ameteli si dureri de cap
buna seara
de ceva vreme au aparut cateva simptome ciudate, si sper ca pot gasi raspunsul aici.
Am 21 de ani si cam din vara am niste senzatii destul de stranii: trebuie sa casc des casa imi umplu plamanii cu aer, am unoeri senzatia ca sunt la un pas de infarct, dureri de cap si chiar ameteli. uneori noaptea nu pot dormi cu gandul ca as avea ceva rau. iar dimineata ma trezesc obosita si abia pot deschide ochii. am urmat un fel d etratament cu suplimente de calciu si vitamine timp de 10 zile insa in acea perioada parca aceste senzatii s-au acutizat.
Mentionez ca am mai avut aceste simptome cu ceva ani in urma, am mers pe la diferite analize ( inima, sange, chiar plamani) care au iesit ok. apoi simptomele au disparut dar se pare ca au reaparut...
n-as vrea sa reiau plimbarile pe la medici, mai ales ca nici nu am timpul necesar..; as fi multumita daca as gasi ceva orientativ, astfel incat sa stiu in ce directie sa apuc.
Multumesc anticipat.
de ceva vreme au aparut cateva simptome ciudate, si sper ca pot gasi raspunsul aici.
Am 21 de ani si cam din vara am niste senzatii destul de stranii: trebuie sa casc des casa imi umplu plamanii cu aer, am unoeri senzatia ca sunt la un pas de infarct, dureri de cap si chiar ameteli. uneori noaptea nu pot dormi cu gandul ca as avea ceva rau. iar dimineata ma trezesc obosita si abia pot deschide ochii. am urmat un fel d etratament cu suplimente de calciu si vitamine timp de 10 zile insa in acea perioada parca aceste senzatii s-au acutizat.
Mentionez ca am mai avut aceste simptome cu ceva ani in urma, am mers pe la diferite analize ( inima, sange, chiar plamani) care au iesit ok. apoi simptomele au disparut dar se pare ca au reaparut...
n-as vrea sa reiau plimbarile pe la medici, mai ales ca nici nu am timpul necesar..; as fi multumita daca as gasi ceva orientativ, astfel incat sa stiu in ce directie sa apuc.
Multumesc anticipat.
1 comentarii
Ceea ce aveti seamana a anxietate. Eu va recomand sa va vada un medic psihiatru.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ameteala
- 32 zile am avut niste ameteli ingrozitoare
- 35Ameteala, durere usoara de cap
- 5somnolenta, dureri de cap periodic, oboseala...
- 4Ameteli aproape in fiecare zi
- 6durere de cap dupa jogging
- 13spondiloza cervicala si tiuit continuu
- 4Ameteli puternice. Sa fie oare vertij ?
- 3Lesin din cauza unei sensibilitati rectale
- 5dureri de cap zona ochiului drept
- 6Ma doare gatul, zona artera carotida
- 4durere destul de puternica in partea dreapta a capului
- 6Candida bucala intestinala.. de vreo patru saptamani
- 0are niste dureri ingrozitoare pe partea dreapta a capului...
- 2probleme neurologice
- 5Un sfat va rog din suflet... dureri de cap de 2-3 zile
- 1anxietate si dureri de cap
- 3dureri inainte de ciclu cu o zi
- 1Ameteli
- 1Am o nelămurire, daca ma puteti ajuta. Ma confrunt cu o anemie, tind sa cred.
Mai multe informații despre: Durerea de cap Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: