Compatibilitate medicație
Bună, ziua,
Am primit tratament cu anxiar și mirzaten de la, dr psih și apoi am primit de la un alt medic 5HTP, am informat ca iau deja cele 2 medicamente și a zis ca nu interferează cu 5 HTP pot fi luate împreună.
Îmi e teama nu știu ce sa, fac
Am primit tratament cu anxiar și mirzaten de la, dr psih și apoi am primit de la un alt medic 5HTP, am informat ca iau deja cele 2 medicamente și a zis ca nu interferează cu 5 HTP pot fi luate împreună.
Îmi e teama nu știu ce sa, fac
5 comentarii
Daca luati tratament cu Mirzaten si Anxiar de ce sa mai luati 5 htp? Nu combinati alopate cu naturiste!
Sfatul meu este sa va țineți de un singur medic
Urmeaza ce a zis primul medic, nu al doilea, ti-a dat f bine ca tratament. N u te mai duce la 10 medici, ca fiecare poate aplica schema lui si iese o nebunie.
Eu am luat mai demult 5HTP de capul meu juamtate de pastila. Am fost foarte optimista si energica primele 3 zile apoi am renuntat si am inceput sa fiu foarte apatica - mi-a trecut cam intr-o saptamana, dar a fost o experienta proasta. Nu e de joaca cu aceste suplimente chiar daca nu necesita reteta.
Pai nu conteaza ca anxiar sedeaza, anxiar e ptr anxietate, si 5HTP ptr depresie, merg ambele.
Asa cum merg antidepresivele (care fac cam ce face si 5HTP) cu benzodiazepinele gen anxiar, etc.
Desi 5HTP daca urca serotonina, poate avea efect si pe anxietate si sa nu mai fie nevoie de anxiar.
Si 5HTP nu agita, daca urca nivelul de serotonina, din contra, esti mai calm, mai linistit.
Daca iei medicatie care urca noradrenalina te agita.
Asa cum merg antidepresivele (care fac cam ce face si 5HTP) cu benzodiazepinele gen anxiar, etc.
Desi 5HTP daca urca serotonina, poate avea efect si pe anxietate si sa nu mai fie nevoie de anxiar.
Si 5HTP nu agita, daca urca nivelul de serotonina, din contra, esti mai calm, mai linistit.
Daca iei medicatie care urca noradrenalina te agita.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 77Zyprexa - efecte adverse pe termen lung
- 3comparatie coaxil-cipralex
- 2Paroxetina
- 1Intrebare despre tratament contra depresiei
- 3Ajutorrrt
- 3Cipralex ingrasare/slabire
- 10Ma poate ajuta cineva? nu mi se mai scoala penisul ca inainte si nici ejacularea nu mai e ca inainte
- 0Serlift
- 4Depresie si insomnie
- 1Prozac fluoxetina intrebari
- 8Efectin, cam in cat timp si-a facut efectul?
- 7Eglonyl - are ca efecte secundare oprirea menstruatiei?
- 7Cu ce inlocuiesc VENLAFAXINA?
- 34Ia cineva Quetiapina. Ingrasa? Puteti face efort fizic cu ea?
- 9Trittico imi provoaca insomnii-nu ma pot obisnuii cu nici un antidepresiv
- 10Exista vreun tratament de termen lung pentru deficiente ale neurotransmițătorilor Gaba?
- 37Va rog ajutor! Iau efectin, anxiar, abilify - nu simt nicio diferența
- 10Mai ia cineva (Parnido) Paliperidona sau care a luat in trecut?
- 1Urgent cipralex
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: