Se poate lua Cebrium in continuu?
Buna ziua,
Se poate lua Cebrium in continuu, fara oprire daca am lipsa de memorie sau poate mai grav? Simt ca trebuie sa iau ceva, stiu ca se ia 3 luni iar apoi pauza.
Va rog sa imi spuneti.
Multumesc!!!
Sau poate exista ceva mai bun, va rog sa imi spuneti.
Se poate lua Cebrium in continuu, fara oprire daca am lipsa de memorie sau poate mai grav? Simt ca trebuie sa iau ceva, stiu ca se ia 3 luni iar apoi pauza.
Va rog sa imi spuneti.
Multumesc!!!
Sau poate exista ceva mai bun, va rog sa imi spuneti.
9 comentarii
Alexandra, doar medicul care ti-a recomandat Cebrium iti poate raspunde. Nu cred ca se poate lua a la long fara sa aiba efecte negative. Nici nu cred ca vreun medic iti va recomanda asta. Din cum ai descris, mie imi pare ca ai luat fara sa vorbesti cu un medic. Si nu e ok asa. Spui ca ai probleme de memorie, dar nu ar fi mai simplu sa te consulte un neurolog si un psiholog clinician, care sa te evalueze neuropsihologic? Atunci vei sti din ce cauza ai aceste probleme de memorie e care vorbesti. Daca tu ai insa un diagnostic psihiatric, se prea poate ca de acolo sa iti vina problemele de memorie (nu ai zis daca ai, insa e foarte des intalnita asocierea asta). Daca ai tratament psihiatric, vorbeste cu medicul despre faptul ca iei si Cebrium si spune-i tot ce ne-ai spus noua aici. El iti va face recomandari si e mult mai sanatos asa, decat sa ne dam cu parerea fara sa te cunoastem.
din ce am vazut pe prospect, acesta este un supliment bazat pe proteine, deci nu e cu efecte secundare. asadar poti sa-l iei si fara recomandarea mediuclui. insa decat sa iei acest supliment si sa dai 100 lei pe el, mai bine incearca sa-ti echilibrezi dieta ca sa iei aceleasi proteine din mancare. alta varianta e sa iei pudra proteica, care e mult mai buna decat acel supliment scump de-ti sar ochii pt nimic (scump pt ceea ce-ti ofera, adica nimic)
Proteinele sunt bune, dar ca orice altceva, nu se iau în exces. De asta spun ca nu e ok sa iei fără sa îți recomande un medic.
nu exista exces de proteine in ce priveste acel supliment
Multumesc, am mai luat Cebrium tocmai la indemnul medicului..nu ajuta doar proteinele din alimente..trebuie si pastile la unele cazuri..ma interesa daca se poate lua a la long
Ar trebui făcută o pauza intre cure pentru a evalua procesele cognitive! Adică sunt rezultate sau nu!
Buna ziua,
Nu este indicat sa luati un medicament pe o perioadă nelimitată de timp fara a sti daca acel medicament va ajuta cu adevarat, daca functioneaza in cazul dvs. Apelați la medic pentru o evaluare a proceselor cognitive.
Nu este indicat sa luati un medicament pe o perioadă nelimitată de timp fara a sti daca acel medicament va ajuta cu adevarat, daca functioneaza in cazul dvs. Apelați la medic pentru o evaluare a proceselor cognitive.
Discutați cu medicul dumneavoastră curent pentru a vă spune cât timp este necesar să luați cebrium nimeni de pe forum nu este avizat să facă acest lucru.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 129tratament cu efectin
- 40pot naste un copil sanatos? un doctor se poate sa raspunda?
- 39Reactii adverse la antidepresive
- 3Tratament cu Fevarin - episod depresiv major
- 3am luat medicamente sigur de capul meu pentru atacul de panica si depresie
- 2Ce medicament anxiolitic e mai bun?
- 3Tratament pentru anxietate necorespunzator sau efecte adverse?!?!
- 7Efect advers sedare mare Seroquel
- 8Cat dureaza efectul rispenului?
- 3Doza maxima lorazepam in tratament cu cinarizina?
- 2Sertralina-pentru anxietate
- 4Depresie si insomnie
- 5Care e diferenta intre risperidona si paliperidona?
- 5Tratamentul si probleme dentare
- 8Efectin, cam in cat timp si-a facut efectul?
- 57Brintelix/Trintelix
- 5Leponex sau Abilify?
- 7Crestere doza efectin
- 4Tratament Sertalina/Solian cu spirulina
- 4Medicamente pentru a crește randamentul la învățat și pentru a crește energia?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: