Dureri abdomen si piept
Buna seara, as dori sa va pun o intrebare, am un istoric de reflux gastric si anxietate foarte puternica. Tin sa mentionez ca acum 1-2 saptamani am consumat mai mult alcool si am avut momente cand eram afara in frig transpirat si am ridicat de jos greutati mai mari. Am avut acum cateva zile 2 episoade mai nasoale noaptea ci anume cand ma puneam in pat, mai ales daca stateam pe o parte ma apucau niste arsuri si direri in mijlocul pieptului si trebuia sa stau intins pe spate ca sa fie mai suportabile, pe timpul zilei am momente cand ma iau caldurile si dureri la nivelul pieptului si abdomenului, si pulsatiile inimii sunt vizibile in abdomen cand stau intins pe spate, tin sa mentionez ca am asta de mai mult timp acompianate de ameteala, dureri si slabiciuni in maini, picioare si nu prea stiu ce sa fac, ma gandesc probabil ca o fi de la anxietate si ca am avut ceva lipsuri de vitamine in trecut care acum s au mai reglat, am facut multe controale si toate mi ai iesit ok. Sunt constient ca la 22 de ani si fara istoric de familie prea nasol nu sunt sanse sa am ceva nasol, dar totusi as vrea sa cer o opinie nu neaparat pentru un diagnostic dar mai mult pentru cum ar trebui sa ma comport sa nu ma mai simt asa.
Multumesc si o seara buna!
Multumesc si o seara buna!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Senzatie de nod in gat, dificultate de respiratie
- 1Dureri in capul pieptului
- 3Dureri in zona sterno-claviculara
- 13durere musculara ?
- 6Tahicardie sau altceva?
- 3Dureri in piept
- 2Dureri în capul pieptului
- 0Dureri atipice in piept
- 3Durere in piept
- 0Semne atac de cord?
- 2Dureri in capul pieptului