ameteli si dureri de cap
buna ziua! De 2 saptamani ametesc foarte tare, nici nu pot iesi din casa si am dureri de cap mai ales la tample. am fost la control neurologic, la ORL, cardiologie si nu s-a descoperit nicio problema. la analizele de sange au iesit putin marite ALT si AST. Am facut o ecografie abdominala si mi s-a spus ca ficatul este intens steatozic, marit in volum, cu marginile rotunjite, pancreasul supraincarcat, fierea la fel si splina putin marita in volum. Acum tin un regim strict si iau tratament cu Rowachol, Colebil si Kreon, iar starile de ameteala si durerea de cap s-au mai ameliorat, dar persista. De asemenea obosesc foarte repede si atunci se agraveaza si durerea de cap. Va rog daca m-ati putea ajuta cu un sfat, ce as putea sa fac ca aceste stari sa dispara mai repede, sau daca ele provin de la problemele cu ficatul si fierea. Va multumesc!
4 comentarii
Starile tale pot fi din cauza steatozei hepatice.colesterolul, trigliceridele, ce valori au ? markerii pentru heptita B si C i-ai facut ?Cate kg ai ? Ce varsta ai ? Ciclu ai regulat ?
.Am 23 de ani si 87 de kg. Colesterolul, glicemia si trigliceridele au valori normale, AST era putin marit iar ALT dublu fata de valoarea normala. Eu obisnuiam sa mananc nesanatos, in special multe dulciuri, cand mai tineam cate un regim aveam ciclul regulat, daca nu il aveam la 2-3 luni. Va multumesc pentru raspuns!
Am facut si testele pentru hepatita B si C si au iesit negative.
Durereea de cap mai degraba ar fi ca urmare a dereglarilor menstruale.incearca si mergi si la un control ginecologic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3temperatura, transpiratii reci, ameteli
- 6am ameteli foarte puternice, ce ma face sa transpir puternic
- 4senzatie de ameteala, lesin
- 10dureri si ameteli de cap
- 20Probleme respiratorii, stari de obosela si ameteala
- 180sinuzita
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 2Diaree, durere de stomac, greata, febra, frisoane, durere de cap...
- 3Durere de cap, ameteli si somnolenta
- 1Ameteala, ureche infundata
- 6Ameteli. Palpitatii. Puls mare.dureri de cap si stomac.stare ciudata
- 1probleme post avc
- 4Durere de cap in timpul somnului
- 0ameteala, dureri zona occipitala, sensibilitate la lumina, oboseala
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 6Oboseala musculara, ameteala si dureri de cap frecvente
- 0durere de cap
- 0Ameteala pe partea dreapta a capului
- 3Anxietate /panica?
- 1Durere cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: