Urgent cipralex
Bună seara … în anul 2019 am descoperit o depresie. Am început cu cipralex și xanax pt 9
Luni apoi am făcut pauza deoarece mă simțeam mai bine … și am tot continuat în ani ăștia cu xanax zilnic doza de 1 mg seara pt a putea dormi… anul 2023 am luat iar pt un an și cipralex … numai iau din aprilie cipralex.. i-au doar xanax pt a reuși sa dorm…. Ideea e ca am rămas fără emoții mi-a inhibat att de mult tot ca park sunt anesteziata in corp.. energie așa și așa … gândirea încetinită puțin … excitare spre deloc.. deși numai iau din aprilie n-am revenit la normal deloc … ce să fac ??? Sunt cu analizele la zi totul e ok … mănânc sănătos chiar am un doctor nutriționist care se ocupă și mi monitorizează mesele, sport fac de 4-5 ori pe sapt …. Dar energia mea e 0… tot ce fac fac cu f mare greutate … cum îmi revin după acest cipralex ? Vă rog ce aș putea face
Luni apoi am făcut pauza deoarece mă simțeam mai bine … și am tot continuat în ani ăștia cu xanax zilnic doza de 1 mg seara pt a putea dormi… anul 2023 am luat iar pt un an și cipralex … numai iau din aprilie cipralex.. i-au doar xanax pt a reuși sa dorm…. Ideea e ca am rămas fără emoții mi-a inhibat att de mult tot ca park sunt anesteziata in corp.. energie așa și așa … gândirea încetinită puțin … excitare spre deloc.. deși numai iau din aprilie n-am revenit la normal deloc … ce să fac ??? Sunt cu analizele la zi totul e ok … mănânc sănătos chiar am un doctor nutriționist care se ocupă și mi monitorizează mesele, sport fac de 4-5 ori pe sapt …. Dar energia mea e 0… tot ce fac fac cu f mare greutate … cum îmi revin după acest cipralex ? Vă rog ce aș putea face
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 129tratament cu efectin
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 2Remeron si cipralex
- 0Schimbare loc de munca
- 3Pastile pentru tulburare de panica?!
- 3Am voie cafea, ceai negru sau verde cu tratament psihiatric?
- 1Sertralina
- 25Supradozaj: doza letala?
- 3Cipralex ingrasare/slabire
- 2Xanax
- 1Marire doza cymbalta
- 1Rispolept Consta sau xeplion?
- 3Tratament care îmi face rau
- 4Seroxat si Xanax - renuntare tratatament - simptome sevraj
- 11Rezolvarea insomniei date de Abilify
- 57Brintelix/Trintelix
- 8Cum este mai bine sa iau anxiarul?
- 3întrerupere tratament psihiatric