Crize necontrolate!

Buna. Numele meu este Mihaela am 17 ani.. de un an de zile am severe dureri de cap si am momente in care nu ma mai pot controla adica am caderi nervoase cu urlete in care nimeni nu ma controleaza si dupa fiecare astfel de criza am stari de voma si transpir...va rog sa'mi dati un sfat!!credeti ca ar trebui sa merg la un psihiatru sau ceva de genu?
4 comentarii

Iti recomand cu caldura o consultatie la un medic homeopat cu experiente. Psihiatrul nu poate sa-ti vindece sufletul - adic corpul energetic - in care a aparut aceasta boala si cu atat mai putin medicamentele chimice.
Insa orice homepat este si un psiholog in aceleasi timp. Trebuie sa inlaturi insa si cauzele pt. care apar aceste dureri de cap, cauze care cu siguranta sunt sustinute si de alimentatie gresitam, de anumite toxine (cafea, ede ex.) sau de excese sexuale.
Exista un remediu homoepat care se potriveste destul de bine simptomelor tale, caci sunst destul de rare, dar pe care trebuie sa ti-l dea medicul homeopat. Ai incredere in ceea ce iti spun !
Insa orice homepat este si un psiholog in aceleasi timp. Trebuie sa inlaturi insa si cauzele pt. care apar aceste dureri de cap, cauze care cu siguranta sunt sustinute si de alimentatie gresitam, de anumite toxine (cafea, ede ex.) sau de excese sexuale.
Exista un remediu homoepat care se potriveste destul de bine simptomelor tale, caci sunst destul de rare, dar pe care trebuie sa ti-l dea medicul homeopat. Ai incredere in ceea ce iti spun !

iti multumesc pentru raspuns si pentru sfat!.

dute in primul rand la neurolog, elimina posibilitatea unei tumori/chist arahnoidian..fa un RMN

mihaela te rog sa ii spui mamei tale sa mergi la un neurolog si sa iti faci un RMN. si cauta la neurologie CHIST DE GLANDA PINEALA poti citi acolo cazuri care seamana cu simtomele tale, si eu am fetita cu aceasta problema.nu neglija SANATATE

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6durere de cap dupa jogging
- 4dureri de cap frecvente
- 3durere de cap cand ma trezesc dimineata
- 2durere de cap de cateva zile
- 3dureri ingrozitoare de cap
- 5dureri de cap si de spate
- 12dureri de cap, ameteli
- 0am dureri de cap febra ma ustura limba imi curge nasul dimineata si ochii rosi dimineata
- 5Am dureri foarte mari de cap si din ureche imi curge puroi
- 4dureri de cap, senzatia de ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor
- 0dureri frecvente de cap
- 6de 2 luni am nasul infundat (nara stanga)
- 1sinuzita cronica +dureri de cap si probleme oculare
- 0Spasme usoare pe corp, cefalee, ameteli
- 12Durere cap, ameteala! iara anxietate ?
- 2intepaturi in cap
- 2Ameteli, dureri de cap, pierderea echilibrului de 2 saptămâni
- 10Dureri de cap violente
- 1Ajutati-ma! aproape 2 saptamani de cand ma doare capul incontinuu
- 1Poate fi epilepsie?!
Mai multe informații despre: Durerea de cap criza epileptica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: