunt 10 zile de la intarzierea menstruatiei, dar imi e foarte frica sa fac testul. Menstruatia inca nu da semne sa apara si incep sa ma ingrijorez din ce in ce mai tare, in ciuda faptului ca nu prezint niciun simptom.

Probabil, dar ma tot gandesc ca poate el m-a mintit in legatura cu lichidul preseminal, sa nu fi ejaculat cumva, chilotii sa nu fi fost atat de bine pusi pe cat as fi crezut... In orice caz, penetrarea nu a avut loc!..

Luati un extraveral daca nu puteti sa va linistiti. Nu aveti nimic !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Sunt insarcinata? ajutati-ma!!!!!!
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 3imi fac griji degeaba?
- 5ce se intampla oare, sa fi ramas gravida?
- 3sunt insarcinata? e posibil?
- 11Sunt gravida? Ajutor urgent pls
- 4Întâezierea menstruaţiei-sarcină?
- 2pot fi insarcinata?
- 4Posibila sarcina, fara penetrare?
- 6Mentruatie foarte putina.. Credeti ca sunt insarcinata? Sau este doar de la Escapelle?
- 1Intrerupere anticonceptionale= sarcina? Sunt foarte nedumerita!
- 0sunt gravida?
- 1e posibil sa fiu insarcinata? Fac tratament cu urogestan 100 si tavanic
- 2se poate sa ramai insarcinata fara penetrare?
- 10Risc de sarcina?
- 3Sarcina sau Dereglare? Ajutor !
- 0Sansa sa raman insarcinata?
- 1Sunt gravida?
- 0E urgent va rog!!!!! Plâng in continuu ca nu stiu daca e posibil o sarcina!!!
- 0Sarcina sau dezechilibru hormonal?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: