dureri de cap -ciocuri

01-07-2016
serrina
Nu este medic/terapeut
serrina
Buna ziua, am 50 ani, locuiesc in Germania si ultimul diagnostic a fost " ciocuri pe coloana". Acum o sa detaliez. Am lucrat 25 de ani in birou, sunt inalta si relativ slaba deci problemele cu coloana sunt iminente si nici macar nu ma deranjeaza asta. Dar asta imi provoaca de peste 20 de ani dureri de cap care sunt foarte neplacute. La inceput le tratam cu fasconal, pe urma cu fiole de algocalmin, pana cand acum vreo 10 ani un medic ginecolog (?!?) mi-a spus sa incerc indometacin supozitoare. Au fost si sunt inca salvarea mea. Nu folosesc mai mult de 3-4 pe luna si durerea imi trece aproape instantaneu, problema mea e ca in Germania nu vrea sa mi le dea nimeni ( astia ma omoara cu ibuprofenul care nu e bun de nimic) si in Romania ajung doar o data pe an. Intebarea mea este cu ce as putea sa inlocuiesc acest indometacin pentru ca se pare ca fara el calitatea vietii mele este cam deteriorata. Va multumesc pentru rabdare si eventual pentru un raspuns.
3 comentarii
0
01-07-2016, ora 18:45
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sa va trimita cineva din Romania prin colet. 20 euro transport prin Posta Romana. Ajunge la usa.
0
02-07-2016, ora 10:03
serrina
Nu este medic/terapeut
serrina
multumesc pentru raspuns, din pacate Posta Romana nu trimite nici macar o scrisoare fara sa o verifice si stim cu totii ca medicamente nu poti trimite. Le mai ascundea mama prin buzunarele hainelor cand imi trimitea un pachet, le-au gasit la control, mama a plans si a implorat. mi se pare umilitor, prefer sa sufar...
0
02-07-2016, ora 12:14
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mama mi-a trimis ultima oara un colet cu zeci de cutii de medicamente in Spania, prin Posta Romana. La plecare nu s-a uitat nimeni in el. La sosire a rezultat ca era desfacut si ca se autoservisera cu ce le-a convenit dar pe celelalte le-au lasat.
Am trimis colet si prin Atlassib eu personal in Spania. Nu s-a uitat nimeni la continut.
Eventual puneti in colet reteta pentru medicamentul respectiv.
In tara sa nu mai spun. Multe persoane de pe Romedic trimitem si primim colete cu medicamente intr-o veselie.

Nu e interzisa trimiterea medicamentelor prin Posta.

Sunati la Posta si interesati-va cu atentie.

In scrisoare nu e voie decat hartie sau CD. Orice altceva ei scot sau confisca scrisoarea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce vinul și ciocolata pot declanșa migrene?
  • Atacul migrenos protejează de fapt creierul de stresul oxidativ?
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Ce indicii oferă localizarea durerii de cap
  • Modalități de a trata durerea de cap fără medicamente
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  •