Posibila sarcina cu teste negative si lipsa menstrei din 3 iunie

Buna. Revin cu o problema care m a disperat in ultima perioada.. am ajuns de 2 ori la urgente din cauza unei microlitiaze renale iar la ambele spitale mi au spus ca exista si probabiitatea unei sarcini.. ultimul meu ciclu a fost pe 3 iunie, am facut in jur de 5 teste printre care ultimul saptamana trecuta si toate au iesit negative. Am mers la ginecolog pentru o eco transvaginala unde dl dr mi a spus ca momentan nu vede vreo sarcina insa pe trompe se vedea ceva, nu mi a spus daca este ovulul eliberat sau vreo sarcina ectopica. Mi a recomandat sa fac beta HCG insa n am reusit sa ajung nici acum sa fac aceasta analiza.. pana atunci credeti ca ar putea fi vb de o sarcina ft incipienta..? Mentionez ca am simptome, am sanii sensibili si mariti usor.. greata, stare de oboseala accentuata, mucus cervical destul de abundent dar fara miros si culoare, uneori este transparent, alteori albicios cu o tenta cremoasa.. am usoare dureri pelvine..Eu imi doresc un bebe si toata lumea mi a spus ca exista posibilitatea sa fi ramas dar nimeni nu mi confirma dar nici nu imi infirma.. ce sa fac, va rog sa mi spuneti daca ati mai trecut prin ceva similar.. daca ati ramas insarcinate insa testele aratau rezultat negativ..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1se poate ramane insarcinata cu contraceptive?
- 2nush ce se intampla cu mine
- 2oare sunt sau nu sunt?
- 3oare pot fi insarcinata daca... acum 2-3 saptamani am luat Postinor?
- 3pot fi gravida?
- 6simptome premenstruale sau sarcina?
- 15sunt insarcinata?
- 6Intarzierea ciclului menstrual, stres si medicamente
- 13contact sexual neprotejat?
- 14ce sanse am sa raman insarcinata cu ligatura de trompe
- 12Sunt sau nu insarcinata?
- 3sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 1Teama de sarcina
- 0se poate sa fiu insarcinata?
- 3Sunt insarcinata sau nu?Sunt disperata! Ajutati-ma va rog!
- 2Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.
- 7Care sunt sansele sa fie insarcinata?
- 1Un sfat, va rog! exista riscul unei sarcini nedorite?
- 1Probleme hormonale sau sunt insarcinata ?
- 0Posibila sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? primele simptome de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: