Dureri in piept si spate
Buna seara. am 21 de anj si ma doare in piept si spate de cateva zile...uneori simt ca nu am suficient aer
In luna august am mers la urgente cu aceleasi simptome si mi.o facut o electrocardiograma...si a iesit ok...in urma analizelor mi.o zis ca am o spasmofilie..de la lipsa de calciu..am urmat 3 luni cate 10 zile de calciu si magneziu si acele simtome au trecut.acum de o saptamana au revenit.am luat iar calciu dar fara efect...mentionez ca am bacut cateva zile cafea si de atunci au aparut..sunt si insarcinata...si disperata.ce as putea sa am.
In luna august am mers la urgente cu aceleasi simptome si mi.o facut o electrocardiograma...si a iesit ok...in urma analizelor mi.o zis ca am o spasmofilie..de la lipsa de calciu..am urmat 3 luni cate 10 zile de calciu si magneziu si acele simtome au trecut.acum de o saptamana au revenit.am luat iar calciu dar fara efect...mentionez ca am bacut cateva zile cafea si de atunci au aparut..sunt si insarcinata...si disperata.ce as putea sa am.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3URGENT... am o durere in piept (zona inimii) de anul trecut
- 5Am palpitatii dupa ce mananc
- 3durere in piept dupa efort la copii
- 2dureri in piept... sunt fumator
- 3EKG la serviciul de urgenta
- 10Dureri in piept...
- 1Durere in zona pieptului si spatelui.
- 0Dureri i furca pieptului
- 0Durere in partea stanga
- 6Dureri in piept
- 1Ajutati-ma! am simțit o izbitura in piept (nedureroasă) urmată de căldură în tot corpul
- 2Dureri in capul pieptului
- 5Dureri puternice in piept
- 4Durere în piept
- 1Durere in partea stanga a pieptului
- 1Adrian 19 ani - de o luna jumatate ma confrunt cu o durere ascutita si puternica in piept
- 3Mă simt foarte rău.. insomnii, disconfort în piept, teamă că s ar putea întâmpla ceva cu inima
- 5Arsuri si dureri in piept, dureri in spate
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: