Am dureri foarte mari de cap si din ureche imi curge puroi
Buna ziua, dnul doctor am nevoie de sfatul dvs.Am dureri foarte mari de cap, iar din ureche îmi curge puroi.Am fost la un medic de familie aici in Franţa si m-a diagnostificat cu otita.Mi-a dat 10 zile de tratament cu augumentin de 1000 si picaturi antibiotice pt otita si pt dureri paraceramol de 1000.Ceea ce vreau sa va intreb, e normal sa am dureri de cap si de ceafa din cauza otitei?Mi-e teama de meningita, dar febra nu am iar când pun barbia in piept nu ma doare foarte tare.Va rog frumos daţi-mi un sfat.Multimesc anticipat.
5 comentarii
este foarte important sa stii daca ai timpanul perforat sau nu
otita externa..fara perforatie de timpan..poate fi trata acasa
daca este o otita supurata, cu perforatie de timpan... risti acea meningita.
se trateaza numai la orl...de dorit cu intetnare in clinica orl
otita externa..fara perforatie de timpan..poate fi trata acasa
daca este o otita supurata, cu perforatie de timpan... risti acea meningita.
se trateaza numai la orl...de dorit cu intetnare in clinica orl
Buna seara!
Domnule doctor, in noiembrie am facut un flegmon amigdalian stang. Am fost internat si am facut tratament injectabil. Mi.a trecut fara a mai fi nevoie de incizie pentru drenajul infectiei. De atunci, amigdala stanga a ramas deformata. Are o forma plata, iar zona e rosie, vascularizata. Uneori mai apare un punct mic galben, dar a disparut in urma gargarei cu apa cu sare. Este normala forma aceasta a amigdalei? Mentionez ca dupa tratament am facut exudat faringian si a rezultat ca sunt sanatos. Avusesem un stafilococ beta si un streptococ, sau ceva de genul acesta.
Domnule doctor, in noiembrie am facut un flegmon amigdalian stang. Am fost internat si am facut tratament injectabil. Mi.a trecut fara a mai fi nevoie de incizie pentru drenajul infectiei. De atunci, amigdala stanga a ramas deformata. Are o forma plata, iar zona e rosie, vascularizata. Uneori mai apare un punct mic galben, dar a disparut in urma gargarei cu apa cu sare. Este normala forma aceasta a amigdalei? Mentionez ca dupa tratament am facut exudat faringian si a rezultat ca sunt sanatos. Avusesem un stafilococ beta si un streptococ, sau ceva de genul acesta.
riscul sa se repete acel flegmon este de 90 /100
trebuie facuta operatia de amigdalectomie
sau macar de micsorat amigdale cu radiofrecventa sau laser
trebuie facuta operatia de amigdalectomie
sau macar de micsorat amigdale cu radiofrecventa sau laser
As face operatia, dar am o fobie numai cand ma gandesc la asta. Operatia cu laser este dureroasa si costisitoare? Va multumesc pentru raspuns.
Va multumesc pt răspuns, dna doctor nu a specificat ca am timpanul perforat, ci ca este o infectie foarte mare.Doar sa uitat cu aparatul acela in ureche.E normal sa am durerile de cap si de ceafa? Oricum dacă încep sa fac febra voi merge la urgenţă.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Durere de dinti, cap si la urechea stanga
- 35Ameteala, durere usoara de cap
- 3dureri de cap zilnice, ameteli puternice, bufeuri sau frisoane, frica permanenta..
- 5simptome de intoxicatie cu zinc: ameteli, dureri de cap, palpitatii, tremur
- 6Cum scap de tuse?
- 2durere de cap de cateva zile
- 4durere de cap cand sunt stresat si nervos
- 3Dureri de cap.
- 4Arsura in zona occipitala... de o luna
- 0Durere de cap, in gat si nas infundat
- 1Dureri ale cefei
- 3scurgere la ureche fara durere, dar urat mirositoare; acum ma doare
- 1durere in zona cefei si intepaturi in cap
- 1Durere de cap rau
- 1Durere ascutita la ceafa
- 1Durere de cap pe partea stanga!!
- 4Dureri cap de aproape 2 luni si jumatate
- 0Dureri de cap interminabile
- 2Dureri de cap cum am iesit afara si e frig, miros ciudat in nas si o iuteala in gat
- 1Timpan perforat
Mai multe informații despre: Durerea de cap Infectiile urechii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: