ameteli si dureri de cap
buna ziua! De 2 saptamani ametesc foarte tare, nici nu pot iesi din casa si am dureri de cap mai ales la tample. am fost la control neurologic, la ORL, cardiologie si nu s-a descoperit nicio problema. la analizele de sange au iesit putin marite ALT si AST. Am facut o ecografie abdominala si mi s-a spus ca ficatul este intens steatozic, marit in volum, cu marginile rotunjite, pancreasul supraincarcat, fierea la fel si splina putin marita in volum. Acum tin un regim strict si iau tratament cu Rowachol, Colebil si Kreon, iar starile de ameteala si durerea de cap s-au mai ameliorat, dar persista. De asemenea obosesc foarte repede si atunci se agraveaza si durerea de cap. Va rog daca m-ati putea ajuta cu un sfat, ce as putea sa fac ca aceste stari sa dispara mai repede, sau daca ele provin de la problemele cu ficatul si fierea. Va multumesc!
4 comentarii
Starile tale pot fi din cauza steatozei hepatice.colesterolul, trigliceridele, ce valori au ? markerii pentru heptita B si C i-ai facut ?Cate kg ai ? Ce varsta ai ? Ciclu ai regulat ?
.Am 23 de ani si 87 de kg. Colesterolul, glicemia si trigliceridele au valori normale, AST era putin marit iar ALT dublu fata de valoarea normala. Eu obisnuiam sa mananc nesanatos, in special multe dulciuri, cand mai tineam cate un regim aveam ciclul regulat, daca nu il aveam la 2-3 luni. Va multumesc pentru raspuns!
Am facut si testele pentru hepatita B si C si au iesit negative.
Durereea de cap mai degraba ar fi ca urmare a dereglarilor menstruale.incearca si mergi si la un control ginecologic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14dureri de gat, cap, umeri
- 3Durere de cap ( urgent)
- 12IRM coloana cervicala
- 3Durere suspecta, care revine...
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 3stare anormala
- 8De 2 zile am o senzatii foarte ciudate
- 5Dureri de cap, batai de inima, greturi, ameteli!
- 0Puternice dureri de cap
- 3durere de cap insuportabila si stari de voma
- 1dureri de cap dese
- 5Stare generala proasta mai ales dimineata
- 6Ma doare capul ba la 2 zile, ba a 2-a zi
- 8Cancer? sa am va rog sa ma ajutati
- 8intepaturi, ameteli, amorteli, diaree, stari de voma
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 1amețeli
- 0Stare de rau zilnica
- 1Durere cap
- 4Ameteala, anxietate si o stare continua de oboseala, dar analizele sunt normale. Ce poate fi?
Mai multe informații despre: Durerea de cap Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: