Înțepătura in partea dreapta sus lângă sân și dificultate de a respira
Am 18 ani, fumătoare de 1 an-2, deodată a început sa ma înțepe in partea dreapta sus, undeva lângă sân, nu stiu exact ca parca am amorțită toată zona aia, dar simt cum ma doare, este prima oară când se întâmpla asta, este din ce in ce mai rău, respir din ce in ce mai rău, nu pot sa stau in nicio poziție in pat decât in fund cu picioarele ghemuite, ce analize recomandați? Ce ar putea fi? Și ceva pastile..
1 comentarii
Mai esti foarte grav, nu mai baga tigari in tine ca nu-ti aduce decit dureri de genul asta, daca mai fumezi poti sa si mori subit si cind te gindesti ca ai numai 18 ani, pacat de tine nuuu? O sa ti se optureze caile respiratorii daca mai fumezi, deja respiri din ce in ce mai rau, de dormit nu mai poti decit in fund si ceri ajutor la 18 ani. Apuca-te de gimnastica si alergari de 2 -3 ori pe zi si ai sa vezi ce bine te simti Sa lasam critica dar mergi la medicul de familie ca numai el iti da trimitere si tratament, nu lua tretament la indicatiile de pe net.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 61nu pot sa respir!
- 3fetita mea respira greu noaptea si sforaie
- 5Durere de ceafa si respiratie dificila
- 2Respiratie foarte grea, barbat 79 de ani
- 1baietelul meu respira greu pe nas de o saptamana
- 57anxietate sau probleme respiratorii?
- 5Lipsa aerului, tulburari de somn
- 5Respiratie scurta cand stau in picioare - ortodeoxigenare ?
- 1Respiratie grea
- 2Durere in piept
- 15Respiratie grea
- 2Dureri persistente în piept
- 1M-a durut gatul acum s-a ajuns si la asta... tusesc si mi se pare ca e greu sa respir
- 3Senzație de sufocare
- 1Am o nelămurire, daca ma puteti ajuta. Ma confrunt cu o anemie, tind sa cred.
- 0Respiratie scurta, obosesc
- 3Respiratie grea zilnica
- 2Nu pot respira profund
- 2Respiratie grea si presiune in piept
- 6Eructatii si dificultati respiratorii
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Respiratie dificila durere toracica in dreapta intepaturi in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: