Va rog ajutati-ma cu ceva remedii naturiste, simt ca nu respir cum trebuie

02-09-2021
Miry86
Nu este medic/terapeut
Miry86
Va rog sa ma ajuta ti cu ceva remedii naturiste, de cateva zile simt ca nu respir cum trebuie, am fost la medic am facut o radiografíe si mi-a spus ca am foarte mult mucus in plamani dar nu mi-a explicat mai nimic, nici daca este grav, nici din ce cauza sa format, eu nu mai fumez de 1 an jumate, am fumat 17 ani
2 comentarii
0
04-11-2021, ora 13:59
AnaSG
Nu este medic/terapeut
AnaSG
Bună Miry! Eu beau ceai de ghimbir naturist 3 căni pe zi. Am aceiași problema, încearcă sa îți faci mai multe investigații. Mai ai și alte simptome?
0
24-10-2023, ora 14:06
RespiraCorect
Nu este medic/terapeut
RespiraCorect
Mucusul în exces produce obstrucționarea căilor respiratorii, respirația devine dificilă, musculatura respiratorie, în special diafragma și mușchii intercostali exteriori, trebuind să lucreze mai intensiv.
O musculatură respiratorie slăbită face respirația dificilă, manifestându-se prin dispnee, adică senzația de lipsă de aer.
Antrenând musculatura respiratorie, senzația de dispnee se reduce, iar respirația devine mai eficientă.
În primul rând ar trebui curățate căile respiratorii și plămânii de excesul de mucus, deoarece există riscul să se dezvolte acolo un focar permanent de infecție.
După cum ați scris, medicul nu a prescris un tratament sau o alternativă nonmedicamentoasă la problema dvs., așa că, ar fi indicat să luați rezolvarea problemei pe cont propriu, căutând modalități de recuperare respiratorie la domiciliu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: