Dureri in piept si spate
Buna seara. am 21 de anj si ma doare in piept si spate de cateva zile...uneori simt ca nu am suficient aer
In luna august am mers la urgente cu aceleasi simptome si mi.o facut o electrocardiograma...si a iesit ok...in urma analizelor mi.o zis ca am o spasmofilie..de la lipsa de calciu..am urmat 3 luni cate 10 zile de calciu si magneziu si acele simtome au trecut.acum de o saptamana au revenit.am luat iar calciu dar fara efect...mentionez ca am bacut cateva zile cafea si de atunci au aparut..sunt si insarcinata...si disperata.ce as putea sa am.
In luna august am mers la urgente cu aceleasi simptome si mi.o facut o electrocardiograma...si a iesit ok...in urma analizelor mi.o zis ca am o spasmofilie..de la lipsa de calciu..am urmat 3 luni cate 10 zile de calciu si magneziu si acele simtome au trecut.acum de o saptamana au revenit.am luat iar calciu dar fara efect...mentionez ca am bacut cateva zile cafea si de atunci au aparut..sunt si insarcinata...si disperata.ce as putea sa am.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3un cumul de stari care fac din mine o leguma
- 5durere puternica in piept si batai de inima cu pauze
- 4Problema cardio-vasculara sau mentala?
- 2Durere de inima si piept
- 8nimeni nu imi spune clar ce am!
- 1Durere in zona toracica in momentul inhalarii aerului.
- 2Dureri Spate + Partea inferioara a pieptului
- 0Dureri piept
- 2Dureri de piept.
- 1Durete în piept (greutate, apãsare), palpitatii
- 0Durere in piept partea dreaptă la efort
- 4Durere în piept
- 1Adrian 19 ani - de o luna jumatate ma confrunt cu o durere ascutita si puternica in piept
- 2Durere între pectorali.
- 0Durere in piept in dreptul inimii
- 3Mă simt foarte rău.. insomnii, disconfort în piept, teamă că s ar putea întâmpla ceva cu inima
- 2Durere stern stanga si coaste
- 8Ce cauze posibile pot fi pentru o durere in partea stanga a pieptului, in zona inimii?
- 0Durere in piept și bronșită acuta
- 8Dureri toracale. Preinfarct/infarct sau simple contracții ale mușchilor
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: