dureri de cap la frig
Buna ziua, am dureri de cap la frig si la curenti de aer, sunt prea sensibil la aceste situatii.Durerile le simt pe crestetul capului, pentru inceput, daca continui expunerea la frig simt ca coboara parca in mijlocul capului spre zona rinului.Durerile la faza de inceput dispar daca pun ceva cald pe cap(ex:caciula incalzita ).Daca stau mai mult, cateva ore, simt ceva ca se inflameaza ceva (rinul).Am facut diverse consultatii, dar...problema a ramas la fel.Am facut si tomograf la cap la recomandarea medicului dar nu a iesit decat...o usoara inflamare a rinului.Durerile de cap apar si noapte daca nu am un fes pe cap, chiar daca in casa este destul de cald.Astept o recomandare, poate...Va multumesc.
2 comentarii
sensibilitatea la frig se intalneste la reumaitizm, probleme de cooaba cervicala.
consult la Reumatologie
consult la Reumatologie
Va multumesc, voi face consultul recomandat.Am o sondiloza cervicala inceputa...Dar ar putea fi si o vasoconstrictie dilatatorie...astfel irigarea cu sange sa fie diminuata si astfel sa apara senzatia de race la cap?Va multumesc !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Durere de cap partea stanga
- 13angina rosie
- 4dureri de cap
- 3dureri de cap zilnice, ameteli puternice, bufeuri sau frisoane, frica permanenta..
- 6Tumoare cerebrala sau afectiune psihica?
- 0Puternice dureri de cap
- 1Durere cap rahianestezie
- 9dureri groaznice :ceafa, urechi, gat, maxilar pana la tampla
- 0dureri groaznice de cap
- 3durere de cap doar cand ma misc
- 3ajuta masajul pentru ameliorea durerilor de cap cauzate de spondiloza cervicala?
- 4Arsura in zona occipitala... de o luna
- 2Dureri de ceafa, cap
- 2anxietate si dureri de cap
- 5epilepsie de la varsta de 10 ani
- 1Ameteala si durere de cap
- 3respiratie urat mirositoare si durere de cap... are legatura cu amigdalele?
- 2Amorteli ale limbii si dureri severe de cap.
- 4Dureri de cap insuportabile si dese
- 10Dureri de cap violente
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: