Tinitus sau anxietate?

22-06-2019
Roberto993
Nu este medic/terapeut
Roberto993
Buna ziua, am o problema va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati, o sa va povestesc pe scurt problema mea : acum 4 ani am căpătat o anxietate singur fara ajutor de specialitate sau medicamentelor am reusit sa imi castig echilibrul, toate bune până acum 7 zile cand am inceput sa am ori urechea dreapta infundata ba stanga, până a rămas doar stanga m-ai des, am fost la un doctor orl mi a recomandat picături de urechi si un spray nazal. Problema este acum ca seara de seara parca aud ceva In urechi sunt foarte atent pe strada la toate sunetele exagerat, si cred ca am tinutus...un sfat va rog?? Am inteles ca nici nu se vindeca!!! Precizez domnul doctor a spus că am deviatie de sept
7 comentarii
0
22-06-2019, ora 14:44
Roberto993
Nu este medic/terapeut
Roberto993
Pana sa citesc pe internet despre tinitus, nu aveam problema asta, acum urechile imi stau ciulite la orice zgomot si seara la fel nu pot sa adorm
1
22-06-2019, ora 21:52
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. si anxietatea si tinitusul..si ametelile au la origine o singura problema.. Calitatea Proasta a sangelui
2 sangele se face in inetstine si ficat din ce pui TU in farfurie.asa ca de acolo incepi tratamentul
Citesti pe internet despre Alimentatia sanatoasa.. 3 mese principale pe zi.., cu hidratare corecta apa si ceaiuri..
Normalizezi digestia, calitatea sangelui..si celelalte simptome dispar de la sine
0
22-06-2019, ora 23:55
Roberto993
Nu este medic/terapeut
Roberto993
Domnule doctor va multumesc frumos, pentru raspuns. De 2 zile am inceput sa beau foarte multă apa si de azi sa ies la alergat, o sa incerc sa mănânc cat m ai sănătos, am si colesterolul marisor
0
23-06-2019, ora 00:04
Roberto993
Nu este medic/terapeut
Roberto993
Imi puteti recomanda un ceai anume ?
1
23-06-2019, ora 05:35
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
cauta Farmacia Naturii Bacau
au ceaiuri compexe pe sisteme...
alegi de acolo si pentru digestie Eco digest, Detox,
si pentru Circulatie, , Eco-Ritm
0
23-06-2019, ora 16:55
Roberto993
Nu este medic/terapeut
Roberto993
Multumesc frumos domnule doctor, multa sanatate va doresc din suflet, am stat foarte speriat si panicat pe auzul urechilor, am crezut ca o sa am tinutus, dar cred ca sunt doar panicat, pentru că dacă imi pun degetele si astup urechile sau sunt atras de altceva practic nu exista.
0
23-06-2019, ora 16:56
Roberto993
Nu este medic/terapeut
Roberto993
Încă odată multa sanatate va doresc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea și stresul cronic pot crește riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • Dependența față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia și anxietatea
  • Anxietatea poate influența negativ luarea deciziilor
  • Aplicația pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea și depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii și femeile sunt mai predispuși la anxietate
  •