anxietate? ce ar trebui sa fac?

Buna tuturor! Ma numesc alexandru am 20 de ani iar cam de aproximativ un an am inceput sa am atacuri de panica, AMETEALA tot timpul (ma simt ca intr-un vis, parca nu este real), dificultati de respirare, moleseala, nu am pofta de mancare, cateodata imi amortesc mainile sau picioarele dar cand le misc imi revin imediat si sunt obosit cam tot timpul. Am fost la spital deoarece nu ma puteam ridica din pat, imi era frica sa nu lesin sau sa cad jos dar la spital mi-au pus ca nu am nimic. Pe acest forum am vazut ca ar putea fi vorba de anxietate. Intrebarea mea este la cine trebuie sa apelez? Psiholog? Ce face psihologul? Adica imi da pastile?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si timpul acordat.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si timpul acordat.
4 comentarii

Psihologul specializat in psihoterapie, deci nu orice psiholog, nu da medicamente, face psihoterapie. Practic, te invata sa-ti controlezi respiratia si emotiile si sa-ti schimbi modul de gandire. Psihoterapia e foarte eficienta in ancietate si atac de panica. Mult succes! Camelia Stavarache, psiholog principal, paihoterapeut Psihosucces

Mergeti la psihiatru pt diagnosticare si tratatment si apoi sedinte la psiholog.

poti sa citesti aici Alexandru cate ceva despre cum te poate ajuta psihoterapia in depasirea anxietatii tale
http://psihoterapiefamilie.ro/blog/nu-poti-sa-scapi-complet-de-temeri-dar-poti-sa-inveti-sa-traiesti-cu-ele/
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
http://psihoterapiefamilie.ro/blog/nu-poti-sa-scapi-complet-de-temeri-dar-poti-sa-inveti-sa-traiesti-cu-ele/
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17frica
- 10palpitatii
- 27sfaturi pentru indepartarea anxietatii
- 9Recomandare terapeut pentru atacuri de panica si fobii
- 12Atac de panica si anxietate.
- 8sufar de foarte multi ani de atacuri de panica, anxietate, o fobie puternica ca fac infarct
- 5sindromul anxios depresiv - tratament naturist?
- 1anestezia generala si anxietatea
- 3Atacuri de panica, circulatie, inima sau altceva ?
- 35Atacuri de panica :(
- 2anemie sau atac de panica
- 8M am vindecat de anxietate
- 1Raspunsuri la atacuri de panica, anxietate, depresie!
- 8Copil de 14 ani - probleme in special dimineata
- 1anxietate puternica
- 3Anxietate sau efecte adverse (zoloft) ?
- 5Simptomele anxietatii?
- 5Vitamina D, responsabila de atacurile de panica?
- 2Părere? tensiune crescută, stare de agitație și neliniște, tensiune musculară, cam 15 min
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: