ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Exista infidelitate"on line"?

27-01-2019
Eu75
Nu este medic/terapeut
Eu75
Buna seara! Sunt căsătorită de 20 de ani și am 2 copii de 18 și 16 ani. Am descoperit acum 6 ani mesaje on line (e mail, fb, pe atunci)ale soțului meu cu nașa noastra de cununie și a copiilor nostri. Am fost stupefiată ! Bineinteles ca a negat. Am continuat relațiile cu nașii nostri, încercând să pară totul normal. Plecam in concedii împreună, grătare in week end, vizite. După un an regăsesc aceleași mes. :emoticoane, inimioare.De data asta le am salvat si am adus o in fata faptului implinit: i le am arătat. A dat vina pe el ca nu o lăsa în pace nici macar cand era la serviciu.
În vara lui 2018 îi găsesc poze doar cu ea, pe care le făcea cand ne întâlneam, in google foto. Deci i le trimisese pe wap, sigur. I le am arătat după o vreme. A zis ca nu i se pare o problema si ca eu continui cu obsesia mea. Cand am vazut ca si dupa atatia ani a continuat avansurile către ea, am plecat la mama mea, după ce le am povestit și copiilor, acum mari deja, totul. M a implorat să raman si a recunoscut că a fost un prost si ca si au trimis în tot acest timp mes si poze. Am revenit după o zi, la insistențele copiilor. Am fost in concediu cu niste prieteni cu care știa că eu mă simt bine, dar se vedea ca totul este forțat si a facut o doar sa ma împace.
Acum e tot timpul trist din cauza ca eu nu mai vreau sa iesim sau sa ne vedem cu ei sau cu anturajul lor. Eu l am sunat pe nasul nostru si i am relatat întâmplarea, cum ca i am gasit poze in tel. Până acum eu nu i am spus nimic pt. A nu strica relația soțului cu nasul(tot eu) pt. Ca sunt si colegi de serviciu.
Am gresit cu ceva? Cum sa procedez?.Dacă nu erau copiii, cred ca nu ma mai întorceam. El spune că sunt obsesivă și crede că nu a gresit pt. Ca nu m a înșelat niciodată. Dacă nu vedeam mes., sigur se intampla, De acum 6 7 ani. P. S. Eu i am trimis atunci Ei un e mail de pe adresa soțului meu, in care i spuneam ca nu se poate asa ceva, ca ce va crede soțul ei(adică nașul). De atunci ea s a racit. El tocmai de asta a insistat.
Dar, totuși, atatia ani? Va rog sa mi răspundeți. Mulțumesc!
2 comentarii
0
26-03-2021, ora 05:59
Fanicaa
Nu este medic/terapeut
Fanicaa
Buna dimineata.
Pe data de 28 02 in viata mea a venit o mare tragedie ! Fiind la tara am sunat sotia pentru o parola si in felul acesta dupa 29 ani de casnicie am aflat ca ma inseala. Mentionez ca nu am fost niciodata violent de niciun fel cu ea si nici acum dupa. Consider ca viata mea linga ea a fost perfecta siasta chiar acum dupa. Pot da detalii dar eu consider in memoria celor 29 de ani ca pot trai in continuare linga ea pentru ca o iubesc, imi dau seama acum dupa, ca un prost dar nu regret. Sunt multumit fiindca, fiind putin religiosi, a fost bucuroasa sa ne intoarcem putin mai mult spre biserica, sa ne spovedim si s- o luam de la capat. Nu ma vad sub nicio forma linga alta femeie, i-am spus eu cit cred ca a durat relatia ei si am convenit ca minciuna sa dispara. Ea a spus ca relatia a durat sub doua luni dar s-au intilnit doar de doua ori. La prima intilnire, coincidenta, au facut sex doar odata si s-au pupat odata iar la a doua intilnire s-au intilnit doar pentru a se desparti, convenabil nu ?
0
16-06-2021, ora 15:01
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
E important ca ati convenit ca minciuna sa dispara. Ati invata oare si altceva ceva din experienta neplacuta?
Ati schimbat ceva in felul de a interactiona pentru ca relatia voastra sa fie una armonioasa?
Pentru ca nu doar violenta poate impinge spre infidelitate Fanica.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semne că te înșală
  • De ce înșelăm?
  •