Tinitus sau anxietate?
Buna ziua, am o problema va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati, o sa va povestesc pe scurt problema mea : acum 4 ani am căpătat o anxietate singur fara ajutor de specialitate sau medicamentelor am reusit sa imi castig echilibrul, toate bune până acum 7 zile cand am inceput sa am ori urechea dreapta infundata ba stanga, până a rămas doar stanga m-ai des, am fost la un doctor orl mi a recomandat picături de urechi si un spray nazal. Problema este acum ca seara de seara parca aud ceva In urechi sunt foarte atent pe strada la toate sunetele exagerat, si cred ca am tinutus...un sfat va rog?? Am inteles ca nici nu se vindeca!!! Precizez domnul doctor a spus că am deviatie de sept
7 comentarii
Pana sa citesc pe internet despre tinitus, nu aveam problema asta, acum urechile imi stau ciulite la orice zgomot si seara la fel nu pot sa adorm
1. si anxietatea si tinitusul..si ametelile au la origine o singura problema.. Calitatea Proasta a sangelui
2 sangele se face in inetstine si ficat din ce pui TU in farfurie.asa ca de acolo incepi tratamentul
Citesti pe internet despre Alimentatia sanatoasa.. 3 mese principale pe zi.., cu hidratare corecta apa si ceaiuri..
Normalizezi digestia, calitatea sangelui..si celelalte simptome dispar de la sine
2 sangele se face in inetstine si ficat din ce pui TU in farfurie.asa ca de acolo incepi tratamentul
Citesti pe internet despre Alimentatia sanatoasa.. 3 mese principale pe zi.., cu hidratare corecta apa si ceaiuri..
Normalizezi digestia, calitatea sangelui..si celelalte simptome dispar de la sine
Domnule doctor va multumesc frumos, pentru raspuns. De 2 zile am inceput sa beau foarte multă apa si de azi sa ies la alergat, o sa incerc sa mănânc cat m ai sănătos, am si colesterolul marisor
cauta Farmacia Naturii Bacau
au ceaiuri compexe pe sisteme...
alegi de acolo si pentru digestie Eco digest, Detox,
si pentru Circulatie, , Eco-Ritm
au ceaiuri compexe pe sisteme...
alegi de acolo si pentru digestie Eco digest, Detox,
si pentru Circulatie, , Eco-Ritm
Multumesc frumos domnule doctor, multa sanatate va doresc din suflet, am stat foarte speriat si panicat pe auzul urechilor, am crezut ca o sa am tinutus, dar cred ca sunt doar panicat, pentru că dacă imi pun degetele si astup urechile sau sunt atras de altceva practic nu exista.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13cum se poate trata anxietatea??-
- 5anxietate anticipatorie
- 95vindecare depresie, anxietate, atacuri de panica
- 12Anxietate-reactii fizice care ma intriga
- 2153Anxietate cu atacuri de panica si depersonalizare.
- 29Carti recomandate de voi despre depresie, neliniste, anxietate
- 13anxietate?
- 2Anxietate, neliniste-cauze?
- 6Anxietate... Va sfatuiesc pe toti sa faceti psihoterapie cognitiv-comportamentala
- 6anxietate si depresie de 22 ani
- 24Anxietatea care mi-a schimbat viata. Cer intelegere
- 3Stari de rau de la Spitomin.
- 255Ganduri de care nu pot sa scap. Ce am? Mai e cineva ca mine?
- 3Ce poate fi? transpiratii, gaze, frisoane, anxietate
- 4Simt ca nu mai sunt eu :(
- 3Anxietate cauzata de o fobie
- 4„exerciţii imaginare”
- 1atac de panica
- 6Anxietate si atacuri de panica
- 5Anxietate
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: