Durere în piept inexplicabila

28-07-2022
Cristina003
Nu este medic/terapeut
Cristina003
Bună ziua. La începutul lunii iunie datorita stresului și oboselii am făcut un atac de panica, am mers la spital deoarece aveam senzația ca fac infarct. Ekg a ieșit bun, tensiunea bună. Mi s-a recomandat 10 zile magneziu. Între timp am mai fost la un consult cardiologic unde la fel ekg normal, ecocardiografia normala. De câteva zile în urma ridicării unor greutăți, simt o durere constanta în piept (parca ma apasă cineva) care radiază în zona claviculei și a umerilor. Efectiv simt ca ma doare sternul pana la baza gatului. E posibil sa am ceva la inima și sa nu se vadă la ekg și ecograf? Am fost și la gastroenterologie și nu mi-a găsit nimic, dar mi-a sugerat ca e posibila o nevralgie intercostala. Efectiv sunt disperata, nu înțeleg de unde vine durerea în piept, inclusiv analize de sânge am făcut și toate au ieșit ok
2 comentarii
0
28-07-2022, ora 17:05
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna.
Nu trebuia sa ridicati acele greutati.
Incercati o pastila de antiinflamator. Vedeti daca va trece durerea.
Daca nu, pot fi somatizari de anxietate. Tratati anxietatea.
1
28-07-2022, ora 17:20
Cristina003
Nu este medic/terapeut
Cristina003
Mulțumesc frumos de răspuns. În timp ce scriam mesajul am luat un ibuprofen și a început sa ma lase durerea. O sa îmi fac programare și la un psihiatru
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  • Scorul de calciu arterial coronarian prezice evenimentele cardiovasculare adverse majore în durerea toracică
  •