Dificultate in repiratie si o durere mica in gat
Buna ziua, am si eu o mica problema, a inceput totul de vreo 2 saptamani, suntem 2 persoane in cauza, eu si prietena mea, amandoi aceleasi simtome, a inceput cu o jena in gat dupa care in 3 -4 zile a inceput insuficienta asta respiratorie, nu avem suficient aer cand depunem efort si cand stam in pat.Am fost deja la medic ne-a dat o reteta pentru sinuzita sau cevs bacterie zicea el dar simtomele inca sunt, nu au disparut. Avem momente din zi cand parca ar disparea dar pe urma reapare din nou. Va multumesc frumos si astept un raspuns. A si in plus avem gura si nasul putin uscate
1 comentarii
Hristos a Înviat! Discutați telefonic cu medicul de familie și explicați simptomatologia cât mai clar. Ar fi nevoie de control ORL, iar dacă nu este nimic în această sferă, atunci pneumologie, auscultație pulmonară, radiografie toracică, spirometrie plus analize de sânge. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Stari si simptome diverse
- 3disconfort in gat si greutati cu respiratia
- 5starea de frica, respiratie greoaie
- 3probleme cu respiratia
- 40batai accelerate ale inimii, lipsa aer
- 3uneori simt ca nu am aer
- 3am o problema foarte mare cu respiratia simt ca nu am aer suficient
- 4despre polipi
- 5probleme serioase cu discalculia si frica de spatii deschise
- 1Tuse, respiratie greoaie
- 4baietelul meu are 5 luni
- 2nu pot dormi, nu pot respira si imi amortesc mainile
- 1respiratie grea
- 4de circa 2 saptamani am o problema cu respiratia.. simt cum nu îmi ajunge aerul
- 3Respiratie dificila
- 7Respiratie grea
- 8Amețeala, respirator grea și stări de confuzie
- 15Respiratie grea
- 2Pneumonie - am rămas cu o durere de plămâni destul de deranjanta și o dificultate la respirare
- 8Testat pozitiv cu covid 19
Mai multe informații despre: Insuficienta respiratorie Dificultatea in respiratie Respiratie dificila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: