Dureri in piept, dispnee si senzatie de arsura in zona sternului

Buna ziua. De Duminica seara incepand am avut niste probelme cu respiratia, simteam ca respir greu si raman fara aer, a doua zi am avut aceleasi probleme doar ca si o durere in piept, aveste simptome au durat pana marti, inclusiv marti, de miercuri incoace nu am mai avut problemele cu repsiratia doar ca simteam tot felul de senzatii, ba de discomfort in zona inimij, ba de arsura in zona sternului pe langa astea mai simt ca si cum as avea un mucus in gat care kmi blcoheaza oarecum respiratia. Am facut o electrocardiograma care a iesit bine, analize la sange, si acelea tot ok, tensiunea e buna. Vreau sa mentionez ca datorita faptului ca m am speriat in prima sear, acum de fiecare data cand simt vreo durere ma ia o stare de anxietate. Uneori mai simteam si ca imi ard urecchile iar picioarele le aveam reci. Eu am fost operat de un dsa la 4 ani care pana acum (17 ani) nu mi a facut nici o problema. Va rog ajuta ti ma, vreau sa scap de frica aceasta
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23durere in piept si in gat
- 7Ajutor va rog posibil cardiac 24 ani
- 8Senzatie de nod in gat, dificultate de respiratie
- 3durere in piept la 21 de ani
- 4Maini foarte reci, frisoane, transpiratii, ameteala si senzatiii de amortire a inimii
- 5dureri atipice, stare de ameteala, in stare de repaus.. incolo sa o mai iau?
- 10Help! am o durere in capul pieptului
- 11durere in piept
- 1Dificultate in respiratie, tuse
- 0Durere in piept
- 2De doua saptamani nu pot respira, senzatie de sufocare
- 7nu pot respira si nu ma ajuta medicamentele prescrise de doctor. help
- 1Durere deranjanta in zona pieptului!
- 4Probleme cu respiratia / jungi in partea dreapta a pieptului
- 3Respiratie greoaie
- 1Respiratie grea si presiune toracica
- 1Probleme de sănătate
- 0Sunt foarte speriat, oare e cancer pulmonar ?
- 0Durere in piept in dreptul inimii
- 6Respiratie grea
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Durerea in piept Durere toracica asociata cu respiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: