dureri de cap permanente
Buna seara, tatal meu de foarte multi ani are niste dureri de cap permanente si ingrozitoare, dupa controale I s-a descoperit un chist care este din nastere si nu se dezvolta si nu este periculos, iar ca tratament I s-a recomandat paracetamolul dar care nici acesta nu isi mai face prea bine effect, in tot acest timp a luat tot felulde pastille, pe baza de cofeina, si nu numai, ce mai poate lua?ce medicamnte sa mai incerce?va multumesc
6 comentarii
Durerile de cap. Va rog sa-mi spuneti unde este localizat acel chist ? Spuneti ca nu este periculos. Asa v-a spus medicul neurolog ? Durerile de cap au fost interpretate ca fiind provocate de acel chist ? S-au facut ceva investigatii si pentru coloana cervicala ? Sunt cateva intrebari la care va rog sa aveti amabilitatea de a-mi raspunde pentru a incerca sa va ajut. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
buna ziua, da, a fost consultatdeun medic neurolog, chistul este localizat in occipital stang, iardurerile le simte in tot capul, acesstea se intensifica atunci cand este ud, cand este frig si innorat afara, transpira foarte mult.S-au facut investigatii si pentru coloana cervicala si nu are nici o problema.ce tratament ar mai putea lua, deoarece paracetamol ia si aproximativ 10 pastille in 24 ore.va multumesc pentru timpul acordat si sper sa ma ajutati.
Se poate incerca un tratament homeopat si sunt sanse reale sa-l ajute. Dar acest tratament se personalizeaza pentru fiecare caz in parte. De aceea va recomand sa apelati la un medic homeopat care sa-i faca o consultatie si care sa-i dea tratamentul potrivit. Cu stima :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Va mai deranjez cu o rugaminte, daca imi puteti recomanda un medic din judetul olt, va multumesc
Va stau la dispozitie cu tot ce pot sa va ajut. Un medic in judetul Olt nu cunosc. Cel mai aproape va pot recomanda un medic in Bucuresti, daca va ajuta, sau aici in Cluj. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intepaturi in cap
- 23 diagnostice in urma durerilor de cap
- 4ameteala, amorteala, dureri de cap cam la 3-4 saptamani
- 3dureri intense de cap si amorteli partea stanga
- 13greturi, balonari
- 1Dureri de cap de aproape 7 ani
- 1durere de cap
- 7Dureri de cap, ameteli... zilnic
- 1durere de cap
- 0Durere ceafa
- 2probleme neurologice