Durere in spatele genunchiului
Buna ziua! Am 19 ani recent împliniți și țin sa menționez ca am un stil de viața sedentar, stau acasă și învăț, in ultimele 6 luni m am îngrășat 8 kg. Am o singura zi pe săptămâna in care mișc mai mult(2-3 ore) când merg la pregătiri, in rest nu fac aproape deloc mișcare. De aproximativ o luna, in ziua in care merg la pregătiri și merg mult pe jos, după 2 ore și ceva încep sa simt o durere mare in spatele genunchiului stâng, simt o presiune puternica și îmi îngreunează foarte tare mersul și se intensifica foarte tare la extensia maxima a piciorului. Aceasta durere se diminuează in zilele următoare pana dispare complet, dar revine când merg din nou foarte mult. Nu ma doare când nu îl mișc, nici când port banda elastică pe genunchi și nu simt nicio umflatura in spatele genunchiului. Poate fii ceva grav? Sunt foarte îngrijorată
2 comentarii
Buna seara,
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: ce greutate/inaltime aveti?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: ce greutate/inaltime aveti?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sindrom femuro-patelar
- 1Dureri groaznice
- 7Durere genunchi
- 9dureri groaznice la genunchi
- 2durere genunchi
- 1Durere sub genunchi
- 6Regiunea poplitee stanga.. ce as putea sa fac?
- 17Ce pot sa iau pentru durere de genunchi?
- 4de mai bine de un an are durerii puternice de genunchi, fara niciun diagnostic
- 5Artrosinovita copil
- 1Durere si pocnituri la piciorul stang..
- 0Ruptura varf CPMI
- 5Ce poate fi?
- 0Durere in interiorul genunchiului
- 1Probleme la genunchi
- 1Durere genunchi
- 0Durere genunchi
- 0Ruptura grad 3 la nivelul cornului posterior al meniscului medial.bursita suprapatelara
- 1Durere in partea superioara a genunchiului
- 1Durere genunchi după cazatura
Mai multe informații despre: Durere de genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: