Efecte adverse seroxat
![Ana Maria Ciurea](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua! De aproximativ 8 luni de zile fac tratament cu seroxat si a venit momentul sa il reduc, am facut aceste tratament din cauza insomniei si a atacurilor de panica...Cand m-am pus si eu pe picioare, a trebuit sa scad doza(inainte luam o pastila de 20 mg seara).Problema pe care o am acum, este ca de cand am inceput sa scad doza la jumatate de pastila, urmand sa iau dupa o jumatate la cateva zile, ma simt mai rau ca la inceput:atacuri de panica si insomnii severe.A avut cineva aceleasi efecte secundare de la reducerea dozei a acestui medicament? Specific faptul ca, de cand am redus doza mi-a fost ok cateva zile dupa care au inceput adevăratele probleme...Intrebarea mea este:este din cauza ca nu imi este obisnuit corpul si este normal sa reactioneze asta? sau care este explicatia?Va multumesc frumos pentru ca v-ati pierdut putin din timp pentru a ma ajuta!
2 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Uneori e nevoie de perioada mai indelungata de tratament. Luati legatura cu medicul dv. E posibil sa nu aveti remisie, nu sa fie sevraj de la seroxat. Si atunci trebuie sa va intoarceti la doza initiala pentru a va simti bine.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 39Reactii adverse la antidepresive
- 17medicamente naturiste sau alopate pt depresie?
- 16Seroxat, Elicea, fara efecte
- 7Astenia de primavara imi cauzeaza un rau puternic!
- 2Intrebare Anxiar
- 1Sertralina
- 10Cum se poate trata dependenta de anxiar?
- 7Eglonyl - are ca efecte secundare oprirea menstruatiei?
- 5Episod psihotic acut-olanzapina
- 9Se poate lua Cebrium in continuu?
- 48Simptome ciudate, Velafaxina de 75
- 6Solian - pot sa l înlocuiesc cu altceva?
- 1Tratament nefunctional
- 5Compatibilitate medicație
- 3Halucinatii
- 19Depresie sau ce poate fi ?
- 4Cafeaua
- 5Anxietate
- 4Medicamente pentru a crește randamentul la învățat și pentru a crește energia?
- 1Urgent cipralex
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: