e mult prea gelos
de un an de zile sunt cu el, dar asta inseamna ca de fiecare data cand iesim pe strada sa tin capu in pamant ca nu cumva sa ma uit catre un alt baiat. e mult prea gelos, a vrut sa se bata cu cineva pentru asta, dar nu am nici libertatea de a mai iesi in oras cu prietenele mele dar nici sa mai vb nimic cu un coleg. ce ar terbui sa fac?
4 comentarii
incearca sa discuti cu el, si daca nu rezolvati nimik, renunta, o sa-ti strice viata
stiti, am vorbit cu el zice ca nu mai e gelos dar nu stiu... poate i va reveni iar toanele intro buna zii...ne iubim mult si nu stiu ce sa cred... credeti k e de moment chestia asta k a lasato mai moale?
multumesc frumos pt raspunsurile noastre
multumesc frumos pt raspunsurile noastre
fugi cat poti..gelozia nu dispare din contra va fi din ce in ce mai accentuata.si daca vei vedea ceva schimbari in bine..e pe perioada scurta...pt carealizeaza uneori..dar nu o poate controla, si vei deveni sclava lui...nuuuuuuuuu!!io am trecut prin asta cinci ani...si s-a ajuns si la chestii mai urate..el se ducea cu altele chiar io nu puteam iesi cu mama in oras.iti dai seama..si mi-a fost greu..dar am o viata si o vreau linistita , sa fac ce vreau eu nu ce vor altii!!el facea intotdeauna ce vroia..eu nu:(mi-a indepartat toate prietenele...curaj..nu se merita!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Greutatea, gelozia
- 4o viata irosita, o decizie gresita..
- 7prietenul meu este dependent de heroina
- 6oare o iau razna?
- 11Inainte era antent, romantic; acum nu
- 7Cum sa-i demonstrez?
- 10O iubesc dar tine la mine ca la un prieten
- 4Mai bine mor decat sa fiu gelos..
- 5psihiterapeut bun
- 32casnicie esuata
- 3cand intervine rutina?
- 9Sotia m-a inselat
- 27L-am parasit cu speranta ca se poate schimba, dar dupa numai o luna e cu alta
- 1caut recomandari pentru terapeut de cuplu in targu mures
- 38Sotul meu s-a schimbat enorm...nu mai este el.
- 13Chiar suntem atat de diferiti ? Ne facem rau?
- 5Sa lupt sau sa renunt?
- 5Probleme in căsnicie. Îl bănui ca ma înseală.
- 6Nu mai găsesc nici o cale de comunicare cu soțul meu
- 4Sotul meu ma abuzeaza emotional
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu gelozia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: