durere in piept si nod in gat
Buna ziua! Am 24 de ani si de 3 zile simt o durere puternica in partea stanga in piept. Aceasta durere este insotita si de un nod in gat. Mai am senzatia de nod in gat cand vad o gaza sau omor o ganganie(simt acea insecta cum misuna in gatul meu). Ar trebui sa merg la medicul de familie sau e doar o lipsa de calciu, sa tin o cura de 10 zile?
9 comentarii
Buna ziua!Am 37 ani am sieu aceiasi senzatie de nod in gat si durere in piept dar si o stare continua de rau, obosesc foarte repede chiar mergand pe strada de ce? ma puteti ajuta?
Eu am mers la medicul de fam si mi-a prescris Magnerot 2/zi si nu vad nici o schimbare :(
Culmea e ca eu nu-mi gasesc medicul de familie e mereu ocupat cu treburile lui, si cand e la cabinet eu sant la servici
cam problema asta o am si y maryyrv. ai rezolvat ceva? de cat timp ai problema asta?
Buna...am 17 ani jumatate...Am si eu o problema...de la un timp ptr cateva minute bune...simt ca imi amorteste sanul stang si simt furnicaturi in mana stanga...si mi se pune un nod in gat ce nu pot respira uneori corect..si obosesc cam repede...si ma doare foarte tare muschiul miocardic in unele momente...de respiratie nu intotdeauna...aa si am uneori palpitatii.am fost de atatea ori prin spital ca am mai tot lesinat...si cu dureri in piept mai ales in partea stanga...spre zona inimii...am facut o elctrocardiograma da nu mi-a citit-o mai nimeni...si mi sa zis ca am un suflu.ma puteti ajuta cu ceva?
GabyGaby am problema asta de 3 ani si iau mereu Ccu D3, maneziu si B6 dar degeaba, am facut si tensiune arteriala nu se stie de ce.am facut si EKGsi mi sa spus ca e ok, sa ie ceva pshihic?
Buna. Am o problema si daca ma puteti ajuta cu un raspun as ramane datoare. Smt o mare greutate in partea stanga a pieptului si in mana stanga, respir foarte greu uneori, am un nod in gat si ma inteapa. Uneori imi amorteste mana stanga. Mentionez ca am si inceput de astm dar am impresia ca e de la inima. La cel mai mic efort imi bate inima tare. Oare am vreo problema? va rog ajutati-ma cu un raspuns
magneziu si alea iau si y.lasa-mi id-ul tau maryyrv
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dureri de stomac
- 12problema in gat fara diagnostic
- 2ce diagnostic am?
- 41Nod in gat, dureri cervicale si senzatie de ameteala
- 16boala de inima?
- 4o senzatie de nod in gat, mai ales dupa ce mananc
- 1tuse uscata si dureri in piept
- 4Nod in gat, sufocare sub marul lui adam
- 2Nod gat + usturimi discrete
- 1Dureri in piept la efort
- 0Dureri in piept, dispnee si senzatie de arsura in zona sternului