Afectiune neurologica?
De ceva timp ma confrunt cu o problema.Am o stare de ameteala si o durere de cap aproape permanenta.Am consultat numerosi medici am facut ecografii peste ecografii, analize de sange.Mi s'au recomandat medicamente pt rinichi deoarece se credea ca de acolo pleaca... am luat numeroase tratamente, fara nici un rezultat, ba chiar am facut o gastrita hiperacida cu helycobacter +.Mi s'au spus foarte multe diagnostice cum ar fii o circulatie rea, anemie...Am citit despre simptomele unei tumori si ma cam regasesc... greata, voma (dar ele pot fi date si de gastrita), ameteli.Chiar nu mai stiu cui sa ma adresez :((.Intr'adevar sunt si panicata, dar panica vine de la neputinta de a gasi pe cineva care sa imi spuna ce am defapt.precizez ca am 18 ani. :(( Multumesc anticipat pt orice sfat
2 comentarii
la oftalmolog ai fost? poate ai probleme cu ochii care pot da stare de ameţeală şi durere de cap. de asemnea încearcă să dormi cât trebuie, să nu stai excesiv fără pauze în faţa calculatorului şi să ai un regim cât de cât sănătos...
am fost si la control oftalmologic... nu am probleme, nici tensiune la ochi.Si ai mei spun ca ar fi o anemie puternica, fiindca nu ma hranesc corespunzator, dar mi'e greu sa cred ca de 1 an ma chinuie doar o anemie.Multumesc mult pt sfat! >:D<
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri puternice de cap, ameteli, dezechilibru
- 1furnicaturi si senzatii de arsura la nivelul pielii capului
- 6Nu stiu de ce s-a intamplat asa !?
- 3ameteala ca un vartej
- 1Ameteli de 5 ani.. parca as fi beata
- 3ameteala, tulburari de vedere si stare de rau
- 1ameteli si dureri de cap
- 0dureri groaznice de cap
- 1ameteala puternica
- 6de 2 luni am nasul infundat (nara stanga)
- 0Ameteli 2 ani din cauza unui tratament gresit TBC.
- 1ameteli de cap
- 9Stari de voma si ameteala
- 14de 4-5 zile ma trezesc cu dureri de cap
- 2Intepaturi in crestetul capului dreapta
- 0Indigestie
- 0dureri de cap, ceafa, urechi, etc
- 1Diagnostic Rinita cronica hipertrofica, Reactie sinusala, Disfunctie tubara stg
- 2Ameteala, imi amorteste mana stanga si mă doare inima
- 6Pregabalin și paroxetina
Mai multe informații despre: Durerea de cap Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: