ameteli si dureri de cap
buna seara
de ceva vreme au aparut cateva simptome ciudate, si sper ca pot gasi raspunsul aici.
Am 21 de ani si cam din vara am niste senzatii destul de stranii: trebuie sa casc des casa imi umplu plamanii cu aer, am unoeri senzatia ca sunt la un pas de infarct, dureri de cap si chiar ameteli. uneori noaptea nu pot dormi cu gandul ca as avea ceva rau. iar dimineata ma trezesc obosita si abia pot deschide ochii. am urmat un fel d etratament cu suplimente de calciu si vitamine timp de 10 zile insa in acea perioada parca aceste senzatii s-au acutizat.
Mentionez ca am mai avut aceste simptome cu ceva ani in urma, am mers pe la diferite analize ( inima, sange, chiar plamani) care au iesit ok. apoi simptomele au disparut dar se pare ca au reaparut...
n-as vrea sa reiau plimbarile pe la medici, mai ales ca nici nu am timpul necesar..; as fi multumita daca as gasi ceva orientativ, astfel incat sa stiu in ce directie sa apuc.
Multumesc anticipat.
de ceva vreme au aparut cateva simptome ciudate, si sper ca pot gasi raspunsul aici.
Am 21 de ani si cam din vara am niste senzatii destul de stranii: trebuie sa casc des casa imi umplu plamanii cu aer, am unoeri senzatia ca sunt la un pas de infarct, dureri de cap si chiar ameteli. uneori noaptea nu pot dormi cu gandul ca as avea ceva rau. iar dimineata ma trezesc obosita si abia pot deschide ochii. am urmat un fel d etratament cu suplimente de calciu si vitamine timp de 10 zile insa in acea perioada parca aceste senzatii s-au acutizat.
Mentionez ca am mai avut aceste simptome cu ceva ani in urma, am mers pe la diferite analize ( inima, sange, chiar plamani) care au iesit ok. apoi simptomele au disparut dar se pare ca au reaparut...
n-as vrea sa reiau plimbarile pe la medici, mai ales ca nici nu am timpul necesar..; as fi multumita daca as gasi ceva orientativ, astfel incat sa stiu in ce directie sa apuc.
Multumesc anticipat.
1 comentarii
Ceea ce aveti seamana a anxietate. Eu va recomand sa va vada un medic psihiatru.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intepaturi in cap
- 9am suferit lovituri repetate in cap
- 6Durere de dinti, cap si la urechea stanga
- 3tratament psihoza... prietenul nu stie
- 3ameteala, ma sperii repede, ma doare dupa cap
- 5Ameteli persistente si puternice
- 2dureri mari de cap... ce poate fi?
- 0Dureri puternice de cap in partea stinga, de la git si pina la timpla, doar cand este racoare
- 2Nas infundat, respiratie ingreunata si uneori ameteli
- 9Va roog sunt o mamica disperata
- 3Vaolare sinusuri - deviatie de sept
- 9Singurul diagnostic
- 0durere de cap
- 0Neurologie sau oboseala?
- 0Ticuri si Dureri de cap.
- 0Neurologie
- 1Ameteli daca nu mananc dulce
- 0Eozinofile si monocite mici#
- 2Amețeală puternica
- 0Eclampsie - am rămas cu amețeli, groaznice, care apar și dispar, de 13 ani