Dureri de cap de aproape 7 ani
Buna ziua,
Am 39 de ani si de cca 7 ani am o durere de cap, care mai intai aparea si disparea fara sa o pot lega de un eveniment anume sau fara a avea o periodicitate.De cca un an am constatat ca se repeta lunar, undeva in jurul datei de inceput a ciclului menstrual. Durerea se manifesta mai intai pe o jumatate a capului, apoi se generalizeaza si in cele din urma se restrange pe cealalta jumatate a capului, dupa care, asa cum a aparut, trece. Este foarte intensa si uneori se extinde pe durata a cateva zile, dintre care cel putin o zi ma scoate cu totul din activitatile cotidiene, fiind atat de puternica incat parca nici nu pot sa-mi tin ochii deschisi. Am vizitat pe rand cabinetele de neurologie, oftalmologie, medicina interna, am facut analize de sange, ecografii, radiografii. Concluzia medicilor a fost ca am o migrena si ca aceasta nu poate fi tratata, cel mult ameliorata. As dori sa stiu care este parerea dumneavostra in acest sens si daca imi puteti sugera un remediu.
Am 39 de ani si de cca 7 ani am o durere de cap, care mai intai aparea si disparea fara sa o pot lega de un eveniment anume sau fara a avea o periodicitate.De cca un an am constatat ca se repeta lunar, undeva in jurul datei de inceput a ciclului menstrual. Durerea se manifesta mai intai pe o jumatate a capului, apoi se generalizeaza si in cele din urma se restrange pe cealalta jumatate a capului, dupa care, asa cum a aparut, trece. Este foarte intensa si uneori se extinde pe durata a cateva zile, dintre care cel putin o zi ma scoate cu totul din activitatile cotidiene, fiind atat de puternica incat parca nici nu pot sa-mi tin ochii deschisi. Am vizitat pe rand cabinetele de neurologie, oftalmologie, medicina interna, am facut analize de sange, ecografii, radiografii. Concluzia medicilor a fost ca am o migrena si ca aceasta nu poate fi tratata, cel mult ameliorata. As dori sa stiu care este parerea dumneavostra in acest sens si daca imi puteti sugera un remediu.
1 comentarii
Am 41 ani si am aceleasi dureri de cap pe care le ai.Mai nou acum nu mai am nici ciclu.Sunt nelinistita.Ce ar putea fi ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5somnolenta, dureri de cap periodic, oboseala...
- 3tratament psihoza... prietenul nu stie
- 6Sunt tot timpul obosita, am dureri groaznice de cap, de spate
- 7dureri de cap, greata, voma, dureri de burta
- 6Tonotil e ok pt ameteli, oboseala, dureri de cap?
- 0Dureri in partea din spate a capului (ceafa)
- 4Durere de cap, stare de greata de la efort?
- 2dureri mari de cap... ce poate fi?
- 5Diane 35 si durerea de cap
- 0Dureri puternice de cap in partea stinga, de la git si pina la timpla, doar cand este racoare
- 5De mai bine de 3 ani am dureri de cap doar pe jumatatea stanga a capului
- 7La cat timp dupa o operatie de colecistectomie laparoscopica, pot face un RMN?
- 0dureri de cap, somnolenta
- 4nu stiu care e problema.. durerea de la crestetul capului la ceafa
- 2dureri, usturime in git, febra
- 1Durere de cap
- 0Durere de cap in partea stanga
- 1durere de cap si corp infierbantat
- 1Durere ascutita la ceafa
- 0Sindroame de algii cefalice
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: