infectie urinara, menstruatie intarziata = sarcina?
buna seara ! ultima menstruatie am avut o pe 15 februarie anul acesta.am avut o infectie urinara pe care am tratat o cu claritromicina si flamexin...la spusele medicului..suntem in 6 aprilie si inca nu mi a venit menstruatia, calendaristic pe 15 aprilie se face o luna..mi am facut 2 teste de sarcina si mi au iesit negative.e posibil sa mi intarzie din cauza tratamentului pe care l am urmat ??? astept raspunsurile voastre ! va multumesc !
5 comentarii
Buna seara!
eu cred ca poate fi de la infectia urinara este...poate ca nu te-ai facut bine si de aceea iti intarzie
ti-ai mai facut analize sa vezi daca a dat rezultate pastilele?
eu cred ca poate fi de la infectia urinara este...poate ca nu te-ai facut bine si de aceea iti intarzie
ti-ai mai facut analize sa vezi daca a dat rezultate pastilele?
infectia urinara mi a trecut nu mai am acele usturimi ingrozitoare...nu mai am chiar deloc...doar k nu am simtome de menstruatie...dureri de sani...si altele.am facut 2 teste si mi au iesit negative...
maine am o programare pt uroculta si sumar urina.iar pt vineri mi am facut o programare sa vad dak sunt insarcinata sau nu...
s-ar putea sa fie de la pastilele pe care le-ai luat... daca nu ai simptome de sarcina si testele au iesit negativ inseamna ca nu esti insarcinata... dute la medic si vezi care e problema cu intarziierea ;)
Sanatate si numai bine!!!
Sanatate si numai bine!!!
iti multumesc frumos ! la fel si tie :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2buna ziua, pot fi insarcinata?
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 3Confuzie... ar putea fi vorba de o sarcina?
- 3Menstruatia intarziata
- 3tratament infectie urinara cu e-coli grava
- 9probleme menstruale
- 1sunt sau nu gravida
- 6intarziere sau sarcina?
- 9lichidul preejaculatoriu si sarcina
- 0posibila sarcina
- 5Sarcina sau nu?
- 7intrebare: sunt insarcinata?
- 2Branca ursului poate deregla menstruatia?
- 0Sunt insarcinata?
- 0Menstruație
- 7sex neprotejat
- 2Întârziere ciclu menstrual
- 2Sarcina?
- 1Ajutati-ma - au trecut 35 de zile de la ultima menstruatie
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? infectia urinara intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: