Presiune in piept, eructatii

01-03-2017
blentes
Nu este medic/terapeut
blentes
Buna ziua ma numesc Ionut am varsta de 24 de ani sunt student si mai bine de 2 luni ma confrunt cu niste dureri in piept. Mentionez ca sunt fumator de 3 ani de zile si viata mea este mai mult sedentara. Totul a inceput intr o dimineata cand m am trezit cu niste dureri in piept nu in mijlocul pieptului ci putin mai spre stanga si o slabiciune ca o ameteala constanta.Acum nu mai am stari de ameteala dar durerea continua plus pe langa aceste dureri simt ca trebuie sa ragai mereu si am impresia ca orice as manca orice as bea parca as simti ca trece pe langa inima.Pe langa toate astea parca as fi imbalonat si cate o data dimineata ma trezesc cu un gust acru in gura. Mai am momente cand inima nu bate constant ci face ca o pauza doua intre batai.Durerea in piept nu este una puternica ci asa ca o tinere nu dispare la repauz si este la fel chiar daca fac sport. Cate o data durerea iradiaza catre mana stanga.Cand stau intins in pat durerea devine putin mai persistenta si imi creeaza insomnii.
Va scriu astea pentru ca ca si om ma stresez si ma gandesc la tot felul de prostii cate o data.
Va multumesc
2 comentarii
0
30-03-2021, ora 17:54
Codrin 227
Nu este medic/terapeut
Codrin 227
0742754338 da mi mesaj in legătură cu ragaitul
0
30-03-2021, ora 20:10
OvidiuOvis
Nu este medic/terapeut
OvidiuOvis
Pai consulta un cardiolog, un ekg si un ecograf. Daca ies bine, e posibil sa fie pe fond psihic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici