Se pare ca povestea continuă

28-02-2023
Roma2
Nu este medic/terapeut
Roma2
Bună, ce ma fac eu asa mare și care nu vrea sa înțeleagă nimic,
O iubesc ft tare avem 14 ani trăiți 2 copii, sa apropiat un băiat de ea și într-o zi ia luat numărul de tel, acum de 1 lu a se schimba texte de iubire sau văzut de citeva ori probabil schimburi de săruturi l, texte de dragoste, cum ar fi, bărbatul meu sau sotia mea.

Am incercat sa stam de vorba, am încercat sai zic haide sa vedem unde am greșit, nu putem rupe 14 ani și 2 copii fără tata, ce ma fac eu, ce se alege din familia noastră?
Ma alunga din casa cică vrea sa traiasca cu cel nou cunoscut.
Ma doare sufletul, cum oare inima soției mele sa fie ca piatra?
16 comentarii
0
28-02-2023, ora 15:12
Roma2
Nu este medic/terapeut
Roma2
Îmi zice ca nu ma iubește deloc, la sigur daca se scrie cu altul prin mesaje cal iubește și ii zice ca vrea sa se căsătorească cu el, sau vazut la job unde el venea odata pe saptamina sa raporteze ceva, apoi a furat numărul soției unde el a început sai scrie, soția mea era nervoasa pe mine ca nu prea ii atrăgeam atenție, a început cu texte mici, și acum numai dragoste în telefon. Ma doare inima și sufletul, mor de jale și pling, nu se poate asa ceva după 14 ani, nu prea rupți din soare, dar mam stăruit sa fac tot ce-mi sta în puteri, fetita de 2 ani a fost crescuta de mine în casa, mia zis ca nu prea o ajut și ca e dezamăgită de mine, dar am ajutat-o permament, am ajutat-o la creșterea fetitei, 2 ani am ținut-o in brate, schimb de pampers pina la somn. Caci muncim jumate de zi eu jumate ea.

Ce ma fac o iubesc enorm, e mama copiilor mei care ii iubesc, nu vreau sa plec sai las ma simt ca un laș. Varog ajutați-mă cu niște sfaturi
0
28-02-2023, ora 15:24
Roma2
Nu este medic/terapeut
Roma2
Se pare ca miam pierdut familia care am indragito de 14 ani și acum soția vrea sa plece cu altcineva, îmi zice ca se simte speciala cu el, se simte mindra, se simte bine, se simte ca e vie, și ca nici cu mine na simțit asa ceva,
Dar mia zis ca ma iubit nebunește, ma iubit foarte tare, doamne oare cum sa uite de mine în doar 1 luna de zile,
De ce sunt unii oameni care se baga ca gândacii sa distrugă familii.
Nustiu ce sa fac, nustiu ce ma fac eu, nu sunt gata să-mi pierd familia și soția, se pare ca e deja terminata.. oameni buni varog frumos niciodată nu începeți vb cu femeile căsătorite, probabil nu se simte speciale sau fericite dar asta e i tre soț si soție, se clarifica i tre ei, nu tine a nou. Acum familia distrusă, o viata aruncata.vreau so recistig, o vreau înapoi penteu ca o iubesc, dar nici nu vreau so sufoc, simt cum o iau razna, numai pot sa muncesc sau sa respir, mi sa schimbat și vocea, am devenit rece cu toți din jur. Lumea îmi zice ca mam îmbolnăvit ce am.?
Varog ajutați-mă.
0
28-02-2023, ora 18:17
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
De obicei problemele nu încep dintr-o dată. Au fost probabil semne cu mai mult timp în urmă cărora nu le-ați dat importanță.
De ce acum se simte „specială” „vie” etc.? Când i-ați spus ultima dată că o iubiți și că înseamnă ceva pentru dumneavoastră? Nu cumva tocmai acum când simțiți că o pierdeți îi spuneți că o iubiți? V-a spus vreodată ce o nemulțumește?
Încercați să stați de vorbă cu ea, dar fără să vă enervați și ascultați-o până la capăt, s-ar putea să aflați lucruri pe care nu vi le-a spus niciodată sau lucruri care au nemulțumit-o și nu a avut curajul să vi le spună.
Propuneți-i ca o ultimă încercare să mergeți la un terapeut de familie care să vă sprijine în demersul dvs.
Dacă refuză, nu aveți ce face decât să-i acceptați decizia pentru că o relație nu funcționează decât dacă ambii își doresc.
0
01-03-2023, ora 02:04
Roma2
Nu este medic/terapeut
Roma2
Mulțumesc mult de acest mesaj, mia zis ca ignoram eu toate mesajele ei ca ea doar mi le zicea dar eu nu prea ascultam.
Mia zis ca ei ia plăcut de acest băiat care tot venea sa raporteze dar niciodată nu ia dat atenție ca încă eram în relații bune acasă, nu 100% dar cve aeu ziceam in gluma ca își poate găsi le altcineva, dar am glumit a fost un sens al umorului, se vede ca ea a luat asta in serios, mia zis ca am ignorat de vreo citeva ori apoi ea a început sai răspundă la acest băiat la mesaje, și sa început deodată scânteia ca doar soției mele ia plăcut după cum mia zis mult timp în urma, aștepta doar de la el o mica scânteie.. și ca acasă mie nu mia dat nici o atenție, ca doar eu tot așteptăm atenție, sunt și eu ca toti băieții, de ce oare sa ma ignore pe mine ca bărbat după atit ani de trai?
Ma simt foarte prost...

Am incercat sa stam de vorba și nu vreau s-o bat la cap, moa zis ca îl iubește și ca să nu mai stam de vorba pe acest subiect, vrea cit mai repede sa înceapă viata sexuala cu el, are o atracție incredibila fata de el
El are 21 ani mai înalt ca sotia, soția 33 plus 2 copii,
Doamna doctor, eu cred ca va trebui sa plec capul si sa plec, nu mai am șanse,
Iam adus un buchet de florini iam mulțumit pentru vei 14 ani frumoși de trai.
Iam cerut iertare pentru ca am ignorato, iam zis dacă mai are un loc și mia zis ca are sentimente pentru cel lalt, și ca să îngrămădit multe cu mine și numai poate, a plins puțin, si mia zis ca am adus flori frumoase.
0
01-03-2023, ora 15:07
Psihologie, București
Din ce scrieți el are cu 21 de ani mai mult, sau are 21 și e înalt ? Încercați să fiți mai explicit. Dacă are doar 21, de obicei nu rezistă relațiile când există așa o diferență de vârstă, pentru că la un moment dat femeia realizează că e mai matură în gândire decât bărbatul. În etapa asta ei cred că totu-i bine și frumos, dar când ajung să locuiască împreună realizează că nu-i așa cum și-au imaginat. Poate fi și o rătăcire de moment și pe urmă să realizeze că a fost o greșeală.
0
01-03-2023, ora 15:41
Roma2
Nu este medic/terapeut
Roma2
El are 21 ani, cer scuze, ma simt rău permament chiar și când scriu, încerc sa ma focuses și nu se primește. Iam cerut ca în fiecare zi sai dau o îmbrățișare cind pleacă la lucru și cind se întoarce, îmi da voie so cuprind, chiar și acum citeva clipe în urmă am imbratisato și mia zis se simte prost ca nu vrea, îmi zice ca se simte prost fata de mine, îmi mai zice ca o face ca știe ca sufăr și ca asta nu schimba nimic pentru ea gândurile sunt la alt băiat.
Poate ca îmi fac eu rau mie ca vreau so apropii de mine și ea nu are sentimente pentru mine deloc, mintea ei zboară dincolo de ceruri,
Mia zis ca acest băiat a făcut-o vie, caci vorbește deschis l, îmi povestește ca acest băiat a avut o viata grea și lucrează de la 5am la 9 seara, între ei se pare ca s-au povestit toată viata lor.
Si asta acum recent în ultima saptamina.
Doamne cit de repede poate cineva care crezi ca tea iubit 14 ani sa te uite in doar o clipa,
A fost certuri între noi, asta e punctul nostru ruinat. Mia zis ca noi 2 nu putem fi împreună caci noi ambii strigam unul la altul și asa relația nu va merge niciodată, dreptatea e ca ea e foarte nervoasa, am încercat în toți acești ani sa vb moale cu ea sa îmi fac treburile pe linga casa.
In cele din urma Mia mai zis ca nu ma iubește demult și foarte demult vroia sa ne despărțim,
Ce pot sa zic, mia zis ca sa nu încerc să-mi fac rau încercând so readuc la mine caci doar o să-mi fac mie rau, nimic nu schimba.
Oare ea ar avea sentimente pentru mine?
Si cind zic ca vreau sa plec cit mai curând posibil ca ma doare inima cind vad ca sunt ignorat in asa mod, vb cu ea foarte calm. In ultimele 3 zile ma comport frumos, ii dau atenție daca trebuie, o ajut cam la tot, îmi mai tot zice ca să no deranjez prea mult caci nu vrea impacare.

Si aici voi mai zice despre ea.
Am auzit-o cum vorbește cu băiatul ala cit sunt plecat, vorbește ca abia așteaptă sa plec ca să-l readucă in casa ca ei 2 nu mai poate unu fara cel lalt,
Am văzut mesaje unde baiatul cel ii zice soției, hai cind odată se va termina toată treaba asta cu bărbatul tău, cind el va pleca odată.
Au mesaje nu.ai de dragoste, mie dor, te iubesc, îmi lipsești, reau sa te vad, inimi roșii, de multe ori întâlnesc în mesajele lor, tu ești bărbatul meu, și el înapoi zice tu esti sotia mea,

Repet, nu sau culcat în preuna e doar fantezie, dar de la fantezie pina la pat e doar o clipa presupun, cred ca e același lucru. E ca și cum sau culcat virtual.
Soției mele nui place deloc sexul, vrea atentie, vrea cuprinsa, vrea dragalata, vrea sarutata,
De la mi e asta nu prea avut, în ultimele luni nici nu ma cuprins deloc vorbea la mi e foarte urit, și de multe ori îmi zicea ca tot eu sunt vinovat.
E foarte orgolioasa, daca q zis ca va da divorț a zis asa și voi face caci sunt orgolioasa, nu-mi place sa dau înapoi chiar dacă te vad ca te pui îngenunchiat.
Mie foarte greu asa, o iubesc enorm, am iubito permament in modul meu, erau și certuri, dar am iubito. Am și ignorato o perioada tot din pricina ei și orgoliul ei ma dat la o parte și sa atins de altul.

Mam stăruit si încă ma stărui să-mi readuc familia la lumina, nu vrea ea nimic. Pina cind nici o scânteie chiar dacă plec, nui mai reaprinde scânteia de a pierde,
Citeva zile în urma înainte ca sai zic dami voie sa te cuprind in fie are zi pina plec, citeva zile în urma nu-mi dădea voie sa ma ating de ea, a zis ca chiama politia daca ma ating, apoi după ce oam zis ca mia dor te tine enorm și dacă ar trebui sa plec, dă-mi voie sa te îmbrățișez in fiecare zi pina plec, ca îți voi fi recunoscător, team iubit atit ani, vreau doar o cerinta, sa te îmbrățișez,

Si da, funcționează, îmi da voie, chiar o sa rut pe frunte, îmi zice incet, , nu-ți fa rau terog, , mie jale de tine ca nu am sentimente pentru tine.

Timpul meu se apropie, caci încă su tem subt același acoperiș.
Se apropie de plecare, caci mia dat countdown 30 zile

Nustiu daca o voi reîntoarce, după cum vad în 10 zile o pot doar îmbrățișa si tot îmi zice ca o face ca iam cerut.
Dacă știți altele metode de cum sai înmoi inima și sa vadă ca agresiv sau greșește, nu ezitați, varog salvatima
0
01-03-2023, ora 15:57
Roma2
Nu este medic/terapeut
Roma2
Aici zic puțin din viata noastră de la inceput:
(Țin minte cind ea mia povestit totul despre viata ei cind neam întâlnit 14 ani în urma, mia zis cam tot ce știa și cam tot ce o dorea, mia zis de mama de tata ei, de frați, de durerea ei, de relațiile care lea avut anterior, dar ceia ce a simțit pentru mi e nu sa simțit cu nici un băiat, avea 20 ani cind neam întâlnit. A fost totul roz, dragoste în prima saptamina am facut, a fost zile întreci de dragoste, apoi din cauza ca nu aveam unde sta, acele zile frumoase se făcea cam urite, mai puțin sex, dar sentime tele noastre erau deasupra cerurilor, eu simțeam cum ea ma iubea, nu putea fără mi e nici o clipa, eu am zis ca abia acum voi fi cei mai fericiți caci asa nu ma iubit nici o fata, )

Ce vreau sa zic aci,
Tot aceiasi ia zis lui acest băiat nou. Caci nu sa simțit asa cu nici un băiat, nici chiar cu mine. Caci ma iubit foarte mult dar nu destul, se vede ca noul băiat ar fi mai bun?
Oare sotia mea are fantezii copilărești?
Sau ca eu Nam iubito destul cel mai probabil,
Vreau și eu sa se termine toată povestea asta, dar vreau sa fie un pozitiva penteu binele meu și a familiei, vreau o familie puternica, una care sa luptam, nu care sa lupte pentru alții, de ce soțiile noastre o dau în bara și nu pune familia pe primul plan dar plăcerile lor.

Nu vreau să-mi întemeiez alta familie, mie foarte greu, numai sunt tânăr, am 37/8 ani, arat foarte bine par sa fiu de 30 dar numai pot, anii nu mint deja nu va fi aceeași, suferință după 14 ani, ce fel de întemeiat alta familie,
Cum sa ma regăsesc? Cum sa uit de suferință, nu pot, pentru ca am copii, mereu o să-mi stea capul la copii și la aceasta relație. Pentru mine a fost una frumoasa(pentru ea mai puțin frumoasa)
0
01-03-2023, ora 19:17
Roma2
Nu este medic/terapeut
Roma2
Mai adaug cite ceva,

Am și auzit cum baiatul cel ii zicea ca asta Dumnezeu vrea ca noi sa fim împreună ca nu ești fericita și ca eu tot nu sunt fericit și mtumesc ție dintr-un băiat atit de nefericit faci unul fericit.

Mie mi se pare manipulare.
Poate ca se iubesc dar cuvintele nu inseala
Sotia știe de păcat, știe ca divorț e păcat de moarte și cununia sa se păstreze pina ce unul din 2 moare, atunci se permite recăsătorit,
Cu toate acestea.Mia zis sotia, știu ca e păcat, dar nu-mi pasa.
Vreau sa ma simt bine.
Eu cred ca nici sotia mea nu știe sa mențină dragostea, nu mia oferit, nu a lucrat asupra relației, o vad cum vine de la munca, obosita vrea sa doarmă, apoi nui place ca copii striga prin casa, la moment nu vede pe nimeni, este focusata pe telefon și mesajele ei de inimi rosii
0
01-03-2023, ora 19:28
Roma2
Nu este medic/terapeut
Roma2
Nu vreau sa exagerez,
Dar sa presupunem ca sotia mea realizează ca greșește și ca îmi va zice ca să ramin si sa lucram asupra relației.
Care este următorul pas care trebuie făcut?
Aici și eu sunt tulburat, oare sa mai am încredere?
Oare astfel de relație e ok?
Sai zică la altul cal iubește și mie să-mi zică sa plec!
Oare este normal comportamentul soției?
Sau,
Sa ies din casa să-mi refac viata.ca voi muri de dorul copiilor, și la sigur încă mai am sentimente pentru aceasta femeie.

Eu cred ca din tot ce am scris 99% dintre noi va zice ca aceasta nu trebuie sa continue.

Cum Sa procedez?

Mie foarte greu.
0
02-03-2023, ora 09:40
Psihologie, București
În general femeilor nu le plac bărbații care se roagă ca relația să continue cu orice preț. cu cât ei plusează mai mult, cu atât ele se îndepărtează.
Nu puteți menține relația dacă ea nu își dorește. Acceptați-i alegerea și vedeți-vă de viața dumneavoastră.
0
02-03-2023, ora 14:58
Roma2
Nu este medic/terapeut
Roma2
Multumesc, ey deja sunt plecat de la ea, ii doresc pace si fericire.
Deja astept ca să-mi vie divortul, caci probabil trebuie sal semnez.
Mersi mult doamna Doctor.
0
12-03-2023, ora 07:20
Roma2
Nu este medic/terapeut
Roma2
Buna, Doamna Niculina ati avut dreptade in privinta a estor 2 (sotia si iunitul ei)
Am aflat ca intre ei 2 cam sa racit situatia, caci inainte daca vorbeai 2, 3 ore pe zi, deacum o saptamina vorbesc numai 10 minute maxim pe zi, (pot sa zic fosta sotie imi zice ca e din vina mea caci la ei nu functioneaza cum era inainte).
De ce zic ca e din vina mea, penteu ca mam bagat psete ei, si ca iam scris lui individ cel vorbe la care la facut ceva sa dea inapoi. (Sincer, eu am zis ca sa se bucure ca a distrus o familie) si cu asta basta.
Pina cind divorț nu la aplicat nici unul din noi, dar, eu am zis daca vrei sa divortezi bafta, dupa dorința ta.
0
13-03-2023, ora 10:29
Psihologie, București
Nu poți spune că un bărbat la 21 de ani e matur în gândire, poate face multe greșeli care pot fi acceptate sau nu, dar asta nu înseamnă că trebuie să așteptați ca relația lor să se răcească pentru a vă continua relația. Chiar dacă ar fi să continuați e nevoie să puneți niște limite și să o faceți să înțeleagă că dacă vrea să funcționați bine împreună atunci e nevoie de încredere și respect.
0
14-03-2023, ora 22:33
Roma2
Nu este medic/terapeut
Roma2
Apropo, de 5 zile numai vorbesc ei 2, dupa cum am aflat sa racit total intre ei 2, tot sotia mia zis datorita mie intre ei 2 sau terminat totul. Nu inteleg de ce sa ma faca vinovat, iam zis ca eu am iubito foarte mult, si tot ea mia zis ca daca nu ma iubea atunci demult divorța, totodata imi zice ca tot eu am impiso de a pleca la altul, (au fost neînțelegeri intre noi, dar iam zis sa terminam cu certuri(certuri de 20 secunde) apoi tot eu incercam so înmoi, asa credeam ca era ok caci ne impacam, îmi zicea ca ma iubeste si ca desigur ne impacam.
Relatii intime acesti 2 na mai avut, se parea ca sotia era confuza nu stia 100%, ba chiar mia zis ca incearca din rasputeri sa sara peste, sa se indrepte catre a fi singura, caci ii este greu, era o situatie unde, parerea mea ea nustia ce sa aleaga, ba chiar la ales pe cellalt, apoi relatia lor sa terminat.
Ma gindesc caci eu eram cu ei locuaim împreună (cu sotia si copii mei)
Probabil baiatul cel a luat o decizia caci asa nu merge o relatie si sau dat larevedere.
E o situatie trista( caci stiu ca soției mele ii pasa de mine, ba mia zis ca nu vrea sa divorteze daca o vreau eu so fac, mai inti vroia apoi nu mai vrea)
Eu sunt o persoana cuminte, mai vorbesc prostii caci ma ia emotiile pe dinainte, dar eu am discutst cu ea, eu as face orice pentru ca aceasta familie sa functioneze daca iti doresti (cu adevarat)
E foarte confuza, ar avea nevoie de spatiu de a fi sungura ca sa intaleaga ce vrea.
Totusi are o problema (asculta pe toti din jur cum trebuie sa traiasca, cele mai multe ori am vazut cum asculta pe toti din jur sa divorteze in loc sa lucreze la relatie. Acest subtconstient a tot inpiso spre a actiona urit in familia ei!
Eu sstiu ca a pierdut increderea cam in toti ( mi se pare ca nu e matura deajuns la anii ei) poate ma insel, caci sunt sigur si eu am gresit foarte mult, stiu cum sa procedez data viitoare.
Stiu un singur lucru, nu ma mai vrea in viata ei, dar stiu si altceva, fara mine ea nu poate! ( am inteles de la cineva, ca in aceasta luna ea singura nu a inteles ce a facut si de ce a făcut-o in sens ca se scria cu altul și ca ma parasit. Intrun fel, are comportamnet de copil, confuza de situatie, )
Se pare caci daca voi intilni pe cineva atunci ea se va linisti si va avea o viata fericita de oricine va aparea in viata ei.
Sau. povestea sa continui?
O viata avem, nu vreau sa sufere cineva in urma mea nici macar 5 minute.
Astept un raspuns deschis, astept un raspuns cit mai clar posibil. Va multumesc mult!
0
15-03-2023, ora 08:19
Psihologie, București
Încercați să mergeți la un terapeut de familie pentru a vă sprijini să vedeți clar ce s-a întâmplat și de ce, pentru că tot presupunând ce s-a întâmplat și ce se întâmplă în continuare cu soția nu ajungeți la nici-un rezultat.
Poate sunt lucruri pe care nu le conștientizați nici dvs. nici soția și care pot ieși la iveală în cadrul terapiei.
0
05-07-2023, ora 13:41
Ionut289
Nu este medic/terapeut
Ionut289
Salut, numai dispera, rasplateste cu acceasi moneda, din ce am vazut sotia ta are un iubit de 21 de ani, el nicidecum nu v a vrea ceva serios decat relatii sexuale este inca un copil individul, asadar tu aranjeaza te, si iesi de plimbare, gaseste pe cineva si plateste i cu acceasi moneda, tu ve i avea viata ta cu pers respectiva iar e viata ei, si de copii va vedeti amn2 de treaba. Sper ca sa fi bine, incearca varianta sa gasesti pe cineva, succes.Femeile vin si pleaca in ziua de azi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semne că te înșală
  • De ce înșelăm?
  •