Durere si pocnituri la piciorul stang..
Buna ziua, am 25 ani, 1.62, si 49 kg. De 2..3 saptamani, ma doare piciorul stang in zona incheieturii de sus, o Idee mai jos. La inceput doar pocnea de fiecare data cand urcam scarile, simteam inauntru, la fiecare treapta, o pocnitura, iar acum ma doare piciorul cand merg si cateodata pocneste la schimbarea directiei de mers.. Nu este o durere insuportabila, dar este acolo de fiecare data, ba chiar din ce in ce mai des si nu inteleg de la ce ar putea fi.. nu imi amintesc sa ma fi lovit in ultima vreme si nici nu fac Sport.
Multumesc, o zi frumoasa!
Multumesc, o zi frumoasa!
1 comentarii
"piciorul stang in zona incheieturii de sus, o Idee mai jos" acesta ce inseamna? articulatia soldului?
trebuie un examen fizic la ortoped, poate fi vorba de "coxa saltans", https://en.wikipedia.org/wiki/Snapping_hip_syndrome.
variantele intraarticulare si varianta extraarticulara-interna sunt problematice, insa din fericire mai rare.
trebuie un examen fizic la ortoped, poate fi vorba de "coxa saltans", https://en.wikipedia.org/wiki/Snapping_hip_syndrome.
variantele intraarticulare si varianta extraarticulara-interna sunt problematice, insa din fericire mai rare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 57Durere groaznica de genunchi - am 15 ani
- 12Durere suportabila la genunchi
- 1Durere de genunchi
- 5Artrita infectioasa!?
- 1durere genunchi
- 5Dureri genunchi
- 4Dureri de genunchi
- 8durere de genunchi
- 5Lovitura puternica la ghenunchi
- 1Durere genunchi
- 2Genunchi umflat si dureri in timpul mersului