Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
Buna seara!
In luna aprilie mi'a venit ciclul pe data de 17, in mai mi'a venit pe 6.Acum, in iunie, ciclul meu nu da semne ca ar vrea sa isi faca aparitia...ultimul contact sexual l'am avut in data de 27 martie si a fost neprotejat, dar fara finalizare interioara...din martie pana in momentul de fata, nu am am mai avut relatii sexuale, iubitul meu fiind plecat in voiaj.Exista riscul unei sarcini?Lipsa contactului sexual poate declansa aceasta dereglare menstruala?
Astept un raspuns! Va multumesc!
In luna aprilie mi'a venit ciclul pe data de 17, in mai mi'a venit pe 6.Acum, in iunie, ciclul meu nu da semne ca ar vrea sa isi faca aparitia...ultimul contact sexual l'am avut in data de 27 martie si a fost neprotejat, dar fara finalizare interioara...din martie pana in momentul de fata, nu am am mai avut relatii sexuale, iubitul meu fiind plecat in voiaj.Exista riscul unei sarcini?Lipsa contactului sexual poate declansa aceasta dereglare menstruala?
Astept un raspuns! Va multumesc!
4 comentarii
Buna andrusca123,
Putin probabil ca abstinenta sa iti deregleze ciclul menstrual. A fost regulat pana acum? Chiar daca ejacularea nu a fost intravaginala, contactul sexual neprotejat poate duce la o sarcina.
Putin probabil ca abstinenta sa iti deregleze ciclul menstrual. A fost regulat pana acum? Chiar daca ejacularea nu a fost intravaginala, contactul sexual neprotejat poate duce la o sarcina.
Buna!
Da, ciclul meu a fost regulat pana acum. Intre timp, si-a facut aparitia "individul" si pe luna asta, insa, tot nu sunt linistita din cauza acestor modificari...Care sunt semnele unei sarcini in care ciclul este suprapus?
Multumesc frumos pentru raspuns! :)
Da, ciclul meu a fost regulat pana acum. Intre timp, si-a facut aparitia "individul" si pe luna asta, insa, tot nu sunt linistita din cauza acestor modificari...Care sunt semnele unei sarcini in care ciclul este suprapus?
Multumesc frumos pentru raspuns! :)
Sunt extrem de rare cazurile cand exista sangerare regulata in timpul sarcinii. Semenele/simptomele sunt aceleasi ca in orice sarcina, un test de sarcina iti va da raspunsul concret.
Urmeaza sa fac un test de sarcina pentru a ma linisti in totalitate. Multumesc frumos pentru raspunsuri! O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sint insarcinata?
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 4sunt sau nu insarcinata?
- 4posibil sa fiu insarcinata?
- 6Testele de sarcina pot da gres?
- 16este posibil sa fi ramas insarcinata? :(:(
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 4Ma lamuriti va rog ?
- 0sunt insarcinata?1-a pilula in 1-a saptamina uitata
- 0Poate fii vorba de vreo sarcina?
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 2Exista posibilitatea sa fie vorba despre o sarcina?
- 1Teama de sarcina
- 0se poate sa fiu insarcinata?
- 2posibila sarcina?
- 1Sunt insarcinata?
- 5Intarziere a menstruatiei
- 0Exista riscul sa fiu insarcinata?
- 0Ciclul menstrual neregulat, dereglari hormonale
Mai multe informații despre: Menstruatia sunt insarcinata? dereglarea hormonala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: