Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?

Buna seara!
In luna aprilie mi'a venit ciclul pe data de 17, in mai mi'a venit pe 6.Acum, in iunie, ciclul meu nu da semne ca ar vrea sa isi faca aparitia...ultimul contact sexual l'am avut in data de 27 martie si a fost neprotejat, dar fara finalizare interioara...din martie pana in momentul de fata, nu am am mai avut relatii sexuale, iubitul meu fiind plecat in voiaj.Exista riscul unei sarcini?Lipsa contactului sexual poate declansa aceasta dereglare menstruala?
Astept un raspuns! Va multumesc!
In luna aprilie mi'a venit ciclul pe data de 17, in mai mi'a venit pe 6.Acum, in iunie, ciclul meu nu da semne ca ar vrea sa isi faca aparitia...ultimul contact sexual l'am avut in data de 27 martie si a fost neprotejat, dar fara finalizare interioara...din martie pana in momentul de fata, nu am am mai avut relatii sexuale, iubitul meu fiind plecat in voiaj.Exista riscul unei sarcini?Lipsa contactului sexual poate declansa aceasta dereglare menstruala?
Astept un raspuns! Va multumesc!
4 comentarii

Buna andrusca123,
Putin probabil ca abstinenta sa iti deregleze ciclul menstrual. A fost regulat pana acum? Chiar daca ejacularea nu a fost intravaginala, contactul sexual neprotejat poate duce la o sarcina.
Putin probabil ca abstinenta sa iti deregleze ciclul menstrual. A fost regulat pana acum? Chiar daca ejacularea nu a fost intravaginala, contactul sexual neprotejat poate duce la o sarcina.

Buna!
Da, ciclul meu a fost regulat pana acum. Intre timp, si-a facut aparitia "individul" si pe luna asta, insa, tot nu sunt linistita din cauza acestor modificari...Care sunt semnele unei sarcini in care ciclul este suprapus?
Multumesc frumos pentru raspuns! :)
Da, ciclul meu a fost regulat pana acum. Intre timp, si-a facut aparitia "individul" si pe luna asta, insa, tot nu sunt linistita din cauza acestor modificari...Care sunt semnele unei sarcini in care ciclul este suprapus?
Multumesc frumos pentru raspuns! :)

Sunt extrem de rare cazurile cand exista sangerare regulata in timpul sarcinii. Semenele/simptomele sunt aceleasi ca in orice sarcina, un test de sarcina iti va da raspunsul concret.

Urmeaza sa fac un test de sarcina pentru a ma linisti in totalitate. Multumesc frumos pentru raspunsuri! O zi buna!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Oprirea menstruatiei
- 2pot fi insarcinata in urma intreruperi tratamentului cu yasmine?
- 3cum afecteaza postinor menstruatia?
- 2s-a rupt prezervativul... oare e gravida?
- 4ciclu cu dureri groaznice! HELP
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 12Urmatoarea menstra intarzie 20 zile
- 3pot fi insarcinata? urgent va rog
- 13se poate sa raman insarcinata?
- 3Anticonceptionalele deregleaza menstruatia ?
- 5Posibil sarcina sau dereglare hormonala ?
- 6Pot ramane insarcinata daca...
- 2Tratament anticonceptionale - menstruatie neregulata
- 15este posibil sa fiu insarcinata?
- 7Sunt insarcinata? urgent!
- 2posibila sarcina?
- 1Cum pot sa aflu????
- 1Menstruatie neregulata
- 6Ar fi o posibila sarcina cu toate ca nu prea cred ca e posibil?
Mai multe informații despre: Menstruatia sunt insarcinata? dereglarea hormonala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: