Halucinatii
Buna ziua, am luat 2 saptamani stimuloton 50 mg, jumatate dimineata si jumatate seara.
Stimuloton folosesc inca din 2013 recomandat de neurolog pentru anxietate si atacuri de panica, uneori cand apar simptomele, folosesc stimuloton vreo cateva zile, dupa ma opresc in a mai lua, si nu mai am probleme vreo 3 4 luni.
Insa imi da un efect advers, halucinatii...efectu asta e nou...nu am avut asta inainte, insa am vazut cand incep sa folosesc stimuloton dupa mult timp, am halucinatii noaptea,
Acum insa e mai nasol de 2 nopti nu prea am dormit din cauza asta, ma trezesc des din somn cu aceste halucinatii, ma doare partea stanga a capului si imi tiuie urechea.
Ziua nu am nimic, doar noaptea, halucinatiile le vad in forme geometrice, distorsionate, cu o usoara ameteala..parca ies din corp, si tine cam 5-10 minute.
Este oare de la stimuloton? Sau probleme cu ochii, uneori ma dor ochii, stau si mult la calculator, sau este tensiunea arteriala...dar daca era tensiunea arteriala ma gandesc ca se intampla asta si ziua...acum am 2 zile de cand nu am mai luat pastilla.
Am 24 ani in caz ca conteaza varsta, nu beau si nu fumez, nu consum droguri etc.
Multumesc
Stimuloton folosesc inca din 2013 recomandat de neurolog pentru anxietate si atacuri de panica, uneori cand apar simptomele, folosesc stimuloton vreo cateva zile, dupa ma opresc in a mai lua, si nu mai am probleme vreo 3 4 luni.
Insa imi da un efect advers, halucinatii...efectu asta e nou...nu am avut asta inainte, insa am vazut cand incep sa folosesc stimuloton dupa mult timp, am halucinatii noaptea,
Acum insa e mai nasol de 2 nopti nu prea am dormit din cauza asta, ma trezesc des din somn cu aceste halucinatii, ma doare partea stanga a capului si imi tiuie urechea.
Ziua nu am nimic, doar noaptea, halucinatiile le vad in forme geometrice, distorsionate, cu o usoara ameteala..parca ies din corp, si tine cam 5-10 minute.
Este oare de la stimuloton? Sau probleme cu ochii, uneori ma dor ochii, stau si mult la calculator, sau este tensiunea arteriala...dar daca era tensiunea arteriala ma gandesc ca se intampla asta si ziua...acum am 2 zile de cand nu am mai luat pastilla.
Am 24 ani in caz ca conteaza varsta, nu beau si nu fumez, nu consum droguri etc.
Multumesc
3 comentarii
Fac parte din sindromul Visual Snow toate simptomele astea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13traiesc in lumea viselor si nu mai pot scapa de ea.
- 4halucinatie versus cosmar
- 80Neuroliptice si efectele adverse necunoscute ce apar si dispar
- 2dupa externare inca mai are halucinatii si delireaza
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 0Efecte secundare medicamente !
- 4Vreau sa renunţ la escitalopram - cipralex
- 72A luat cineva haloperidol?
- 1Schimbare tratament anxietate ?
- 5Voci
- 4Prozac, pilula fericirii?De ce nu si la mine?
- 15medicamente incurcate
- 4Anxiar cu olanzapina
- 3Probleme dupa marirea dozei
- 2Olanzapina folosita de adolescenti
- 1Risperidona sau paliperidona?Rispolept Constă sau Xeplion?
- 9Puțin ceai verde cu tratament psihiatric in loc de cafea?
- 7Olanzapina
- 5Anxietate
- 4Perioada Maxima de Prescriere a Medicamentelor Psihiatrice
Mai multe informații despre: Halucinatiile medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: