Simptome ciudate, Velafaxina de 75
Buna ziua. Este prima data cand decid sa scriu despre problema mea. Pe scurt...am stat in Canada 20 de ani unde am avut un accident f grav. In urma accidentului din cauza durerilor insuportabile m au pus pe niste pastile pe baza de opioide numite oxicontin. Sunt f puternice si mi au creat dependenta. Dupa ceva timp m am operat la coloana si am decis sa scap de oxicontin. A fost groanic sevrajul. Sunt mai greu de lasat decat heroina ( de fapt sunt heroina sintetica) dar cu multa vointa am reusit sa scap. Acum ma confrunt cu Alta problema. De 1 an de zile nu mai pot face nimic , nu ma mai intereseaza nimic, nu ma pot Concentra nu mai socialize...etc. Asa am decis sa merg la psihiatru. Mi a dat Velafaxina de 75 pe care o iau de 5 zile deja. Problema e ca pleaca in concediu si nu stiu cand o mai pot vedea daca trebuie sa cresc doza si cum anume. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi.cine a luat dupa cat timp a simtit schimbare etc. Va multumesc
Rezultatele se vad in 2-4 saptamani. Aveti rabdare.
Buna seara.
Rezultatele unui antidepresiv apar intre 2-4 săptămâni. Continuati schema de tratament prescrisa si mergeți la control când ați stabilit cu medicul psihiatru.
Rezultatele unui antidepresiv apar intre 2-4 săptămâni. Continuati schema de tratament prescrisa si mergeți la control când ați stabilit cu medicul psihiatru.
Multumesc pentru raspuns. Din pacate doctorul meu va fi in vacanta pt o perioada mai lunga
Puteți merge la alt medic psihiatru pe durata concediului medicului curant. Puteți face și psihoterapie în paralel cu medicația.
Buna seara. Ma adresez domnului Nickk care am observat ca are cunostinte vaste in domeniul acestui forum. Daca nu va cer prea mult as dori sa mi lasati o adresa de email pentru ca as dori sa pot vb cu dvs despre unele probleme mult prea personale. Asta doar daca puteti si aveti timp. Aceleasi probleme as dori sa vb si cu prietenul dvs domnul Fadeeboy. Multumesc anticipat
...
...
Clara... vezi ca ti-am trimis un mesaj. Daca ai dori sa imi raspunzi ar fi foarte bine !!
Buna din nou si multumesc pentrru ajutor. Am apelat la acest forum pt ca nu mai stiu ce sa fac. Am 2 probleme majore. Prima ar fi dependenta de benzodiazepine ( diazepam ) iar cealalta dependenta de opiacee (Dhc ).Probabil de aici vine si depresia. Am incercat sa le las, sa le reduc, sa folosesc metoda Aston dar se pare ca nimic nu functioneaza. Nu mai stiu ce sa fac. Am ajuns la capatul puterilor ( am incercat Velafaxina pt 2 luni si nici un rezultat din contra mi a fost foarte rau de la ea ) Voi ce a ti face in locul meu. Merg si la pshihiatru, pshiholog, terapeut dar nici unul nu pare sa ma ajut e
Trebuie sa va internati sa scapati de benzodiazepine.
Benzo hell stiu despre c'è vorbesti urmeaza Ashton protocol o sa fie greu dar se iese suplimenteaza cu magneziu omega si a raw vegan diet si sport nu ajung alte pastile receptori sunt daunati da le timp sa se refaca farà alte otravii citeste breggin psych meds whithdrawl forte util si benzo Buddies citeste povestiile Fericite si curaj nu esti singura
clara_p, nu trebuie sa se interneze sa scape de benzo, trebuie sa reduca doza foarte lent si scapa.
Lent lent lent si iesi cu internare nu 3 zis ca nu o sa fii pusa pe alte cocktail de meds si ca aceele simptome de sevraj nu or sa fie luate drept aggravare s au mai rau un alt diagnostic, mare psiholog Peterson a fost diagnostica in benzo whithdrawl cu schizofrenia sunt inca online toate postarle agoniei prin care a trecut si din care ahime doar rusii l au salvat bagandu l in coma pana cand parte rea a sevrajului a trecut, sevrajul poate fii un tur in infern care dureaza lunii s au anii nu ai un medic care site c'è face s au lent lent se poate iesii
Se scapa de benzo cum am zis, se reduce foarte lent doza treptat si gata.
Da Costy 2008 asta incerc sa fac. Sa folosesc metoda titrarii. Dar este greu avand in vedere ca am o problema si cu opiaceele. Din fericire am citit ca se va baga iara ceva gen suboxona ( generic din cate am inteles se numesc zubsolv ) lucru care nu putea decat sa ma faca fericita. Pt mine este cel mai bun substitut pt ca nu caut senzatia de high din contra imi place sa fiu clara la minte. Nu am ajus dependenta din proprie vointa ci in urma unui accident urmarile fiind ca am ramas cu coloana efectiv rupta in doua. Multumesc pentru sfaturi oricim
Pai titreaza si opiaceele treptat pana la zero, alea care le iei, nu e nevoie neaparat de suboxona. La noi nu mai exista Suboxona din 2016 parca, din motive de rentabilitate, a fost pana atunci.
Ce opiacee iei acuma ? Dar daca mergi, inseamna ca, coloana nu e rupta totusi in doua.
Ce opiacee iei acuma ? Dar daca mergi, inseamna ca, coloana nu e rupta totusi in doua.
E cam greu sa scad Dhc ( dihoclorhidat de codeina) din cauza durerii. Am incercat dar nu am reusit sa funtionez... poate in viitorul apropiat. I ll take it step by step. Intai sa scap de benzo hell apoi ma voi concentra sa scap si de opioide. Multumesc
Aaa, deci iei codeina, am si eu pastile din alea, i-a dat medicul mamei ptr tuse, sau ceva de genul.
Ce doza iei pe zi ? Sunt pastile de 15 mg parca.
Pai n-ai reusit sa functionezi ptr ca ai facut scaderea de doza prea abrupta, nu ai facut-o destul de lenta.
Ce doza iei pe zi ? Sunt pastile de 15 mg parca.
Pai n-ai reusit sa functionezi ptr ca ai facut scaderea de doza prea abrupta, nu ai facut-o destul de lenta.
Dhc este f puternic in comparatie cu codeina de 15 mg. Este un medicament care se da in general in cazurile de cancer sau cand ai dureri cronice. Problema cu ele este ca developezi rezistenta si trebuie sa maresti doza pt a avea acelasi efect. Eu nu mai am nici un beneficiu de la ele le iau doar pt a functiona. Cand am incercat sa le scad it was horror.
Pai inlocuieste Dhc cu codeina, deci cu ceva mai slab. Pai am zis, nu cumva ai incercat sa scazi prea brusc doza ?! Poate trebuia in trepte mai mici scazuta doza.
Codeina fosfat e apa de ploaie pt mine. E greu sa las jumate de Dhc ( 120 mg ). Iau 4 pe zi... De aceea am intrebat de substititut. Acum o luna nu mai mor pt ca o sa apara iara ceva gen suboxona
Pai de ex daca iei 120 mg de 4 ori pe zi, iei 120 de 3 ori pe zi si a patra oara iei 115 o saptamana doua, dupa aia 110, si tot asa foarte fin sa tai din doze, cine stie cat ai redus tu deodata, de nu ai mai functionat.
Cand termini cu doza patra si ajungi la 5, incepi sa tai din doza trei tot asa din 5 in 5.
DHC e dihidrocodeina de fapt, nu e codeina.
Apare iara suboxona la noi ?! Ca din 2016 s-a scos din motive financiare. Unde ai aflat ca se va rebaga la noi ?
Cand termini cu doza patra si ajungi la 5, incepi sa tai din doza trei tot asa din 5 in 5.
DHC e dihidrocodeina de fapt, nu e codeina.
Apare iara suboxona la noi ?! Ca din 2016 s-a scos din motive financiare. Unde ai aflat ca se va rebaga la noi ?
Da asa planuiesc sa fac. Am inteles ca de la inceputul lunii martie ceva generic. Se numeste zubsolv. Am citit recenzii f bune despre ele. Aceleasi substante active. Buprofenina/ naloxona
Pai da, ala e Suboxona de fapt. Buprenorfina cu naloxona. Dar am auzit ca se dadea cu reteta galbena, nu orice medic putea prescrie asta.
Si se da si pe reteta verde cu scrisoare medicala de la pshihiatrie
Pai normal ca are acelasi regim cu suboxona ca e acelasi lucru. Stiam ca nu se da cu reteta verde, de unde stii ca se da si asa ?
Da le am luat mult timp cu reteta verde de la medicul de fam. pe baza unei scrisori medicale de la pshihiatru.
Te referi la DHC care o iei tu, nu la suboxona cred.
Mistiq nu mai simti nimica din cauza diazepamului ca iti distruge receptori gaba adica sistemul nervos central si eu am incercat cu metoda ASHTON si nu am reusit sa scap de benzodiazepine le-am lasat asa cold turkie sunt sigur ca orice te stimuleaza prea tare sunetele, lumina etc.
Cea mai mare prostie era sa iti adauge un antidepresiv urat cum este venlafaxina oricum creierul si corpul tau sunt sub, , atac, , nu ai facut akatasie imposibilitatea de a sta jos si sa te misti tot timpul tremurand.
Clara termina cu 2-4 saptamani habar nu ai de sevraje de benzodiazepine si opiade nu are ce cauta un ad care ii face mai mult rau.
Daca te internezi faci o greseala imensa vei iesi cu un diagnostic aiurea gen schizofrenie, bipolaritate etc.. medici nu inteleg simptomele de sevraj.
Emotinal blunting aveti? Adica apatie anhedonie? Somnul cum este va intreb ca si eu ca confrunt cu acceasi problema.Ovi ce sa mai reduca daca a intrat deja in toleranta ia benzourile degeaba ii sunt suprasaturati receptori incercati benzobuddies ea ia diazepamul care are cel mai mare half life 200 de ore care ii cantitatea?
Cea mai mare prostie era sa iti adauge un antidepresiv urat cum este venlafaxina oricum creierul si corpul tau sunt sub, , atac, , nu ai facut akatasie imposibilitatea de a sta jos si sa te misti tot timpul tremurand.
Clara termina cu 2-4 saptamani habar nu ai de sevraje de benzodiazepine si opiade nu are ce cauta un ad care ii face mai mult rau.
Daca te internezi faci o greseala imensa vei iesi cu un diagnostic aiurea gen schizofrenie, bipolaritate etc.. medici nu inteleg simptomele de sevraj.
Emotinal blunting aveti? Adica apatie anhedonie? Somnul cum este va intreb ca si eu ca confrunt cu acceasi problema.Ovi ce sa mai reduca daca a intrat deja in toleranta ia benzourile degeaba ii sunt suprasaturati receptori incercati benzobuddies ea ia diazepamul care are cel mai mare half life 200 de ore care ii cantitatea?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 80Neuroliptice si efectele adverse necunoscute ce apar si dispar
- 220Sindromul neuroleptic malign cauzat de medicatie
- 7Astenia de primavara imi cauzeaza un rau puternic!
- 5Tulburare discordanta
- 14Dureri osoase de la medicația antipsihotică??
- 7Olanzapina creste colesterolul ?
- 3Anxietate: medicamente sau psihoterapie?
- 6Ingrasat
- 4Anxiar cu olanzapina
- 6Medicament eglonyl - imi afecteaza pulsul?
- 2Olanzapina folosita de adolescenti
- 0Durere inima De ce
- 2Depakine durere dreapta abdomen
- 10Exista vreun tratament de termen lung pentru deficiente ale neurotransmițătorilor Gaba?
- 1Anxietate
- 5Anxietate dupa covid
- 2Tratament psihiatric
- 11Neuroleptice
- 3Avc?
- 4Slăbire după antidepresive
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: