Dureri in piept, dispnee si senzatie de arsura in zona sternului
Buna ziua. De Duminica seara incepand am avut niste probelme cu respiratia, simteam ca respir greu si raman fara aer, a doua zi am avut aceleasi probleme doar ca si o durere in piept, aveste simptome au durat pana marti, inclusiv marti, de miercuri incoace nu am mai avut problemele cu repsiratia doar ca simteam tot felul de senzatii, ba de discomfort in zona inimij, ba de arsura in zona sternului pe langa astea mai simt ca si cum as avea un mucus in gat care kmi blcoheaza oarecum respiratia. Am facut o electrocardiograma care a iesit bine, analize la sange, si acelea tot ok, tensiunea e buna. Vreau sa mentionez ca datorita faptului ca m am speriat in prima sear, acum de fiecare data cand simt vreo durere ma ia o stare de anxietate. Uneori mai simteam si ca imi ard urecchile iar picioarele le aveam reci. Eu am fost operat de un dsa la 4 ani care pana acum (17 ani) nu mi a facut nici o problema. Va rog ajuta ti ma, vreau sa scap de frica aceasta
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5apasare continua si constanta in dreptul inimii...
- 6cam de vreo trei luni am dureri in piept care se aseamana cu niste zgarieturi continue
- 3Dureri de piept, coaste si umar
- 4durere piept si alte simptome
- 9durere in piept si multe altele
- 2dureri in piept... sunt fumator
- 8nimeni nu imi spune clar ce am!
- 1greutate in piept
- 3EKG la serviciul de urgenta
- 9durere ascutita in piept stanga (zona inimii)
- 1Buna ziua nu pot trage aer in piept
- 4Respirație greoaie
- 2Nu pot sa respir
- 3Senzație de sufocare
- 0Dureri in piept - sportiv
- 1Afectiuni respiratorii si digestive, haraiala piept dupa o raceala puternica
- 1Tuse uscata, raguseala, dificultati de respiratie, slabiciune, moleseala, dureri de cap?
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
- 8Dureri toracale. Preinfarct/infarct sau simple contracții ale mușchilor
- 6Eructatii si dificultati respiratorii
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Durerea in piept Durere toracica asociata cu respiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: