Urgent cipralex
Bună seara … în anul 2019 am descoperit o depresie. Am început cu cipralex și xanax pt 9
Luni apoi am făcut pauza deoarece mă simțeam mai bine … și am tot continuat în ani ăștia cu xanax zilnic doza de 1 mg seara pt a putea dormi… anul 2023 am luat iar pt un an și cipralex … numai iau din aprilie cipralex.. i-au doar xanax pt a reuși sa dorm…. Ideea e ca am rămas fără emoții mi-a inhibat att de mult tot ca park sunt anesteziata in corp.. energie așa și așa … gândirea încetinită puțin … excitare spre deloc.. deși numai iau din aprilie n-am revenit la normal deloc … ce să fac ??? Sunt cu analizele la zi totul e ok … mănânc sănătos chiar am un doctor nutriționist care se ocupă și mi monitorizează mesele, sport fac de 4-5 ori pe sapt …. Dar energia mea e 0… tot ce fac fac cu f mare greutate … cum îmi revin după acest cipralex ? Vă rog ce aș putea face
Luni apoi am făcut pauza deoarece mă simțeam mai bine … și am tot continuat în ani ăștia cu xanax zilnic doza de 1 mg seara pt a putea dormi… anul 2023 am luat iar pt un an și cipralex … numai iau din aprilie cipralex.. i-au doar xanax pt a reuși sa dorm…. Ideea e ca am rămas fără emoții mi-a inhibat att de mult tot ca park sunt anesteziata in corp.. energie așa și așa … gândirea încetinită puțin … excitare spre deloc.. deși numai iau din aprilie n-am revenit la normal deloc … ce să fac ??? Sunt cu analizele la zi totul e ok … mănânc sănătos chiar am un doctor nutriționist care se ocupă și mi monitorizează mesele, sport fac de 4-5 ori pe sapt …. Dar energia mea e 0… tot ce fac fac cu f mare greutate … cum îmi revin după acest cipralex ? Vă rog ce aș putea face
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 28Xanax are aceleasi efecte ca si consumul de droguri sau metadona?
- 63Antidepresive - contraindicatii
- 3antidepresive
- 2Antidepresive
- 4Putin ajutor!! orfidal (lorazepam)
- 6Aripiprazol, trifluoperazin si vortioxetina
- 2Cipralex
- 15medicamente incurcate
- 1Cipralex inlocuit cu Seroxat
- 1Prozac original sau fluoxetina generic?
- 2Stimulente periculoase - energizante și romparkin
- 2Interactiune medicamente
- 5Seroxat si frontin dar nu prea da rezultate
- 1Depresie-viza medicala
- 4Antipsihotic Brexpriprazol
- 1Anxietate
- 4Perioada Maxima de Prescriere a Medicamentelor Psihiatrice
- 11Neuroleptice
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: