anxietate? ce ar trebui sa fac?
Buna tuturor! Ma numesc alexandru am 20 de ani iar cam de aproximativ un an am inceput sa am atacuri de panica, AMETEALA tot timpul (ma simt ca intr-un vis, parca nu este real), dificultati de respirare, moleseala, nu am pofta de mancare, cateodata imi amortesc mainile sau picioarele dar cand le misc imi revin imediat si sunt obosit cam tot timpul. Am fost la spital deoarece nu ma puteam ridica din pat, imi era frica sa nu lesin sau sa cad jos dar la spital mi-au pus ca nu am nimic. Pe acest forum am vazut ca ar putea fi vorba de anxietate. Intrebarea mea este la cine trebuie sa apelez? Psiholog? Ce face psihologul? Adica imi da pastile?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si timpul acordat.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si timpul acordat.
4 comentarii
Psihologul specializat in psihoterapie, deci nu orice psiholog, nu da medicamente, face psihoterapie. Practic, te invata sa-ti controlezi respiratia si emotiile si sa-ti schimbi modul de gandire. Psihoterapia e foarte eficienta in ancietate si atac de panica. Mult succes! Camelia Stavarache, psiholog principal, paihoterapeut Psihosucces
Mergeti la psihiatru pt diagnosticare si tratatment si apoi sedinte la psiholog.
poti sa citesti aici Alexandru cate ceva despre cum te poate ajuta psihoterapia in depasirea anxietatii tale
http://psihoterapiefamilie.ro/blog/nu-poti-sa-scapi-complet-de-temeri-dar-poti-sa-inveti-sa-traiesti-cu-ele/
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
http://psihoterapiefamilie.ro/blog/nu-poti-sa-scapi-complet-de-temeri-dar-poti-sa-inveti-sa-traiesti-cu-ele/
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cum sa scapi de atacurile de panica?
- 2sunt studenta in ultimul an si nu mai pot sa invat
- 4Anxietate, neincredere in mine, griji.
- 4Anxietate si panica - mi-e frica sa ma culc
- 6atac de panica sau alta tulburare?
- 14va rog sa ma ajutati.. atacuri de panica, depresia si anxietatea
- 4va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu un diagnostic
- 17Anxietate depresie numai vad iesire :(
- 12Durere cap, ameteala! iara anxietate ?
- 7Atacuri de panica fobie anxietate?
- 6Anxietate sau ceva mai grav ?
- 5va rog din suflet sa ma ajutati cu sfaturi utile, ca sunt singur in straini si nu stiu incotro sa o
- 38Depresia postnatala
- 9depresie, anxietate sau altceva?
- 6Boala psihică- nu stiu ce este
- 7Sufar de anxietate generalizata
- 2Anxietate, pierdere de memorie de scurta durata !
- 2Nevroza?
- 0Tahicardie.tulburari de ritm cu tratament darob
- 21Am atacuri de panica de 6 luni de zile
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: