cu vreo 5 zile inainte sa imi vina menstruatia am avut primul contact sexual... sunt gravida?
cu vreo 5 zile inainte sa imi vina menstruatia am avut primul contact sexual.nu ne-am protejat, el si-a dat drumul in pat dar totsui am gasit la exteriorul vaginului cateva urme de scurgeri.mie mi-a intarzit ciclul 3 zile deja.ma dor ovarele si burtadar nimic. este posibil sa fi ramas sau sunt racita?va rog sa ma ajute cineva daca are vreo idee
4 comentarii
o sa calculam matematic probabilitatea unei sarcini, nu?
eventual unghiul..
nu ai zis nimic de perioada de fertilitate.. la cate zile ai ciclul; daca ai luat pastile a2-a zi s.a.
eventual unghiul..
nu ai zis nimic de perioada de fertilitate.. la cate zile ai ciclul; daca ai luat pastile a2-a zi s.a.
buna am si eu o intrebare va rog la cite zile dupa fertilitate poti face un test de sarcina, am facut un test la 5 zile, si mia aretat negativ sau prea devreme va multumesc fffffffff mult
va rog ajutatzi'ma cu un sfat.am avut un contact sexual neprotejat...si'a dat drumu in mine...a doua zi am luat pilula de a 2'a zi...mi'a intarziat cilcu vreo 3-4 zile...si ma doar ovarele si stomacu f des...am facut si un test de sarcina si mi'a iesit negativ...dar nu sunt asa sigura de asta...se poate sa fi ramas insarcinata?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sunt insarcinata?
- 8Am nevoie de un sfat..urgent!!!
- 3oare pot ramane insarcinata? mi-e frica sa fac testul!
- 3oare pot fi insarcinata daca... acum 2-3 saptamani am luat Postinor?
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 6sunt insarcinata?
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 0sunt insarcinata?
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 3Sarcina?
- 3Sarcina?
- 12Oare sa fie sarcina?!? Sau o simpla dereglare hormonala?
- 5ne-am "jucat" putin (imbracati).. pot fi insarcinata?
- 9Sunt gravida?
- 3posibila sarcina? ROG URGENT RASPUNSUL UNUI MEDIC
- 2dereglare hormonala sau sarcina?
- 1Nu stiu daca sunt gravida!
- 2sunt insarcinata?
- 1Sarcina, stres sau imaginatie
- 2Insarcinata sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: