Compatibilitate medicație

10-06-2021
ACNS
Nu este medic/terapeut
ACNS
Bună, ziua,
Am primit tratament cu anxiar și mirzaten de la, dr psih și apoi am primit de la un alt medic 5HTP, am informat ca iau deja cele 2 medicamente și a zis ca nu interferează cu 5 HTP pot fi luate împreună.
Îmi e teama nu știu ce sa, fac
5 comentarii
1
10-06-2021, ora 10:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca luati tratament cu Mirzaten si Anxiar de ce sa mai luati 5 htp? Nu combinati alopate cu naturiste!
2
10-06-2021, ora 10:09
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Sfatul meu este sa va țineți de un singur medic
1
11-06-2021, ora 17:35
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Urmeaza ce a zis primul medic, nu al doilea, ti-a dat f bine ca tratament. N u te mai duce la 10 medici, ca fiecare poate aplica schema lui si iese o nebunie.
0
12-06-2021, ora 18:03
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Eu am luat mai demult 5HTP de capul meu juamtate de pastila. Am fost foarte optimista si energica primele 3 zile apoi am renuntat si am inceput sa fiu foarte apatica - mi-a trecut cam intr-o saptamana, dar a fost o experienta proasta. Nu e de joaca cu aceste suplimente chiar daca nu necesita reteta.
0
17-06-2021, ora 14:34
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai nu conteaza ca anxiar sedeaza, anxiar e ptr anxietate, si 5HTP ptr depresie, merg ambele.
Asa cum merg antidepresivele (care fac cam ce face si 5HTP) cu benzodiazepinele gen anxiar, etc.
Desi 5HTP daca urca serotonina, poate avea efect si pe anxietate si sa nu mai fie nevoie de anxiar.

Si 5HTP nu agita, daca urca nivelul de serotonina, din contra, esti mai calm, mai linistit.
Daca iei medicatie care urca noradrenalina te agita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: