Oare ma insala?
Acum 2 ani iubitul meu m-a inselat cu una o perioda de 6 luni si de fiecare data cand aflam zicea ca se potoleste dar nu era asa.Dupa asta s-a cumintit, asa zicea el si chiar asa parea. Acum am de doua luni problene cu genunchele dar el nu pare deranjat de asta, cel putin nu o arata. Anul asta trebuia sa se mute la cluj la facultate din valcea dar nu mai vrea ca cica e buna si facultatea de aici si va veni dupa mine in cluj peste doi ani sa faca si a doua facultate. Aici are o sefa de grupa, nu prea frumoasa, si tot iese cu ea ca e mai desteapta si il ajuta. Asta zice el ca fac cand ies. Alta data ii mai plimba si cainele ca cica ii place si ar vrea si el unul. Cand l-am intrebat daca e ceva cu fata aia a zis ca nu, tot imi zice ca e urata si ca nu ar face nimic cu ea nici platit. Mai nou mi-a dat de ziua mea foarte multi bani ca zice el ca vrea sa ma vada fericita. Cand pana acum nu imi dadea, ba de ziua noastra si de sarbatori nici nu a luat ceva pt mine. Ce parere aveti?
3 comentarii
Buna Carmina, cum te simti in aceasta relatie? ce simti fata de prietenul tau? cum vezi relatia in viitor?
Chiar ma simt foarte bine si o vad ca o relatie de viitor. Cateodata apar neintelegeri si imi da impresia ca ma inseala. Sau poate sunt eu prea geloasa?
Carmina, daca te simti foarte bine in relatie si aceasta relatie o vezi ca fiind de viitor ce te-a impins sa ne impartasesti si noua situatia ta?
Cat de des te simti altfel de cum ai descris in a doua ta interventie?
Cat de des te simti altfel de cum ai descris in a doua ta interventie?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21inselare si suferinta
- 10Soțul nu ma mai iubește
- 5Sa lupt sau sa renunt?
- 19Drama dupa 17 ani
- 9Adulter dupa 25 ani de casnicie
- 2Sfaturi! am aflat ca are o amanta
- 2Doresc o opinie, un sfat…
- 3Soțul inseala
- 6Sa îl iert sau sa pun punct relației?
- 2Simt ca soția ma înșală...
- 1Imi dau seama ca sunt gelos, dar totusi sunt destule lucruri care mi-au atras atentia
- 1Am fost inselat de sotie
- 5Ce decizie să iau? sa-l iert și sa continui relația sau sa pun punct?
- 5Sotia inseala in continuare
- 7Am nevoie de ajutor - am aflat ca sotia are o relatie extraconjugala
- 6Sotia m-a înșelat.
- 2Cum pot sa il fac sa treaca peste infidelitate?
- 16Se pare ca povestea continuă
- 12Cum pot să trec peste amant, dacă nu îl pot scoate din viața mea?
Mai multe informații despre: infidelitatea