Junghiuri în piept, palpitatii, probleme respiratie
buna ziua. De aproximativ 2 luni ma confrunt cu mai multe probleme medicale. Totul a inceput intr o dimineata dupa ce am fumat 2 țigări și am baut o cafea am început sa am palpitatii si probleme cu respirația. Trebuia sa casc altfel aveam impresia ca nu imi ajunge aerul (din 2 în 2 minute). După câteva zile am început sa am junghiuri in zona inimii și o durere apăsătoare în piept in spatele sternului. Doctorul de familie mi a dat aspacardin, calciu zinc, și sedativ pc...degeaba. am făcut raze la plămâni nu am nimic. Am făcut ecografie abdominala în afara de acid în stomac pt care iau controloc și motilium totul e bine. La cardiologie totul e bine doctorul mi a recomandat magnerot.. tot degeaba..aceleași stari. Efectiv nu știu ce sa mai fac și ce sa mai iau. A mai pățit cineva asa?
2 comentarii
Spuneti aceste probleme dar nu spuneti inaltime, greutate , virsta . Pt ca pot banui ca sunteti supra ponderala, mai intii slabiti pina la greutatea optima, nu mai mincati alimente ce provoaca balonarea, lasati fumatul pt altii, faceti sport , luati -va o banda fitnes si daca nu reusiti merge-ti la un psiholog pt tratare anxietate, Numai bine.
Am 25 de ani, 1, 60m și 54 de kg. De când au început simptomele nu am mai fumat sau baut cafea. Iar sucuri acidulate aproape deloc. Totuși simptomele continua
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11trombocite prea multe
- 2Palpitatii suspecte.
- 8Senzatie de nod in gat, dificultate de respiratie
- 4palpitatii la 19 ani?
- 10Jena in piept.
- 2Durere plamani
- 6impresia ca ai probleme cu inima, palpitatii
- 1tuse uscata si dureri in piept
- 2Dureri in piept
- 4Probleme digestive, palpitatii inima, stari de lesin, panica
- 3palpitatii
- 2Extrasistole ventriculare
- 1Dureri in piept, multe teste si analize, nimic gasit deocamdata
- 1Ajutati-ma! am simțit o izbitura in piept (nedureroasă) urmată de căldură în tot corpul
- 6Durere in piept cand ridic greutatea
- 8Ce cauze posibile pot fi pentru o durere in partea stanga a pieptului, in zona inimii?
- 8Dureri toracale. Preinfarct/infarct sau simple contracții ale mușchilor
- 2Ce părere aveți? crampă in partea stângă a pieptului după alergat
- 1Palpitatii
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept Palpitatiile intepaturi in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: