durere in piept si nod in gat

26-05-2010
ralulici
Nu este medic/terapeut
ralulici
Buna ziua! Am 24 de ani si de 3 zile simt o durere puternica in partea stanga in piept. Aceasta durere este insotita si de un nod in gat. Mai am senzatia de nod in gat cand vad o gaza sau omor o ganganie(simt acea insecta cum misuna in gatul meu). Ar trebui sa merg la medicul de familie sau e doar o lipsa de calciu, sa tin o cura de 10 zile?
9 comentarii
0
03-06-2010, ora 11:18
maryyrv
Nu este medic/terapeut
maryyrv
Buna ziua!Am 37 ani am sieu aceiasi senzatie de nod in gat si durere in piept dar si o stare continua de rau, obosesc foarte repede chiar mergand pe strada de ce? ma puteti ajuta?
0
03-06-2010, ora 18:01
ralulici
Nu este medic/terapeut
ralulici
Eu am mers la medicul de fam si mi-a prescris Magnerot 2/zi si nu vad nici o schimbare :(
0
03-06-2010, ora 18:42
maryyrv
Nu este medic/terapeut
maryyrv
Culmea e ca eu nu-mi gasesc medicul de familie e mereu ocupat cu treburile lui, si cand e la cabinet eu sant la servici
0
05-06-2010, ora 13:30
GabyGaby
Nu este medic/terapeut
GabyGaby
cam problema asta o am si y maryyrv. ai rezolvat ceva? de cat timp ai problema asta?
0
05-06-2010, ora 13:44
NicoMpiscotel
Nu este medic/terapeut
NicoMpiscotel
Buna...am 17 ani jumatate...Am si eu o problema...de la un timp ptr cateva minute bune...simt ca imi amorteste sanul stang si simt furnicaturi in mana stanga...si mi se pune un nod in gat ce nu pot respira uneori corect..si obosesc cam repede...si ma doare foarte tare muschiul miocardic in unele momente...de respiratie nu intotdeauna...aa si am uneori palpitatii.am fost de atatea ori prin spital ca am mai tot lesinat...si cu dureri in piept mai ales in partea stanga...spre zona inimii...am facut o elctrocardiograma da nu mi-a citit-o mai nimeni...si mi sa zis ca am un suflu.ma puteti ajuta cu ceva?
0
07-06-2010, ora 00:59
nicolero
Nu este medic/terapeut
nicolero
Nico, ti-am trimis un mesaj privat.
0
07-06-2010, ora 09:45
maryyrv
Nu este medic/terapeut
maryyrv
GabyGaby am problema asta de 3 ani si iau mereu Ccu D3, maneziu si B6 dar degeaba, am facut si tensiune arteriala nu se stie de ce.am facut si EKGsi mi sa spus ca e ok, sa ie ceva pshihic?
0
08-06-2010, ora 23:23
ale3125
Nu este medic/terapeut
ale3125
Buna. Am o problema si daca ma puteti ajuta cu un raspun as ramane datoare. Smt o mare greutate in partea stanga a pieptului si in mana stanga, respir foarte greu uneori, am un nod in gat si ma inteapa. Uneori imi amorteste mana stanga. Mentionez ca am si inceput de astm dar am impresia ca e de la inima. La cel mai mic efort imi bate inima tare. Oare am vreo problema? va rog ajutati-ma cu un raspuns
0
09-06-2010, ora 15:53
GabyGaby
Nu este medic/terapeut
GabyGaby
magneziu si alea iau si y.lasa-mi id-ul tau maryyrv
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  •