Dureri in piept si spate
Buna seara. am 21 de anj si ma doare in piept si spate de cateva zile...uneori simt ca nu am suficient aer
In luna august am mers la urgente cu aceleasi simptome si mi.o facut o electrocardiograma...si a iesit ok...in urma analizelor mi.o zis ca am o spasmofilie..de la lipsa de calciu..am urmat 3 luni cate 10 zile de calciu si magneziu si acele simtome au trecut.acum de o saptamana au revenit.am luat iar calciu dar fara efect...mentionez ca am bacut cateva zile cafea si de atunci au aparut..sunt si insarcinata...si disperata.ce as putea sa am.
In luna august am mers la urgente cu aceleasi simptome si mi.o facut o electrocardiograma...si a iesit ok...in urma analizelor mi.o zis ca am o spasmofilie..de la lipsa de calciu..am urmat 3 luni cate 10 zile de calciu si magneziu si acele simtome au trecut.acum de o saptamana au revenit.am luat iar calciu dar fara efect...mentionez ca am bacut cateva zile cafea si de atunci au aparut..sunt si insarcinata...si disperata.ce as putea sa am.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Acum o saptamana m-a luat dintr-o data o usoara durere in piept
- 6cam de vreo trei luni am dureri in piept care se aseamana cu niste zgarieturi continue
- 16ameteala si dureri in piept
- 1dureri in piept, 18 ani
- 6durere de coloana, in piept, umar, sold si picior
- 1Dureri in capul pieptului
- 3EKG la serviciul de urgenta
- 13durere musculara ?
- 2Durere in capul pieptului!
- 0Durere îngrozitoare piept
- 3Dureri in piept
- 5Dureri piept
- 1Apasare in piept si junghi care il simt ca o pulsatie
- 3Durere in piept/ lipsa vitamina d
- 1Boli pulmonare - disconfort in partea dreapta a toracelui
- 6Am făcut o mare prostie care s-ar putea să mă coste scump !
- 8Ce cauze posibile pot fi pentru o durere in partea stanga a pieptului, in zona inimii?
- 1Durere in piept din spate
- 3Spondilita anchilozanta, lipsa de aer, durere în piept, amețeală și transpirație după efort
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: