Inselat sau greseala
Buna ziua !Am o problema mare la care trebuie sa găsesc un răspuns. Sunt căsătorită cu soțul meu de 3 ani, cu 2 copilasi mici.Am început relația acum aproape 7 ani...Acum ceva timp am găsit în tlf soțului mesaje cu o fata de pe vremea când aveam 1, 5ani de relație.relația trecea printr o perioada grea, tot din vina lui(nu inselat). Soțul mi a recunoscut într un final ce s a întâmplat...mi a spus ca a vorbit 2 zile cu ea, a ieșit cu ea în parc maxim o ora apoi a mai vorbit maxim 2 zile cu ea. Spunea ca a făcut o din motiv ca, credea ca eu o sa ma despart de el iar el voia sa ma uite încercând cu alta fata...a spus ca și a dat seama ca nu poate sa ma uite și după aceea a încercat sa repare lucrurile cu mine..ceea ce este adevărat pentru ca la o luna distanta m a cerut de soție.Spune ca nu s a întâmplat nici măcar o atingere, sărut sau chiar act... Dar eu am încrederea zdruncinata...într adevăr nu trebuia sa caut în mesaje dar am simțit mereu ceva în legătură cu asta și voiam sa ma liniștesc. Soțul mereu îmi spunea pana în ziua în care am aflat ca nu m a înșelat nici o data...a spus ca o considera o greșeală dar nu inselat...dar eu totuși în mesaje am văzut ca flirtau.Vrem amandoi sa trecem peste, dar eu totuși nu pot sa uit.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10De ce insala barbatii?
- 13Ajung sa cred ca sunt nebuna...IL BANUIESC CA MA INSALA
- 10Soțul nu ma mai iubește
- 5Sa lupt sau sa renunt?
- 1Se poate ierta infidelitatea sotului?
- 41Eu căsătorită, el căsătorit. Am intrat într-un joc al seducției... Ce să fac?
- 2Sfaturi! am aflat ca are o amanta
- 1Sot infidel
- 6Sa îl iert sau sa pun punct relației?
- 11M-a inselat sotia.
- 3Soția m-a inselat
- 8Poti accepta tradarea intr-o relatie sau e doar resemnare - frica de a nu pierde partenerul?
- 3Soția îndrăgostită de amant
- 6Sotia mea a comis un adulter
- 16Se pare ca povestea continuă
- 12Cum pot să trec peste amant, dacă nu îl pot scoate din viața mea?
- 2Ajutor! Relatia de cuplu
- 16Înselat, Despartire sau Împacare
Mai multe informații despre: infidelitatea m-a inselat