Va rog dati un nume !!! anxietate, depresie sau nici eu nu mai stiu | Forumul Medical ROmedic

Va rog dati un nume !!! anxietate, depresie sau nici eu nu mai stiu

20-07-2015
doctorc89
Nu este medic/terapeut
doctorc89
Buna tuturor, ma numesc Cristian si sunt un suferind de anxietate, depresie sau nici eu nu mai stiu. De 5 ani sufar, dar de vreo 3 ani duc o viata extrasensoriala si extracognitiva. Starea pe care o simt zi de zi este identica cu aceea inainte de a fi beat, ma refer atunci cand stii ca esti la un pahar de a pica sub masa, a, plus fumat un cui(marijuana).
O aiureala si o durere oculara de imi vine sa imi fac permis de port arma si sa ma impusc singur, pentru ca am ajuns la saturatie de atata durere. Plus simt o presiune in cap, in piept si o derealizare de imi vine sa imi pun o cutie pe cap sa nu mai vad si sa aud nimica.
Va rog eu dragii mei scrieti-mi cum va simti-ti voi si niste sfaturi ca eu nu mai pot sa mai gandesc. Va doresc numai bine si o minte limpede
5 comentarii
0
20-07-2015, ora 22:50
Psiholog Aldescu Delia
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Aldescu Delia
Consult medical de specialitate ai facut?
0
21-07-2015, ora 16:54
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Poti incerca varianta cutiei pe cap, insa evitarea problemei nu e o solutie buna. S-o ignori, n-o face sa dispara, deci, asa cum ti s-a mai recomandat, solicita consult psihiatric, pt a intelege ce se intampla cu tine. Dupa ce afli din ce motiv ai acele stari, daca ti se recomanda tratament medicamentos, urmeaza-l. In paralel, poti consulta si un psihoterapeut, pt a trata si cauzele care nu tin de partea organica, ci de psihic.
Sau, poti merge direct la un psihoterapeut, care iti va spune daca e necesar sa mergi si la psihiatru pt medicamente (uneori e nevoie sa restabilim cu medicamente un echilibru chimic in creier, alteori nu - deci vezi ce ti se recomanda). Noi aici stim prea putine despre tine si nu ne putem lansa in activitati de diagnostic :). Oricate detalii ai oferi aici, nu e acelasi lucru cu a te si vedea la cabinet.
Sanatate!
0
22-07-2015, ora 13:32
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Hipomanie ai Cristiane ! Mergi la medic sa-ti dea tratament !
0
23-07-2015, ora 09:58
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
1. Pentru durerea oculara va adresati unui medic oftalmolog.

2. Pentru senzatiile de derealizare si depersonalizare si restul simptomelor de anxietate si depresie cu care va confruntati va adresati unui medic psihiatru. S-a ajuns aici deoarece probabil nu ati tratat boala. Astfel de afectiuni necesita tratament dupa primele 2 saptamani in care apar simptomele.
0
06-08-2015, ora 15:35
AlenTao
Nu este medic/terapeut
AlenTao
Un tratament de la psihiatru combinat cu o psihoterapie cu un psiholog v-arputea ajuta foarte mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul