de ani buni ma tratez impotriva atacurilor de panica, anxietate, acum manie | Forumul Medical ROmedic

de ani buni ma tratez impotriva atacurilor de panica, anxietate, acum manie

03-04-2013
dorinamirisan
Nu este medic/terapeut
dorinamirisan
Buna ziua, am 58 ani si de ani buni ma tratez impotriva atacurilor de panica, anxietate acum manie, am luat o gramada de antidepresine, neuroleptice si toate mi-au facut rau asa am tot intrerupt medicatia pt. o vreme scurta, am reluat-o cu alte medicamente scrise de medic psihiatru, acum iau trittico si depakine, dar e cam la fel, poate imi puteti spune ce nu e corect.multumesc
6 comentarii
0
03-04-2013, ora 22:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ dorinamirisan

Trebuie sa aveti rabdare minim o luna sa actioneze si aceste medicamente.

Cu ce probleme va confruntati acum ?
Tritico si Depakine este tot ce v-a prescris medicul si le luati in cantitatile prescrise de medic ?
0
20-04-2013, ora 17:01
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Buna ziua, nu este corect că v-aţi limitat probabil doar la medicamente şi nu aţi reuşit să vă stăpâniţi simptomele.
0
21-04-2013, ora 11:02
dorinamirisan
Nu este medic/terapeut
dorinamirisan
Sunt din Baia Mare si medicii psihiatrii care mi-au prescris medicamente (am luat destul de mult timp alprazolam dar nu am depasit 1mg/zi, acum iau uneori o, 5 mg/zi pe langa antedepresive ) in toti anii nu mi-au recomandat altceva, am incercat psihoterapie( de mai multe ori) dar de ex. dupa 5 sedinte nu s-a intamplat nimic mi-au pus numai intrebari si mi-au luat banii si dupa atata vreme de boala nu imi pot controla singura problemele.
0
21-04-2013, ora 12:13
Psihologie, Cluj-Napoca
Vă cred, din păcate dreptul de liberă practică pentru profesia de psiholog se obţine mult prea uşor in Romania, iar pe deasupra formarea în psihoterapie este foarte slabă, sau chiar aberantă... Prin urmare este normal să întâlniţi psihologi nepricepuţi.
0
21-04-2013, ora 12:43
dorinamirisan
Nu este medic/terapeut
dorinamirisan
Va multumesc, nu disper, sigur o sa gasesc un profesionist.
0
21-04-2013, ora 12:53
Psihologie, Cluj-Napoca
Bine, mult succes.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul