dureri de cap -ciocuri
Buna ziua, am 50 ani, locuiesc in Germania si ultimul diagnostic a fost " ciocuri pe coloana". Acum o sa detaliez. Am lucrat 25 de ani in birou, sunt inalta si relativ slaba deci problemele cu coloana sunt iminente si nici macar nu ma deranjeaza asta. Dar asta imi provoaca de peste 20 de ani dureri de cap care sunt foarte neplacute. La inceput le tratam cu fasconal, pe urma cu fiole de algocalmin, pana cand acum vreo 10 ani un medic ginecolog (?!?) mi-a spus sa incerc indometacin supozitoare. Au fost si sunt inca salvarea mea. Nu folosesc mai mult de 3-4 pe luna si durerea imi trece aproape instantaneu, problema mea e ca in Germania nu vrea sa mi le dea nimeni ( astia ma omoara cu ibuprofenul care nu e bun de nimic) si in Romania ajung doar o data pe an. Intebarea mea este cu ce as putea sa inlocuiesc acest indometacin pentru ca se pare ca fara el calitatea vietii mele este cam deteriorata. Va multumesc pentru rabdare si eventual pentru un raspuns.
3 comentarii
Sa va trimita cineva din Romania prin colet. 20 euro transport prin Posta Romana. Ajunge la usa.
multumesc pentru raspuns, din pacate Posta Romana nu trimite nici macar o scrisoare fara sa o verifice si stim cu totii ca medicamente nu poti trimite. Le mai ascundea mama prin buzunarele hainelor cand imi trimitea un pachet, le-au gasit la control, mama a plans si a implorat. mi se pare umilitor, prefer sa sufar...
Mama mi-a trimis ultima oara un colet cu zeci de cutii de medicamente in Spania, prin Posta Romana. La plecare nu s-a uitat nimeni in el. La sosire a rezultat ca era desfacut si ca se autoservisera cu ce le-a convenit dar pe celelalte le-au lasat.
Am trimis colet si prin Atlassib eu personal in Spania. Nu s-a uitat nimeni la continut.
Eventual puneti in colet reteta pentru medicamentul respectiv.
In tara sa nu mai spun. Multe persoane de pe Romedic trimitem si primim colete cu medicamente intr-o veselie.
Nu e interzisa trimiterea medicamentelor prin Posta.
Sunati la Posta si interesati-va cu atentie.
In scrisoare nu e voie decat hartie sau CD. Orice altceva ei scot sau confisca scrisoarea.
Am trimis colet si prin Atlassib eu personal in Spania. Nu s-a uitat nimeni la continut.
Eventual puneti in colet reteta pentru medicamentul respectiv.
In tara sa nu mai spun. Multe persoane de pe Romedic trimitem si primim colete cu medicamente intr-o veselie.
Nu e interzisa trimiterea medicamentelor prin Posta.
Sunati la Posta si interesati-va cu atentie.
In scrisoare nu e voie decat hartie sau CD. Orice altceva ei scot sau confisca scrisoarea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durere de cap de o perioada lunga de timp
- 3dureri de cap in reprize scurte si sarcina saptamana 16
- 35Ameteala, durere usoara de cap
- 4dureri de cap
- 3dureri de cap in timpul menstruatiei
- 15ORL, Neurologie sau ambele?
- 3miopie si durere de cap uneori
- 0cefalee, dureri cap, confuzie, depesie ?
- 3dureri ingrozitoare de cap
- 2Sange in ureche, plus dureri de cap
- 6Durerea de cap
- 0Dureri de cap cauzate de aerul conditionat
- 0Tomografie
- 4Dureri de cap ingrozitoare
- 4dureri de cap, stelute si puncte negre
- 6dureri cap, furnicaturi - nici un raspuns in USA
- 2Ce boli pot da dureri de cap?
- 3Vaolare sinusuri - deviatie de sept
- 0dureri de cap si un fel de vajait
- 0Durere de cap când inspir