e mult prea gelos

de un an de zile sunt cu el, dar asta inseamna ca de fiecare data cand iesim pe strada sa tin capu in pamant ca nu cumva sa ma uit catre un alt baiat. e mult prea gelos, a vrut sa se bata cu cineva pentru asta, dar nu am nici libertatea de a mai iesi in oras cu prietenele mele dar nici sa mai vb nimic cu un coleg. ce ar terbui sa fac?
4 comentarii

incearca sa discuti cu el, si daca nu rezolvati nimik, renunta, o sa-ti strice viata

stiti, am vorbit cu el zice ca nu mai e gelos dar nu stiu... poate i va reveni iar toanele intro buna zii...ne iubim mult si nu stiu ce sa cred... credeti k e de moment chestia asta k a lasato mai moale?
multumesc frumos pt raspunsurile noastre
multumesc frumos pt raspunsurile noastre

fugi cat poti..gelozia nu dispare din contra va fi din ce in ce mai accentuata.si daca vei vedea ceva schimbari in bine..e pe perioada scurta...pt carealizeaza uneori..dar nu o poate controla, si vei deveni sclava lui...nuuuuuuuuu!!io am trecut prin asta cinci ani...si s-a ajuns si la chestii mai urate..el se ducea cu altele chiar io nu puteam iesi cu mama in oras.iti dai seama..si mi-a fost greu..dar am o viata si o vreau linistita , sa fac ce vreau eu nu ce vor altii!!el facea intotdeauna ce vroia..eu nu:(mi-a indepartat toate prietenele...curaj..nu se merita!!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5obsesie sau dragoste?
- 5consuma droguri de mai mult de 10 ani, relatia noastra a inceput acum 7 luni...
- 5din orice injura si vb prostii in fata copiilor si asta ma supara cel mai tare...
- 16cum sa readuc dragostea intre noi?
- 4suntem de 7 ani impreuna si in ultimu an am dezamagit-o!
- 5de unde sa incep ca sa am o viata normala?
- 2pasul spre o relatie serioasa
- 4sfarsitul unei casnicii?
- 4Mai bine mor decat sa fiu gelos..
- 4Am vreo sansa sa ma vindec?
- 3Vreau sa fac o schimbare necesara
- 5inca ma mai gandesc la ea...ce medic trebuie sa consult?
- 4Poveste complicata ce sa fac?
- 6Iubire sau obsesie? Temeri!
- 9m.am indragostit de o femeie mai in varsta
- 20nu stiu cum sa nu se destrame familia
- 2Sunt prea gelos sau am cerinte prea mari?
- 3Gelozia mea mortală și indiferenta lui
- 2Gelozie sau dependenta emotionala?
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu gelozia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: