ameteli si dureri de cap

19-12-2011
B2A
Nu este medic/terapeut
B2A
buna seara
de ceva vreme au aparut cateva simptome ciudate, si sper ca pot gasi raspunsul aici.
Am 21 de ani si cam din vara am niste senzatii destul de stranii: trebuie sa casc des casa imi umplu plamanii cu aer, am unoeri senzatia ca sunt la un pas de infarct, dureri de cap si chiar ameteli. uneori noaptea nu pot dormi cu gandul ca as avea ceva rau. iar dimineata ma trezesc obosita si abia pot deschide ochii. am urmat un fel d etratament cu suplimente de calciu si vitamine timp de 10 zile insa in acea perioada parca aceste senzatii s-au acutizat.
Mentionez ca am mai avut aceste simptome cu ceva ani in urma, am mers pe la diferite analize ( inima, sange, chiar plamani) care au iesit ok. apoi simptomele au disparut dar se pare ca au reaparut...
n-as vrea sa reiau plimbarile pe la medici, mai ales ca nici nu am timpul necesar..; as fi multumita daca as gasi ceva orientativ, astfel incat sa stiu in ce directie sa apuc.
Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
20-12-2011, ora 10:44
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Ceea ce aveti seamana a anxietate. Eu va recomand sa va vada un medic psihiatru.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • De ce apare amețeala?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce ameţeşti când te ridici în picioare?
  • Amețeli frecvente - e normal să amețești zilnic? Despre cauzele amețelilor
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  •