Va rog ajutati-ma cu ceva remedii naturiste, simt ca nu respir cum trebuie
Va rog sa ma ajuta ti cu ceva remedii naturiste, de cateva zile simt ca nu respir cum trebuie, am fost la medic am facut o radiografíe si mi-a spus ca am foarte mult mucus in plamani dar nu mi-a explicat mai nimic, nici daca este grav, nici din ce cauza sa format, eu nu mai fumez de 1 an jumate, am fumat 17 ani
2 comentarii
Bună Miry! Eu beau ceai de ghimbir naturist 3 căni pe zi. Am aceiași problema, încearcă sa îți faci mai multe investigații. Mai ai și alte simptome?
Mucusul în exces produce obstrucționarea căilor respiratorii, respirația devine dificilă, musculatura respiratorie, în special diafragma și mușchii intercostali exteriori, trebuind să lucreze mai intensiv.
O musculatură respiratorie slăbită face respirația dificilă, manifestându-se prin dispnee, adică senzația de lipsă de aer.
Antrenând musculatura respiratorie, senzația de dispnee se reduce, iar respirația devine mai eficientă.
În primul rând ar trebui curățate căile respiratorii și plămânii de excesul de mucus, deoarece există riscul să se dezvolte acolo un focar permanent de infecție.
După cum ați scris, medicul nu a prescris un tratament sau o alternativă nonmedicamentoasă la problema dvs., așa că, ar fi indicat să luați rezolvarea problemei pe cont propriu, căutând modalități de recuperare respiratorie la domiciliu.
O musculatură respiratorie slăbită face respirația dificilă, manifestându-se prin dispnee, adică senzația de lipsă de aer.
Antrenând musculatura respiratorie, senzația de dispnee se reduce, iar respirația devine mai eficientă.
În primul rând ar trebui curățate căile respiratorii și plămânii de excesul de mucus, deoarece există riscul să se dezvolte acolo un focar permanent de infecție.
După cum ați scris, medicul nu a prescris un tratament sau o alternativă nonmedicamentoasă la problema dvs., așa că, ar fi indicat să luați rezolvarea problemei pe cont propriu, căutând modalități de recuperare respiratorie la domiciliu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3disconfort in gat si greutati cu respiratia
- 33Am o lipsa de aer de 4 luni!
- 79Lipsa de aer. Ce trebuie sa fac?
- 4de ce nu pot respira corect?
- 3rinita alergica... nu pot sa respir!
- 5respir cam greu, uneori chiar ma sufoc
- 11am momente cand simt ca nu pot respira... trec f usor de la o stare la alta
- 4baietel de 3 luni care respira greu
- 1Probleme respiratorii din gat
- 1Buna ziua nu pot trage aer in piept
- 0Insuficienta respiratorie, secretii albe in gat si depuneri albe in faringe
- 1Durere/jungi in partea dreapta a toracelui
- 3Respiratie greoaie si senzatie ca mi se strange baza gatului
- 3Respiratie greoaie
- 1Respiratie grea si presiune toracica
- 1M-a durut gatul acum s-a ajuns si la asta... tusesc si mi se pare ca e greu sa respir
- 2Pneumonie - am rămas cu o durere de plămâni destul de deranjanta și o dificultate la respirare
- 2Respiratie si inghitire dificila
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Respiratie dificila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: